Over Sanne: HSP coach en Holistisch therapeut bij Habitouch in Cuijk

Als jong meisje schreef ik dagboeken vol over hoe bang ik wel niet was. Bang dat ik geen vrienden had. Bang dat mijn familie me niet mocht. Bang dat ik altijd alleen zou blijven. Ik kon na een bepaalde opmerking of boze blik compleet van de leg zijn. Dan kwam er een diepgewortelde angst boven: ik ben niet goed genoeg. 

Angst voor afwijzing
Een angst die voortkwam uit een gevoel van afwijzing, het gevoel dat ik er niet bij hoorde omdat ik anders was. 

Torenhoge verwachtingen legde ik mezelf op; ik moest een goede baan hebben, veel vrienden, een goed salaris, veel sporten… Ik hield het niet vol en vanuit dit negatieve gevoel trok ik juist de verkeerde banen, vriendjes en vrienden aan; ik klapte geregeld onderuit.

Mijn levenslustige houding vernietigde ik zelf door volop te verwijten en te vluchten om maar niet te hoeven voelen hoe ongelukkig ik diep vanbinnen was. Geregeld kampte ik met periodes van neerslachtigheid. De angsten en schaamte over wie ik was namen dan zodanig toe dat ik dan maar één uitweg zag; verdoven.

Pas na de tweede flinke burn-out ontdekte ik dat ik het leven en de wereld om mij heen anders waarneem dan dat anderen dat doen. 

HSP coaching vanuit eigen ervaring
Het omarmen van mijn hoogsensitiviteit is de enige manier geweest om mezelf in mijn kracht te zetten en mijn leven van waarde te maken. Die burn-out heeft nog een paar keer op de loer gelegen, maar nu ik weet hoe ik voor mezelf kan zorgen als het allemaal even te veel geweest is komt ‘ie er bij mij niet meer in.

Inmiddels heb ik mijn leven zo vormgegeven dat ik ondanks een sociaal gevuld leven nooit meer het gevoel heb dat ik het te druk heb.

Omdat ik over het verwerken van alle informatie van de ervaringen die ik opdoe en de mensen die ik ontmoet in mijn leven nu eenmaal langer doe, heb ik geleerd dat leven volgens mijn HSP randvoorwaarden voor mij de enige álles veranderende manier geweest is om mijn leven radicaal ten positieve te veranderen.

Door deze manier van leven kan ik o.a. het vermogen om aan te voelen wat een ander nodig heeft zodanig inzetten dat niet alleen een ander er wat aan heeft, maar dat ik zelf ook overeind kan blijven staan.

Nu ik leef volgens mijn HSP randvoorwaarden voel ik ver vóór “the shit hits the fan” wanneer het tijd is om te voelen welke emoties en gevoelens gehoord willen worden. Dan laat ik de boel voor wat het is en voel ik waar ik behoefte aan heb. Of dat nou een wandeling of een meditatie is, of om op klaarlichte dag even in bed te duiken.

Je lichaam geeft niet voor niets aan dat iets nu even niet kan, luister daar dan ook naar ♡

Als professioneel HSP coach en holistisch behandelaar help ik jou graag op weg richting dat leuke en liefdevolle leven waarin jouw hoogsensitiviteit er volledig mag zijn.

De 5 inzichten die mijn leven voorgoed hebben verandert

De afgelopen jaren heb ik heel veel inzichten opgedaan, inzichten die me geholpen hebben mijn leven leuker te maken! Speciaal voor jou heb ik de 5 belangrijkste op een rijtje gezet en in een e-book voor je gebundeld.

Hoogsensitiviteit als kracht!

Mijn naam is Sanne van den Oever, professioneel holistisch therapeut en HSP coach in Cuijk. En ik zie het als mijn belangrijkste taak om HSP-ers te helpen, begeleiden en inspireren om te vertrouwen op hun gevoelskracht, met een alles veranderende transformatie tot gevolg!

Hierbij begeleid ik jou op een manier die veilig voelt. Liefdevol. Op precies zo’n manier als hoe ik zelf destijds ook gecoacht en begeleid had willen worden.

Als natuurcoach verzorg ik geregeld toffe workshops in de omgeving van Het Land van Cuijk die volledig in het teken staan van hoogsensitiviteit en de kracht daarvan benutten. 

Als holistisch massagetherapeut onderzoek ik vanuit mijn praktijk in Cuijk samen met jou hoe je lichaam gewend geraakt is aan het dragen van bepaalde thema’s én hoe we dit patroon kunnen doorbreken. Ook verzorg ik gerichte herstel/ontspanningsmassages die bijdragen aan een meer ontspannen leven.

Als professioneel HSP coach richt ik me vanuit praktijk Habitouch in Cuijk in het bijzonder op de sensitieve gevoelsmensen onder ons. 

Twijfel jij of je wel in jezelf wilt investeren? Bedenk dan dat het uitgeven van een bedrag dat bijdraagt aan persoonlijke, emotionele of spirituele ontwikkeling altijd zorgt voor een meer ontspannen leven.

Ga jij voor een leuker leven waarin jij jezelf en de liefdevolle verbinding met je lichaam op de eerste plek leert te zetten? 

Dan help ik jou hier graag bij op weg vanuit mijn praktijk Habitouch. Dé praktijk voor Holistische therapie, Massages en HSP coaching in Cuijk!

Tijdens het proces van persoonlijke ontwikkeling, coaching, heling, ontspanning of puur even een portie liefdevolle aandacht voel ik het als mijn belangrijkste taak om jou de aandacht te geven die je op dit moment zo nodig hebt.

Holistische Massagetherapie en HSP Coaching

Zie ik je gauw?

Liefs, Sanne

Holistische therapie, HSP coaching en massages bij Habitouch in Cuijk 

Praktijk adres:
Sperwerhorst 19
5431 KW Cuijk

Tel: 06-51485958

Mail:
sanne@
habitouchhspcoaching.nl

Zijn we al connected?

Als erkend kwalitatief holistisch therapeut ben ik aangesloten bij beroepsverening CAT
En als beroepscoach bij NOBCO

KVK: 71970517
BTW: NL001900265B49

Meer belangrijke info
vind je hier

HSP Podcast

De Podcast van High Value HSP coach Habitouch in Cuijk