“In verbinding staan met jezelf brengt je niet alleen veel innerlijke rust, ook je kijk op de wereld veranderd. Je wordt er een mooier mens van.”

Voor lange tijd miste ik bezieling in mijn werk. Het vele werken vanuit het hoofd, in plaats van uit mijn hart. Het maakte me onzeker. Wist lange tijd niet wie ik was, of wat ik hier nou precies wilde doen.  Er kwam dan ook een punt dat ik compleet vast liep in mijn leven.

Mijn passie voor masseren besloot ik te combineren met mijn alternatieve interesses. En zo maakte het bedrijfsleven plaats voor de intensieve, helende en zeer leerzame opleiding tot Integraal Masseur. Nu kon ik eindelijk op een dieper niveau met mensen werken.  Mijn krachtige aanraking en invoelende manier van masseren bleken de juiste basisingrediënten zijn om iemand tijdens een massage daadwerkelijk te kunnen “raken”. Een sterk ontwikkelde intuïtie en hoog sensitief vermogen komen binnen dit vak nu goed tot hun recht. 

Binnen de integrale massage staat een holistische kijk centraal. Holistisch, wat maakt dat er tijdens de massage niet alleen aandacht is voor het lichaam, maar juist voor de mens in zijn geheel. Je afkomst, je omgeving: alles wat jou mens maakt. Openminded en met humor (lachen geeft lucht!) breng ik je tijdens een sessie graag tot inzichten. Wat je lichaam je tijdens een integrale massage wil vertellen, blijkt achteraf vaak juist heel logisch. Wanneer je ervoor open staat en je ogen naar binnen opent, krijg je heel veel moois te zien. Je leert door deze bewustwording zo dicht bij je hogere zelf te staan dat het je intuïtie vergroot. Het leert je vertrouwen op jezelf, je instinct. Je onderbuikgevoel.

Deze zoektocht leerde me niet alleen de uitwerking van integrale massage, het gaf mij ook mijn zelfvertrouwen terug. Het veranderde me van een dwarse en onzekere meid naar een jonge vrouw met een goed gevoel van eigenwaarde en een realistisch zelfbeeld. Eentje die weet wat ze wil en wat goed voor haar is. Ik leerde vertrouwen op mijn onderbuikgevoel en om vanuit daar bewustere keuzes te maken.  

Ik ben er van overtuigd geraakt dat iedereen zo dicht bij zichzelf kan leren staan en dat geluk in zichzelf kan vinden. En als integraal masseur help ik je daar graag bij op weg.

Voel je welkom, bij jezelf!

Liefs, 
Sanne

CONTACTGEGEVENS

info@habitouch-massage.nl
06-51 48 59 58
----------------------
Maerlantstraat 41
6531 AS Nijmegen
----------------------
BTWnr: NL166895386B01
KvKnr: 71970517

VOLG HABITOUCH OP
SOCIAL MEDIA!

HABITOUCH CADEAUBON

1 of meteen een reeks van 5 integrale massages, het is aan jou. Een Habitouch Cadeaubon is een ontzettend mooi en waardevol cadeau dat een positieve bijdrage levert aan iemands bewustwording en innerlijke groei. Wie zou daar niet verrast mee willen worden?