Zoektocht
Al vanaf mijn vroege jeugd had ik een laag zelfbeeld, was ik onzeker over wie ik was en wat ik wilde in het leven. Ik kon binnen geen enkele functie mijn draai vinden, relaties hielden geen stand en ik struinde eindeloos feestjes af. Nergens vond ik rust. Totdat ik in 2017 startte met de opleiding tot holistisch therapeut en de wereld sindsdien anders ben gaan bekijken. Thema’s waarmee ik al jaren worstelde en waarvan ik de bijbehorende gevoelens fanatiek wist te onderdrukken, kwamen gedurende deze periode eindelijk aan het licht. Door deze gevoelens er te laten zijn ontstond er een draagvlak, een veilige haven waarbinnen ik van mezelf mocht zijn wie ik ben. Het veranderde me van een dwarse en onzekere meid naar een jonge vrouw met een goed gevoel van eigenwaarde en een realistisch zelfbeeld. Tuurlijk voelde ik mezelf nog wel eens onzeker, machteloos, eenzaam of bang, maar nu mocht ik die gevoelens van mezelf gewoon voelen. Door ze er te laten zijn wist ik mezelf steeds beter te accepteren. Dit gevoel gunde ik andere mensen ook! 

Praktijk Habitouch
Vanuit die gedachten heb ik Habitouch opgericht, om zo een thuis te kunnen bieden voor iedereen die worstelt in het leven. Binnen een warme en veilige setting mag je bij Habitouch ontdekken waarmee je vastloopt, wat je klachten je te vertellen zouden kunnen hebben of gewoonweg om even te landen.

Holistisch
Binnen de holistische massage staat een holistische kijk centraal. Holistisch, wat maakt dat er tijdens de behandeling niet alleen aandacht is voor het lichaam, maar juist voor de mens in zijn geheel. Je afkomst, je omgeving: alles wat jou maakt tot de persoon die je nu bent. 

De kracht van de natuur!
Naast holistische massagetherapie en ontspanningsmassages kan je bij Habitouch ook voor natuurcoaching en zelfgemaakte kruidenpakketten terecht. Al jaren speelt de natuur een belangrijke rol in m’n leven. Ik kom er tot rust en ieder seizoen geeft me met zijn eigen unieke kracht steeds weer hele waardevolle inzichten. Wat zou het me toch gaaf lijken om met de natuur te gaan samenwerken! De coronatijd gaf de doorslag. 

Behandelen mocht opeens niet meer en vanwege alle vrije tijd bevond ik me vaak dagen achtereen in de buitenlucht. Altijd kwam ik er weer vol met inzichten en volledig ontspannen van terug. Vanuit deze gedachte startte ik met de opleiding Natuurcoaching welke ik in ’21 heb afgerond. Hier leerde ik de vaardigheden van het coachen met de natuur als onmisbare factor in het geheel. Als natuurcoach help ik je helderheid te verschaffen over je vraagstuk, je draagkracht te vergroten en concrete doelen te stellen. 

Coach Nijmegen en Cuijk

Intuïtie
Bovenstaande keuzes had ik nooit gemaakt als ik niet volledig op mijn gevoel zou durven vertrouwen. Mijn intuïtie bleek bij iedere stap mijn beste raadgever met vele mooie inzichten tot gevolg!

Loop je al een tijdje vast of kan jij ook wel een beetje sturing gebruiken? Lees dan eens op je gemakje verder om voor jezelf te ondervinden of mijn werkmethodes je aanspreken.

Vragen? Bel of mail me gerust! 

Trakteer een dierbare op een Habitouch cadeaubon!
Even ontladen en volledig naar binnen keren, dat is waar bijna iedereen in deze stressvolle tijd wel naar hunkert. 

Contact gegevens
Maerlantstraat 41
6531 AS Nijmegen

Tel: 06-51485958
E-mail: info@habitouch-massage.nl

KVK71970517
BTW: NL001900265B49

Bewustwordingsboost nodig?
Volg Habitouch en ontvang wekelijkse inspirerende inzichten!

Aangesloten bij
CAT: Collectief Alternatieve Therapeuten