Astrid Marit

HOLISTISCHE MASSAGETHERAPIE

“Door een voor mij aan het zicht en de herinnering onttrokken gebeurtenis her te beleven, kreeg ik zicht op mijzelf.
De lucht is geklaard en ik voel me helder.

Ik voel me ontspannen en niet langer meer onderhuids bang of jaloers.
Ik kan openstaan voor mensen én me vrij voelen.

Ja – een ware transitie van mezelf. : )

En dit alles middels mijn lichaam en Sanne!“

Biologisch tuinder
Rosa van Els

NATUUR WORKSHOP

Super toffe betekenisvolle en zinvolle dag gehad met Sanne en de andere meiden op (ziels)missie. Sanne heeft ons een hele mooie workshop gegeven in de bossen waardoor we op een creatieve en pure manier met elkaar en onszelf konden verbinden. Het heeft mij geïnspireerd op verschillende vlakken. De mooie opdrachten lekker in de natuur hebben mij een extra stukje zelfinzicht gegeven maar ook wat extra zelfvertrouwen door bepaalde dingen in openheid te delen in een groep met onbekenden. Een gevoel van herkenning bij elkaar was ook erg prettig om op te merken waardoor het delen ook gemakkelijker gaat. Sanne zelf gaf deze workshop met alle liefde en enthousiasme dat kon je merken en voelen aan alles. Dit nodigt dan ook extra uit om zelf actief deel te nemen en komen de dingen ook echt over.
Ik met een brede glimlach op mijn gezicht naar huis gereden.

Bedankt Sanne en andere meiden voor deze mooie ervaring.

Gehandicapten begeleider
Suzan Athmer

HABITOUCH TRANSFORMATIE TRAJECT

“Soms kom ik iemand in mijn leven tegen die me echt liefdevol confronteert met wat er is, dat is dan een heel bijzonder moment. Zo iemand is Sanne voor mij. Daardoor voelde ik me gezien en begrepen en kwam er ruimte voor verandering en groei, en ik ben het transformatietraject gaan doen. Meer acceptatie, in de betekenis van verwelkoming, was een belangrijke uitkomst van dat traject.
Die waarheid, werkelijkheid over mezelf heeft ze me nog beter laten zien tijdens een natuurcoachsessie. En hij (de werkelijkheid) is (nog) mooier dan ik dacht!

Sanne is een vaardige therapeute, die precies weet waar ze mee bezig is. Dat maakt dat ze veranderingen heel goed kan begeleiden. Ik vond het daarbij fijn dat ze haar eigen wijsheid en intuïtie het proces mede laat sturen. Dat alles samen gaf verrassende inzichten..”

Creatieve duizendpoot
1 2 3 7