HIGH VALUE HSP COACHING

Voor ambitieuze HSP-ers die zichzelf een álles-veranderende self-care switch gunnen

Ben jij een hoogsensitieve vrouw die te maken heeft met:

 

 • Het maken van keuzes die gepaard gaan met emoties die je wellicht niet altijd mag en kan tonen

   

 • Weinig (h)erkenning op jouw niveau omdat je omringt wordt met mensen die niet zo in elkaar zitten als jij, waardoor het eenzaam kan voelen aan de top

   

 • Onzekerheid, angsten en machteloosheid

   

 • Mensen om je heen die jouw gedachten niet kunnen bijhouden en begrijpen omdat hun gedachten vanuit een heel andere gelaagdheid komen

   

 • Programma’s die in de kern heel waardevol zijn, maar net dat subtiele (menselijke) aspect missen

   

 • Je anders voelen in gezelschap maar dit niet kenbaar durven maken

   

 • Verveling omdat je niet gevoed en uitgedaagd wordt op een manier die past bij jou

   

 • Een merkbare afstand tussen jou en familie-leden, vrienden en andere relaties

   

 • Fysieke, emotionele en mentale klachten

1435+

GEGEVEN BEHANDELINGEN

32+

VERZORGDE TRANSFORMATIE TRAJECTEN

5 JAAR

WERKZAAM ALS BEHANDELAAR

“Het is mijn missie om vrouwen
weer in hun kracht te zetten door te werken
met alle facetten in hun leven”
Sanne van den Oever
High Value HSP coach bij Habitouch

 

Binnen dit High Value HSP coachingstraject werk ik alleen met vrouwen met een extreem hoog ambitie-niveau

Naast mijn unieke coachingstraject mag je in het High Value HSP Transformatieprogramma van Habitouch uitgaan van:

 • Versimpelen: Vaak wordt er heel hard ingezet om een bepaalde structuur te veranderen. Verbeteringen worden doorgevoerd tot en met. Maar werken aan het juiste is veel belangrijker dan hard werken. Samen gaan we versimpelen door terug te gaan naar de basis waar vanuit alles opnieuw mag ontstaan. 
 • Verbinding: High Value HSP coaching vraagt om heel veel verbinding en vertrouwen. Niet alleen de oprechte verbinding tussen jou en mij. Ook de mensen in je team en de mensen thuis willen zich door jou begrepen voelen. Durf kwetsbaar en eerlijk te zijn; vanuit hier ontstaat de echte verbinding.
 • Eerlijkheid: Ik geef aan je terug wat er voor nodig is om te groeien. Niet alleen als mens, maar ook als vrouw, als moeder, als zus en als vriendin.
 • Waardering: In’Lak Ech zeiden de Maya’s: het is een verklaring van eenheid en een-zijn. Het betekent: ik ben een andere jij. Je buitenwereld spiegelt je binnenwereld. Zodra jij inziet dat jouw waarheid en jouw waarneming de basis zijn van hoe jij de wereld waardeert zal de connectie met alles en iedereen om je heen groeien.

Ben jij bereid om een flinke stap vooruit te maken?

Waar de meeste HSP vrouwen in een hoge functie behoefte aan hebben:

Fijne omgeving
De omgeving waarbinnen je werkt moet goed voelen. Als hoogsensitieve vrouw kan je niet langdurig functioneren in een situatie die je niet zinvol, waardevol of eerlijk vindt. Innerlijk zul je hiertegen in verzet zijn wat zich uit in zowel fysieke, emotionele als mentale klachten.

  Rust- en hersteltijd
  Je komt niet tot je recht in een strakke 9-tot-5 cultuur of een volle kantoortuin. Je hoogsensitiviteit stelt je in staat te voelen, maar vaak sta je te veel open voor alle prikkels om je heen waardoor alles in volle vaart bij je binnenkomt. Dit vraagt om hersteltijd. Flexibel kunnen zijn is niet alleen van groot belang, maar alleen kunnen zijn ook.

  Transparantie
  Om je hoogsensitiviteit volop te benutten, is het nodig dat je handelt naar de informatie die je hebt opgevangen. Zodra je leert hoe je deze informatie bespreekbaar maakt in je team of organisatie zal dat ze verder te brengen. Je vermogen komt het beste tot zijn op een plaats waar je van waarde bent en waarin het nodig is dat er wordt gewerkt met wat er niet stroomt, zodat jouw hoogsensitiviteit van optimale waarde is.

  Zodra jij gaat beseffen dat je hoogsensitiviteit een prachtig vermogen is waarmee je informatie kunt vergaren, je op diep niveau kunt verbinden met mensen en bijdraagt aan een ijzersterke intuïtie dan moet dit gevoelsvermogen wel eerst worden beheerd.

