HIGH VALUE HSP COACHING

De meest exclusieve en radicale switch naar selfcare

Ben jij een hoogsensitieve vrouw die te maken heeft met:

 

 • Het maken van keuzes die gepaard gaan met emoties die je wellicht niet altijd mag en kan tonen

   

 • Weinig (h)erkenning op jouw niveau omdat je omringt wordt met mensen die niet zo in elkaar zitten als jij, waardoor het eenzaam kan voelen aan de top

   

 • Onzekerheid, angsten en machteloosheid

   

 • Mensen om je heen die jouw gedachten niet kunnen bijhouden en begrijpen omdat hun gedachten vanuit een heel andere gelaagdheid komen

   

 • Programma’s die in de kern heel waardevol zijn, maar net dat subtiele (menselijke) aspect missen

   

 • Je anders voelen in gezelschap maar dit niet kenbaar durven maken

   

 • Verveling omdat je niet gevoed en uitgedaagd wordt op een manier die past bij jou

   

 • Een gevoelsmatige maar merkbare afstand tussen jou en familie-leden, vrienden en andere relaties

   

 • Fysieke, emotionele en mentale klachten

1435+

GEGEVEN BEHANDELINGEN

32+

VERZORGDE TRANSFORMATIE TRAJECTEN

5 JAAR

WERKZAAM ALS BEHANDELAAR

High Value HSP coaching en therapie

“Het is mijn missie om jou
weer in je kracht te zetten door
alle facetten in je leven te belichten”
Sanne van den Oever
High Value HSP coach bij Habitouch

 

Binnen dit exclusieve High Value HSP coachingstraject werk ik alleen met mensen met een extreem hoog ambitie-niveau

Naast mijn unieke coachingstraject mag je in dit exclusieve High Value HSP Transformatieprogramma van Habitouch uitgaan van:

We zullen in dit High Value HSP coachingstraject je HSP randvoorwaarden helder krijgen, zo zul niet alleen beter functioneren je leert je gevoelsvermogen ook beter in te zetten tot een waardevol talent. Wanneer je dat in je leven weet te integreren ben je als hooggevoelige vrouw juist heel goed in staat om leiding te geven.

Sterker nog, door je hoogsensitiviteit beschik je over een waardevol talent waarmee je onder andere kunt:

  • Aanvoelen waar het niet stroomt in de onderstroom.
  • Aanvoelen wanneer we met zijn allen zitten te geloven in “bullshit” die ons voorgehouden wordt en niet strookt met de werkelijkheid.
  • Zien en aanvoelen wat er tussentijds gebeurt waardoor processen niet lopen.

  Door de HSP randvoorwaarden in dit High Value HSP coachingstraject in je leven te integreren ga jij je met deze informatie in je leidinggevende rol als sensitief mens je team en organisatie juist helpen groeien!

Ben jij bereid om een flinke stap vooruit te maken?

Waar de meeste HSP-ers in een hoge functie behoefte aan hebben:

Fijne omgeving
De omgeving waarbinnen je werkt moet goed voelen. Als hoogsensitieve vrouw kan je niet langdurig functioneren in een situatie die je niet zinvol, waardevol of eerlijk vindt. Innerlijk zul je hiertegen in verzet zijn wat zich uit in zowel fysieke, emotionele als mentale klachten.

  Rust- en hersteltijd
  Je komt niet tot je recht in een strakke 9-tot-5 cultuur of een volle kantoortuin. Je hoogsensitiviteit stelt je in staat te voelen, maar vaak sta je te veel open voor alle prikkels om je heen waardoor alles in volle vaart bij je binnenkomt. Dit vraagt om hersteltijd. Flexibel kunnen zijn is niet alleen van groot belang, maar alleen kunnen zijn ook.

  Transparantie
  Om je hoogsensitiviteit volop te benutten, is het nodig dat je handelt naar de informatie die je hebt opgevangen. Zodra je leert hoe je deze informatie bespreekbaar maakt in je team of organisatie zal dat ze verder te brengen. Je vermogen komt het beste tot zijn op een plaats waar je van waarde bent en waarin het nodig is dat er wordt gewerkt met wat er niet stroomt, zodat jouw hoogsensitiviteit van optimale waarde is.

