Hooggevoeligheid als kracht

Als HSP mama / ondernemer / vriendin / partner / dochter / zus vind ik hooggevoeligheid een ongelofelijk boeiend onderwerp. Het heeft me zó lang in de weg gezeten, tot wanhoop gedreven en me laten denken dat ik gek was.

Totdat het begin van veel persoonlijk onderzoek en een drastische carrièreswitch me jaren geleden deed inzien dat ik deze gevoeligheid ook kon inzetten als kracht.

Sindsdien mag ik mensen, in het bijzonder meiden en vrouwen helpen, begeleiden en inspireren om vooral dat te gaan doen wat hun hart ze ingeeft.

 

Laag zelfbeeld

Al vanaf mijn vroege jeugd had ik een laag zelfbeeld, was ik onzeker over wie ik was en wat ik wilde in het leven. Voelde me nooit echt begrepen. 

Ik kon binnen geen enkele functie mijn draai vinden, relaties hielden geen stand en ik struinde eindeloos feestjes af. Nergens vond ik rust.

Totdat een intensief persoonlijk onderzoek me ertoe bracht om het roer radicaal om te gooien: in 2017 startte met de opleiding tot holistisch therapeut. Sindsdien ben ik de wereld echt anders gaan bekijken. Thema’s waarmee ik al jaren worstelde en waarvan ik de bijbehorende gevoelens fanatiek wist te onderdrukken, kwamen gedurende deze periode eindelijk aan het licht. Door deze gevoelens er te laten zijn ontstond er een draagvlak, een veilige haven waarbinnen ik van mezelf mocht zijn wie ik ben.

Tuurlijk voelde ik mezelf nog wel eens onzeker, machteloos, eenzaam of bang, maar nu mocht ik die gevoelens van mezelf gewoon voelen. Door ze er te laten zijn wist ik mezelf steeds beter te accepteren.

Dit gevoel gun ik andere vrouwen ook! 

De kracht van de natuur!
Al jaren speelt de natuur een belangrijke rol in m’n leven. Ik kom er tot rust en ieder seizoen geeft me met zijn eigen unieke kracht steeds weer hele waardevolle inzichten. Wat zou het me toch gaaf lijken om met de natuur te gaan samenwerken! De coronatijd gaf de doorslag. 

Behandelen mocht opeens niet meer en vanwege alle vrije tijd bevond ik me soms dagen achtereen in de natuur. Altijd kwam ik er weer vol met inzichten en volledig ontspannen van terug.

Vanuit deze gedachte startte ik met de opleiding Natuurcoaching welke ik in ’21 heb afgerond. Hier leerde ik de vaardigheden van het coachen met de natuur als onmisbare factor in het geheel.

De 5 inzichten die mijn leven veranderd hebben

De afgelopen jaren heb ik heel veel inzichten opgedaan, inzichten die me geholpen hebben mijn leven leuker te maken! Speciaal voor jou heb ik de 5 belangrijkste op een rijtje gezet en in een e-book voor je gebundeld.

 

Door natuurcoaching te combineren met holistische massages ben ik nu bereid om een compleet coachtraject aan te bieden waarbij ik vrouwen met vragen niet alleen op de behandeltafel dicht bij hen ware gevoel breng, maar hen ook mag begeleiden in het vergroten van hun draagkracht en het stellen van concrete doelen zodat zij hun dromen durven waar te maken.

Intuïtie

Bovenstaande keuzes had ik nooit gemaakt als ik niet geleerd had om op mijn gevoel te durven vertrouwen. Mijn intuïtie bleek bij iedere stap mijn beste raadgever met vele mooie inzichten tot gevolg!

Ben jij een hooggevoelige vrouw die kampt met meer angsten of klachten dan haar lief is of kan jij wel een beetje sturing gebruiken? Lees dan verder om voor jezelf te ondervinden of mijn werkmethodes je aanspreken.

Vragen? Bel of mail me gerust!

Coach Nijmegen en Cuijk
Holistisch therapeut en natuurcaoch

Contact gegevens
Sperwerhorst 19
5431 KW Cuijk

Tel: 06-51485958
E-mail: info@habitouch-massage.nl

KVK71970517
BTW: NL001900265B49

Op de hoogte blijven
van de nieuwste workshops
en Bewustwordings blogs?

Volg Habitouch op social media!

Aangesloten bij

Belangrijke info: