Acceptatie
De meeste mensen doen er een heel leven over om te accepteren wie ze zijn. Niet-hoogsensitieve mensen kunnen hier jarenlang mee worstelen, maar als je hoogsensitief bent heb je het hier vaak nog een graadje meer moeilijk mee! 

Het aanpassen, vergelijken, bijbenen en nóg een paar schepjes erbovenop doen zit er al vroeg in, want zolang de hooggevoelige de eigen gevoeligheid blijft ontkennen lijden ze.

 

Workshop – Hoogsensitiviteit als superkracht!

 

Herkenning, verbinding en waardering

Deze workshop staat in het teken van delen, verhalen delen, ervaringen delen en hierdoor herkenning vinden bij elkaar. Het wordt een dag die in het teken staat van jouw sensitiviteit en hoe je deze gevoeligheid kunt inzetten en ervaren als kracht.

Ook onderzoeken we in deze workshop meerdere “valkuilen” van het hooggevoelig zijn zoals; je gevoeligheid in relatie tot groepen, het ouderschap, ondernemen, relaties, vriendschappen en tot familie.

Deze workshop is er voor HSP-ers die niet alleen kracht uit hun hoogsensitiviteit willen putten maar ook elkaar beter willen leren zien, horen en begrijpen.

 

Wil jij de kracht van je hoogsensitiviteit ervaren samen met gelijkgestemden?

 

Dan is deze dag voor jou!

 

 

“Ik heb nog dagen nagenoten van de rust. De versterkende oefeningen heb ik thuis weten door te zetten waardoor kon veel liefdevoller door naar mijn hoogsensitiviteit kon kijken.”

Stephanie Bosch

Waarom jij deel zou moeten nemen aan deze workshop:

 

 • Je gaat de kracht van je hoogsensitiviteit inzien
 • Het delen van verhalen zorgt voor verbinding, herkenning en waardering
 • Je kunt deelnemen met een goede vriendin en de band met haar wordt nog sterker en dieper
 • Je leert samenwerken met en afstemmen op de natuur
 • Je ervaart de krachtige werking van werken met symbolen
 • Je spendeert een hele dag in de mooie natuur in de omgeving van Nijmegen
 • Deze dag brengt je saamhorigheid en staat in het teken van samen leren, samen eten, samen delen

Het was heel mooi en bijzonder om deel te mogen nemen aan de workshop van Sanne. Sanne neemt je mee de natuur in en door verschillende opdrachten heb ik een goed beeld gekregen wat mijn hartverlangens zijn en welke blokkades er zitten. Door de opdrachten ben ik mij hier bewust van! De inzichten die ik heb gekregen kan ik in mijn dagelijkse leven toepassen. De wijze waarop Sanne je meeneemt de natuur in is heel fijn, rustig en uitnodigend. Daarnaast is het super waardevol om met anderen meiden te connecten en ervaringen uit te delen! 

Margo Raaijmakers

Verpleegster en holistisch massagetherapeut in opleiding

Super toffe betekenisvolle en zinvolle dag gehad met Sanne en de andere meiden op (ziels)missie. Sanne heeft ons een hele mooie workshop gegeven in de bossen waardoor we op een creatieve en pure manier met elkaar en onszelf konden verbinden. Het heeft mij geïnspireerd op verschillende vlakken. De mooie opdrachten lekker in de natuur hebben mij een extra stukje zelfinzicht gegeven maar ook wat extra zelfvertrouwen door bepaalde dingen in openheid te delen in een groep met onbekenden. Een gevoel van herkenning bij elkaar was ook erg prettig om op te merken waardoor het delen ook gemakkelijker gaat. Sanne zelf gaf deze workshop met alle liefde en enthousiasme dat kon je merken en voelen aan alles. Dit nodigt dan ook extra uit om zelf actief deel te nemen en komen de dingen ook echt over.
Ik met een brede glimlach op mijn gezicht naar huis gereden.

Rosa van Els

Begeleider gehandicaptenzorg

Belangrijke info

 

Waar: Hatertse Vennen (vlakbij Nijmegen, Wijchen en Cuijk)
Wanneer:
Zaterdag 23 maart 2024
Tijdsduur:
van 10.00uur tot 17.00uur
Lunch, koffie, thee en lekkers:
is allemaal inbegrepen, je wordt deze dag compleet verzorgt!
Investering:
€ 100,- incl. btw.

De essentie

De natuur heeft een zodanige rustgevende uitwerking waardoor je goed in staat zult zijn om te luisteren naar je innerlijke gevoel.

Door te werken met symbolen en metaforen plaats je de situatie buiten jezelf waardoor je er gemakkelijker vanaf een afstand naar kunt kijken. Je zult merken dat door het werken met symbolen het proces van inzicht vrijwel direct in een stroomversnelling komt.

Een natuurcoachsessie zet je letterlijk in beweging. Bovendien zul je niet alleen meer open gaan staan voor nieuwe inzichten, de verkregen inzichten zullen ook op krachtige (fysieke) wijze verankerd worden in je systeem.

Natuurcoaching Nijmegen en Cuijk

Dit gaan we doen

 

  • 10.00uur – 10.30uur: Korte voorstelronde + Wandelmeditatie waarbij op diep niveau contact met jezelf en met de omgeving gemaakt wordt. 
  • 11.00uur – 12.30uur: Eerste opdracht. Binnen deze opdracht worden de deelnemers uitgedaagd om na te denken over gebeurtenissen in hun leven die een grote impact op hen hebben gehad en kenmerkend zijn voor hun hoogsensitiviteit. Ervaringen worden met de groep gedeeld.

   Korte pauze

  • 12.40uur – 13.30uur: Tweede groepsopdracht: Een verbindende opdracht die herkenning en gevoel van verbinding verstevigd.
  • 13.30uur – 13.45uur: Duale opdracht tijdens de wandeling naar lunchlocatie welke in teken staat van waardering en respect.

  13.45uur-14.30uur LUNCHPAUZE

Hoogsensitiviteit als Superkracht!

 

   • 14.30uur – 14.45uur: Wandelmeditatie 
   • 14.45uur – 15.45uur: Individuele opdracht die in het teken staat van obstakels en bijbehorende angsten en het bewaken van je grenzen op een zeer krachtige maar liefdevolle manier. Nadien worden ervaringen met elkaar gedeeld.
   • 15.45uur – 16.15uur: Groepsopdracht die de kracht van je hoogsensitiviteit versterkt

    Korte pauze 

   • 16.25uur – 17.00uur: Symbolische verankering van alle opgedane inzichten deze dag.
   • 17.00uur – 17.15uur  Wandeling terug naar lunchlocatie
   Einde

Meld je hier aan voor de workshop

 

‘Hoogsensitiviteit als superkracht

 

Wil jij in één dag ontdekken dat het omarmen van je gevoelsvermogen jouw leven vele malen leuker maakt?!

Meld je dan nu aan!

Ik meld me aan voor de workshop 'Hoogsensitiviteit als superkracht' op:

Kosten

Als lunch eet ik deze dag het liefst:

Hier drink ik graag bij:

7 + 10 =

Praktijk adres:
Sperwerhorst 19
5431 KW Cuijk

Tel: 06-51485958

Mail:
sanne@
habitouchhspcoaching.nl

Zijn we al connected?

Als erkend kwalitatief holistisch therapeut ben ik aangesloten bij beroepsverening CAT
En als beroepscoach bij NOBCO

KVK: 71970517
BTW: NL001900265B49

Meer belangrijke info
vind je hier

HSP Podcast

De Podcast van High Value HSP coach Habitouch in Cuijk