  We zullen in dit High Value HSP coachingstraject je HSP randvoorwaarden helder krijgen, zo zul niet alleen beter functioneren je leert je gevoelsvermogen ook beter in te zetten tot een waardevol talent. Wanneer je dat in je leven weet te integreren ben je als hooggevoelige vrouw juist heel goed in staat om leiding te geven.

  Sterker nog, door je hoogsensitiviteit beschik je over een waardevol talent waarmee je onder andere kunt:

  • Aanvoelen waar het niet stroomt in de onderstroom.
  • Aanvoelen wanneer we met zijn allen zitten te geloven in beleids-‘bullshit’.
  • Zien en aanvoelen van wat er tussentijds gebeurt waardoor processen niet lopen.

  Door de HSP randvoorwaarden in dit High Value HSP coachingstraject in je leven te integreren ga jij je met deze informatie in je leidinggevende rol als hooggevoelige vrouw je mensen, je team en je organisatie juist helpen groeien!

  Wat anderen zeggen over een samenwerking met Sanne: 

  Habitouch Transformatie Traject


  “Soms kom ik iemand in mijn leven tegen die me echt liefdevol confronteert met wat er is, dat is dan een heel bijzonder moment. Zo iemand is Sanne voor mij. Daardoor voelde ik me gezien en begrepen en kwam er ruimte voor verandering en groei, en ik ben het transformatietraject gaan doen. Meer acceptatie, in de betekenis van verwelkoming, was een belangrijke uitkomst van dat traject.
  Die waarheid, werkelijkheid over mezelf heeft ze me nog beter laten zien tijdens een natuurcoachsessie. En hij (de werkelijkheid) is (nog) mooier dan ik dacht!

  Suzan

   

  Habitouch Transformatie Traject

  Het traject heeft me veel gebracht. Één onderdeel is dat ik met meer mildheid en met veel meer respect naar mijn vader kijk. Ik ben nogal wat angsten tegen gekomen, sommige zijn weg, andere zijn beter te begrijpen en daardoor gemakkelijker te accepteren. Je hebt me een groot cadeau gegeven door te zeggen dat ik mijn hart volgde toen ik je vertelde over mijn worsteling met mijn praktijk. Het is alsof ik dat nu pas kon horen en ontvangen. Dank voor je liefde”

  -X-

  Habitouch Transformatie Traject

  “Door een voor mij aan het zicht en de herinnering onttrokken gebeurtenis her te beleven, kreeg ik zicht op mijzelf.
  De lucht is geklaard en ik voel me helder.

  Ik voel me ontspannen en niet langer meer onderhuids bang of jaloers.
  Ik kan openstaan voor mensen én me vrij voelen.

  Ja – een ware transitie van mezelf. : )

  En dit alles middels mijn lichaam en Sanne!“

  Astrid

  Habitouch Transformatie Traject

  Na een aantal sessies met Sanne ben ik verwonderd over het feit wat ik inmiddels al geleerd heb. In een aantal sessies werd ik zeer emotioneel, oude pijn van een verlies van een goede vriend kwam bijvoorbeeld boven. Nooit geweten dat ik dat in mijn lijf kon opslaan. En dat dat zelfs schouderklachten van nu kan veroorzaken.
  Samen met Sanne heb ik dit verdriet geleerd meer ruimte te geven. Het er simpelweg te laten zijn. Ze is een hele fijne begeleider tijdens deze intensieve reis naar binnen. Ik kan haar iedereen aanraden die last heeft van terugkerende stress- en pijnklachten.

  Koen

  Je hoogsensitiviteit vólledig omarmen is de enige manier
  om vanuit een soliede verbinding samen te groeien
  en de mooiste resultaten te bereiken.

   

  HSP Coaching

  Mijn naam is Sanne, 

  Erkent holistisch therapeut, gekwalificeerd NOBCO-coach en jouw mentor op het pad naar meer liefde, meer vrije tijd en meer verbinding.

  Waarom High Value?
  Omdat het mijn hoogste prioriteit is om jou je levensvreugde terug te geven door de meest hoogwaardige vorm van coaching te combineren met lichaamsgerichte therapie.

  Om het werken met dit gereedschap tot in de puntjes in je systeem te verankeren begeleid ik hoogsensitieve vrouwelijke professionals op 4 verschillende niveaus:

  Op mentaal niveau door o.a. verdiepende gesprekken, verhelderende thuisopdrachten, het opdoen van inzichten en het begrijpen van jezelf in de bredere context. 

  Op emotioneel niveau door gevoelens en emoties te leren voelen tijdens een holistische massage. Je raakt zo niet alleen vertrouwt met je eigen gevoelens, je leert ze ook te interpreteren en er woorden aan te geven. 

  Op fysiek niveau door verankerende lichaamsgerichte oefeningen toe te passen die je meekrijgt na een sessie.
  Het helpt je verantwoordelijkheid te nemen voor, aanwezig te zijn in je lichaam en het verankeren van de diep doorvoelde inzichten. 

