Diep in de natuur ontdek je de wijsheid van je ziel

Van heling naar helderheid

Natuurcoaching biedt een unieke en doortastende coachingsvorm waarbij de natuur op een actieve manier wordt betrokken in het proces. Natuurcoaching gaat over helderheid scheppen, perspectieven verkennen en helpen voelen waar voor jou de waarheid ligt, en dit alles binnen jouw vertrouwde tempo. Om deze reden sluit deze vorm van coaching zo goed aan bij holistische massagetherapie. Bij een holistische massage behandeling duik je binnen een warme en veilige setting de diepte in om vanuit daar je basis te verstevigen. Nadat je de wortels hebt aangepakt zul je beter de verantwoordelijkheid kunnen dragen om veranderingen in je leven toe te passen.. En dáár kan Natuurcoaching je een waardevolle begeleiding bij bieden.

Natuurcoaching Nijmegen en Cuijk

De essentie

Natuurcoaching daagt je op verrassende wijze uit om helderheid te verkrijgen rondom je vraagstuk. Dat vraagt om loslaten en om te vertrouwen op de natuurlijke flow. De natuur heeft een zodanige rustgevende uitwerking waardoor je goed in staat zult zijn om te luisteren naar je innerlijke gevoel. Door te werken met symbolen en metaforen plaats je de situatie buiten jezelf waardoor je er gemakkelijker vanaf een afstand naar kunt kijken. Je zult merken dat door het werken met symbolen het proces van inzicht vrijwel direct in een stroomversnelling komt. Een natuurcoachsessie zet je letterlijk in beweging. Bovendien zul je niet alleen meer open gaan staan voor nieuwe inzichten, de verkregen inzichten zullen ook op krachtige (fysieke) wijze verankerd worden in je systeem.

“Het natuurcoachingstraject bij Habitouch heeft me veel inzichten en rust opgeleverd.
De last is uit m’n rugzak!” – Karin Schigt

Natuurcoaching Nijmegen en Cuijk
Natuurcoaching Nijmegen en Cuijk

Een broedplaats van uitdagingen en obstakels

Worstel jij met een bepaalde kwestie en lukt het je niet om een bepaalde knoop door te hakken of misschien ben je om een andere reden het overzicht een beetje kwijt geraakt? Bij Habitouch Natuurcoaching kan je met verschillende vraagstukken terecht. Wil jij bijvoorbeeld al lange tijd een andere kant op met je werk maar durf je niet voor jezelf te kiezen? Vind je in de liefde steeds niet waar je zo naar verlangt? Overweldigt de wereld je als hoog sensitieve moeder en vind jij het maar wat moeilijk om dicht bij jezelf te blijven omdat jij een net iets ander pad bewandelt dan de rest?

Het leven is nu eenmaal een broedplaats van uitdagingen en obstakels, maar hóe fijn is het als je met deze obstakels leert dansen in plaats van ervoor weg te rennen of je ervoor te verschuilen.

In de buitenlucht leef ik op

kom ik tot rust

laat ik al wandelend

negatieve gedachtes achter

en waait de wind mijn zorgen weg

De methodiek bij Habitouch kenmerkt zich door het gebruik van metaforen en symbolieken. Hiermee wordt je uitgedaagd om buiten je eigen vastgestelde kaders te denken. Een symbool plaatst de situatie buiten jezelf waardoor je er gemakkelijk van een afstandje naar kunt kijken, hierdoor zul je merken dat het proces van inzicht vrijwel onmiddellijk in een stroomversnelling komt.

Met heel veel compassie en plezier neem ik jou mee op het avontuur dat Natuurcoaching heet en leer ik je daadkracht en zelfvertrouwen te ontwikkelen op een manier die zuiver voelt en past bij wie jij ten diepste wilt zijn. Samen met jouw leg ik tijdens dit traject de eerste stenen op het pad van je nieuwe toekomst, eentje die barst van de mogelijkheden, mooie inzichten en positiviteit.

Aanmelden Natuurcoachsessie

13 + 11 =

Natuurcoaching Nijmegen en Cuijk

Praktijk adres:
Sperwerhorst 19
5431 KW Cuijk

Tel: 06-51485958

Mail:
sanne@
habitouchhspcoaching.nl

Zijn we al connected?

Als erkend kwalitatief holistisch therapeut ben ik aangesloten bij beroepsverening CAT
En als beroepscoach bij NOBCO

KVK: 71970517
BTW: NL001900265B49

Meer belangrijke info
vind je hier

HSP Podcast

De Podcast van High Value HSP coach Habitouch in Cuijk