  Zodra jij gaat beseffen dat je hoogsensitiviteit een prachtig vermogen is waarmee je informatie kunt vergaren, je op diep niveau kunt verbinden met mensen en bijdraagt aan een ijzersterke intuïtie dan moet dit gevoelsvermogen wel eerst worden beheerd.

  Wat mensen zeggen over een samenwerking met Sanne:

  Transformatie Traject


  “Soms kom ik iemand in mijn leven tegen die me echt liefdevol confronteert met wat er is, dat is dan een heel bijzonder moment. Zo iemand is Sanne voor mij. Meer acceptatie, in de betekenis van verwelkoming, was een belangrijke uitkomst van dat traject.
  Die waarheid, werkelijkheid over mezelf heeft ze me nog beter laten zien. En hij (de werkelijkheid) is (nog) mooier dan ik dacht!

  Suzan

   

  Transformatie Traject

  Het traject heeft me veel gebracht. Ik ben nogal wat angsten tegen gekomen, sommige zijn weg, andere zijn beter te begrijpen en daardoor gemakkelijker te accepteren. Je hebt me een groot cadeau gegeven door te zeggen dat ik mijn hart volgde toen ik je vertelde over mijn worsteling met mijn praktijk. Het is alsof ik dat nu pas kon horen en ontvangen. Dank voor je liefde”

  -X-

  Transformatie Traject

   Ik voel me ontspannen en niet langer meer onderhuids bang of jaloers.
  Ik kan openstaan voor mensen én me vrij voelen.

  Ja – een ware transitie van mezelf. : )

  En dit alles middels mijn lichaam en Sanne!

  Astrid

  Transformatie Traject

  Sanne is een hele fijne begeleider tijdens deze intensieve reis naar binnen. 

  Koen

  “Ik ben heel trots op de authentieke en gewichtige kracht die naar voren is gekomen tijdens het Transformatie Traject. Ik voel ook dat ik deze kracht beter ben gaan dragen. Ik ben niet meer dat ielige meisje, ik voel me letterlijk een paar centimeter groter en krachtiger rechtop staan dan voorheen.” Eva – Bedrijfseconoom (echte naam bij Habitouch bekend)  

   

  HSP Coaching

  Mijn naam is Sanne, 

  Erkend holistisch therapeut, gekwalificeerd NOBCO-coach en trainer en jouw mentor op het pad naar meer liefde, meer vrije tijd en meer verbinding.

  Waarom High Value HSP coaching?
  Omdat het mijn hoogste prioriteit is om jou je levensvreugde terug te geven door de meest hoogwaardige vorm van coaching te combineren met lichaamsgerichte, holistische therapie.

  Om het werken met dit gereedschap tot in de puntjes in je systeem te verankeren begeleid ik hoogsensitieve vrouwelijke professionals op 4 verschillende niveaus:

  Op mentaal niveau door o.a. verdiepende gesprekken, verhelderende thuisopdrachten, het opdoen van inzichten en het begrijpen van jezelf in de bredere context. 

  Op emotioneel niveau door gevoelens en emoties te leren voelen tijdens een holistische massage. Je raakt zo niet alleen vertrouwt met je eigen gevoelens, je leert ze ook te interpreteren en er woorden aan te geven. 

  Op fysiek niveau door intensieve sessies op de behandeltafel en in de natuur en door verankerende lichaamsgerichte oefeningen. Je nieuwe houding geef je zo letterlijk ruimte in je lijf. Het helpt je verantwoordelijkheid te nemen voor, aanwezig te zijn in je lichaam en bij het verankeren van de diep doorvoelde inzichten. 

  Op spiritueel niveau door te werken met de verbinding tussen je ervaringen, de opgedane inzichten en de verschillende lagen van bewustzijn. 

  Door mijn unieke behandelmethode en verdiepende coachingsvormen ontdek je hoe jouw innerlijke vuurtje weer kan gaan vlammen!

   

  Klaar voor de eerste stap?