  Op spiritueel niveau door te werken met de verbinding tussen je ervaringen, de opgedane inzichten en de verschillende lagen van bewustzijn. 

  Door mijn unieke behandelmethode en verdiepende coachingsvormen ontdek je hoe jouw innerlijke vuurtje weer kan gaan vlammen!

  Klaar voor de eerste stap?

   

  DE 6 PIJLERS VAN HET HIGH VALUE
  HSP COACHINGSTRAJECT
  BIJ HABITOUCH
  :

  De kracht van Stilte


  In een natuurhuisje in de middle of nowhere, terwijl je verzekerd bent van je veiligheid, word jij geconfronteerd met de stilte. Door de kracht van de stilte toe te laten leer jij af te stemmen op je innerlijke oerbron. Je vindt haar door de kalmte van je hart toe te laten.

  Boost voor Zelfhelende vermogen


  Om je lichaam te ondersteunen bij het genezingsproces wordt het exclusieve hsp coachingstraject ondersteunt door holistische welzijnsbehandelingen.

  In dit traject is de diep doorwerkende behandelmethode holistische massagetherapie een vast onderdeel van jouw programma.

   

  Omgaan met Angst voor Afwijzing


  Zichtbaarheid is vaak een thema voor hoogsensitieve professionals, leiders en ondernemers. Door je bewust te worden van wat jij uitstraalt en daar op te anticiperen leer je in je kracht te staan als gevoelsvrouw.

  Jouw nieuwe
  Levensverhaal


  In samenwerking met Film je Leven wordt jouw nieuwe Levensverhaal vastgelegd.

  Het doel van dit levensverhaal op beeld is om je onderbewustzijn te conditioneren met de overtuigingen, emoties en helderheid die je nodig hebt om je ideale leven te blijven leven, óók nadat het traject erop zit.

  De kracht van de Natuur


  De natuur is voor hoogsensitieve mensen een uitstekende omgeving om tot rust te komen en weer op te laden.
  De helft van het traject vindt dan ook buiten plaats, op de mooiste plekken van Nederland. 

  Verbinding op Zielsniveau


  Je kan spreken van verbinding als jij en jouw omgeving elkaar echt kunnen “verstaan”. Dit betekent dat iedereen in staat is om zich in te leven in en begrip voor de ander kan opbrengen.

  In 2 verdiepende workshops herstellen we de verbinding op diep niveau met de mensen die op alle gebieden het allerbelangrijkste voor jou zijn.

   

   

  Als hoogsensitieve ambiteuze vrouw op topniveau is het vast niet nieuw voor je dat je een wereld om je heen hebt gecreëerd die totaal niet in lijn is met hoe jij je diep van binnen werkelijk voelt.

  Ooit begon je aan je droom als idealist; je wilde de wereld met jouw kennis en expertise mooier maken. Je wilde helen, verbinden, creëeren. Maar de werkelijkheid bleek hard. Harder dan je aan kunt.

  Als je twijfelt of jouw eigenschappen wel matchen met het harde bedrijfsleven waarin je je bevindt dan kan dat kloppen.

  Hoe je handelt ligt nu namelijk totaal niet in lijn met wie je wérkelijk bent.

  Maar hier komt vanaf nu verandering in.

  Het Exclusieve HIGH VALUE coachingstraject
  De belangrijkste info

  Bestaat uit:

  • 25 uur aan lichaamsgerichte therapie en coachingssessies met tussenposes van ten minste 14 dagen
  • Oefeningen, opdrachten, gerichte meditaties en affirmaties
  • 2 Compleet verzorgde stilteretraites van 48uur t.w.v. € 1000 per retreat
  • 2 Compleet verzorgde natuurworkshops t.w.v € 1800,-
  • Manifesteer je droomleven film t.w.v. € 2000,-
  • Deelname exclusieve High Value Vipdag met
   like-minded HSP vrouwen uit het hogere segment


  Specifiek te behandelen thema

  Los van het coachingstraject kan je ervoor kiezen om je bewustwording te vergroten op een specifiek te behandelen thema. Als holistisch therapeut ben ik gespecialiseerd in de volgende onderwerpen: 

  •  Emotionele verdoving d.m.v. verdovende middelen

   Tijdsduur:

   • 6 maanden

   Investering:

   • € 13.065,-  (incl. BTW) 

   De dag dat je het zachte verlangen voelt om goed voor jezelf te zorgen.
   Dat is de dag waarop je leven zal veranderen.

    

   Praktijk adres:
   Sperwerhorst 19
   5431 KW Cuijk

   Tel: 06-51485958

   Mail:
   sanne@
   habitouchhspcoaching.nl

   Zijn we al connected?

   Als erkent kwalitatief holistisch therapeut ben ik aangesloten bij beroepsverening CAT

   KVK: 71970517
   BTW: NL001900265B49

   Meer belangrijke info
   vind je hier

   Wekelijks nieuwe opnames vanuit het bos!