Diep in de natuur ontdek je de wijsheid van je ziel

Habitouch Natuurcoaching
biedt jou een liefdevolle plek waarin bewustzijn en verandering

op een natuurlijke manier kunnen plaatsvinden

De essentie

Tijdens een natuurcoach sessie word je op verrassende wijze uitgedaagd om helderheid te verkrijgen rondom je vraagstuk. Dat vraagt om loslaten en om te vertrouwen op de natuurlijke flow. De natuur heeft een zodanige rustgevende uitwerking waardoor je goed in staat zult zijn om te luisteren naar je innerlijke gevoel. Door te werken met symbolen en metaforen plaats je de situatie buiten jezelf waardoor je er gemakkelijker vanaf een afstand naar kunt kijken. Je zult merken dat door het werken met symbolen het proces van inzicht vrijwel direct in een stroomversnelling komt. Een natuurcoachsessie zet je letterlijk in beweging. Bovendien zul je niet alleen meer open gaan staan voor nieuwe inzichten, de verkregen inzichten zullen ook op krachtige (fysieke) wijze verankerd worden in je systeem. 

Van heling naar helderheid

Waarin natuurcoaching zich onderscheidt van andere vormen van coachen? Bij natuurcoaching wordt de natuur op een actieve manier betrokken bij het coachen. Natuurcoaching gaat over helderheid scheppen, perspectieven verkennen en helpen voelen waar voor jou de waarheid ligt. En dit alles binnen jouw vertrouwde tempo. Om deze reden sluit deze vorm van coaching zo goed aan bij holistische massagetherapie. Bij een holistische massage behandeling duik je binnen een warme en veilige setting de diepte in om vanuit daar je basis te verstevigen. Nadat je de wortels hebt aangepakt zul je beter de verantwoordelijkheid kunnen dragen om veranderingen in je leven toe te passen.. En dáár kan Natuurcoaching je een waardevolle begeleiding bij bieden.

“Het natuurcoachingstraject bij Habitouch heeft me veel inzichten en rust opgeleverd.
De last is uit m’n rugzak!” – Karin Schigt

Individueel of in groepsverband

Worstel jij met een bepaalde kwestie? Lukt het je niet om een bepaalde knoop door te hakken of ben je om een andere reden het overzicht een beetje kwijt? Bij Habitouch Natuurcoaching kan je met verschillende vraagstukken terecht. Bij een individueel natuurcoachingstraject bestaande uit 5 sessies, waarvan iedere sessie zo’n 1,5 uur duurt, word je op een verrassend creatieve manier begeleid bij het onderzoeken van jouw hulpvraag. Binnen dit traject speelt de natuur een grote rol. Je zult uitgedaagd worden om op een andere manier te leren kijken en binnen een relatief korte periode zul je in staat zijn om diepgaand resultaat te boeken.

Ook kan je binnenkort bij Habitouch Natuurcoaching deelnemen aan een groepstraining. Binnen deze eendaagse trainingen worden specifieke thema’s aangeraakt en word je als groep uitgedaagd om een persoonlijke ontwikkeling door te maken. Omdat er met een specifiek thema gewerkt zal worden bestaat de groep uit gelijkgestemden. Het betreft een ééndaagse training en deze vindt plaats in de omgeving van Nijmegen, de lunch is hierbij inbegrepen. 

Prijzen

€ 70 voor een individuele deelname voor een sessie van 1,5uur

€ 25 voor een deelname aan een groepstraining (lunch inbegrepen)

Habitouch natuurcoachingstraject Individueel 5 sessies

5 + 9 =

Habitouch Natuurcoaching Groepstraining 1 dag

Ik meld me aan voor de volgende training:

8 + 3 =

Trakteer een dierbare op een Habitouch cadeaubon!
Even ontladen en volledig naar binnen keren, dat is waar bijna iedereen in deze stressvolle tijd wel naar hunkert. 

Contact gegevens
Maerlantstraat 41
6531 AS Nijmegen

Tel: 06-51485958
E-mail: info@habitouch-massage.nl

KVK71970517
BTW: NL001900265B49

Bewustwordingsboost nodig?
Volg Habitouch en ontvang wekelijkse inspirerende inzichten!

Aangesloten bij
CAT: Collectief Alternatieve Therapeuten