   

  DE 6 PIJLERS VAN HET HIGH VALUE
  HSP COACHINGSTRAJECT
  BIJ HABITOUCH
  :

  De kracht van Stilte


  In een afgeschermd natuurgebied, in een prachtige accommodatie ga jij de uitdaging aan met de stilte in een retraite-programma. Terwijl je verzekerd bent van je veiligheid, word jij geconfronteerd met de stilte. Door de kracht van de stilte toe te laten leer jij af te stemmen op je hogere zelf.

  Boost voor Zelfhelende vermogen


  Om je lichaam te ondersteunen bij het genezingsproces wordt het exclusieve hsp coachingstraject ondersteunt door holistische welzijnsbehandelingen.

  In dit traject is de diep doorwerkende behandelmethode holistische massagetherapie een vast onderdeel van jouw programma.

   

  Omgaan met Angst voor Afwijzing


  Zichtbaarheid is vaak een thema voor hoogsensitieve professionals, leiders en ondernemers. Door je bewust te worden van wat jij uitstraalt en daar op te anticiperen leer je in je kracht te staan als gevoelsvrouw.

  Jouw nieuwe
  Levensverhaal


  In samenwerking met Film je Leven wordt jouw nieuwe Levensverhaal vastgelegd.

  Het doel van dit levensverhaal op beeld is om je onderbewustzijn te conditioneren met de overtuigingen, emoties en helderheid die je nodig hebt om je ideale leven te blijven leven, óók nadat het traject erop zit.

  De kracht van de Natuur


  De natuur is voor hoogsensitieve mensen een uitstekende omgeving om tot rust te komen en weer op te laden.
  De helft van het traject vindt dan ook buiten plaats, op de mooiste plekken van Nederland. 

  Verbinding op Zielsniveau


  Je kan spreken van verbinding als jij en jouw omgeving elkaar echt kunnen “verstaan”. Dit betekent dat iedereen in staat is om zich in te leven in en begrip voor de ander kan opbrengen.

  In 2 verdiepende workshops herstellen we de verbinding op diep niveau met de mensen die op alle gebieden het allerbelangrijkste voor jou zijn.

  Het Exclusieve HIGH VALUE coachingstraject
  De belangrijkste info

  Bestaat uit:

  • Holistische welzijnsbehandelingen gericht op het gehele chakrasysteem gericht op doorvoelen van oude angsten, resetten van hardnekkige patronen en het leren bewaken van je grenzen
  • Coachsessies in de natuur. Deze sessies zijn verdiepend, concretiserend en krachtig. 
  • (Familie) opstellingen | Krijg grip op je leven door op je eigen plek in je familie-systeem te gaan staan
  • Verankering van de verkregen inzichten in de vorm van oefeningen, meditaties en huiswerkopdrachten
  • Ho’oponopono | Het vermogen om ieder moment van stemming te veranderen. Ho’oponopono is daar een geweldig instrument voor.
  • Persoonlijk op jou afgestemde oefeningen, opdrachten, gerichte meditaties en affirmaties
  • 2 Compleet verzorgde 2daagse Luxury stilteretraites (1 retreat is te boeken met partner)
  • 2 Compleet verzorgde groepsworkshops
  • Manifesteer je droomleven film | Jouw persoonlijke documentaire 
  • Deelname exclusieve High Value Vipdag met like-minded HSP vrouwen uit het hogere segment

  Specifiek te behandelen thema

  Als holistisch therapeut ben ik gespecialiseerd in het volgende onderwerp: 

  •  Emotionele verdoving d.m.v. verdovende middelen

   Tijdsduur:

   • 12 maanden

   Investering:

   • € 19.565,-  incl. BTW 

   De dag dat je het zachte verlangen voelt om goed voor jezelf te zorgen.
   Dat is de dag waarop je leven zal veranderen.

    

   Praktijk adres:
   Sperwerhorst 19
   5431 KW Cuijk

   Tel: 06-51485958

   Mail:
   sanne@
   habitouchhspcoaching.nl

   Zijn we al connected?

   Als erkend kwalitatief holistisch therapeut ben ik aangesloten bij beroepsverening CAT
   En als beroepscoach bij NOBCO

   KVK: 71970517
   BTW: NL001900265B49

   Meer belangrijke info
   vind je hier

   HSP Podcast

   De Podcast van High Value HSP coach Habitouch in Cuijk