Je kénnis is enorm.

Je ervaart de wereld intens, overziet dingen snel, hebt goede ideeën en vanuit je idealisme voel je het verlangen de wereld een stukje mooier en misschien wel liefdevoller te maken.


Maar keer op keer loop je vast.

 

Werkzaam in het hogere segment, hoofd van een (groot) team, draagt grote verantwoordelijkheden, neemt kritiek vaak persoonlijk en gunt zichzelf nauwelijks rust. Ze beweegt zich vanuit de grote liefdevolle intentie om van haar team een verbindend geheel te maken…

Maar haar hoofd loopt dagelijks over en voor haar gevoel maakt ze er een zooitje van.

Regelmatig vraag ze zich af of ze wel past in een leidinggevende rol. 

Herken je haar?  

HABITOUCH
TRANSFORMATIE TRAJECT Exclusief

Het High Value coachingstraject bij Habitouch richt zich exclusief op de hoogsensitieve vrouw werkzaam in het hoogste segment. 

Als vrouwelijke HSP professional is het vast niet nieuw voor je dat je een wereld om je heen hebt gecreëerd die totaal niet in lijn is met hoe jij je diep van binnen werkelijk voelt.

Ooit begon je aan je droom als idealist; je wilde de wereld met jouw kennis en expertise mooier maken. Je wilde helen, verbinden, creëeren. Maar de werkelijkheid bleek hard. Harder dan je aan kunt.

Je hebt deadlines te halen terwijl de gigantische overload aan prikkels je aan het begin van de dag al het gevoel geven doodop te zijn. Je houding is hard, je voelt je snel gefrustreerd en geregeld vraag je jezelf af waarom je in vredesnaam in deze functie bent beland. 

Als je twijfelt of jouw eigenschappen wel matchen met het harde bedrijfsleven waarin je je bevindt dan kan dat kloppen. Hoe je handelt ligt nu namelijk totaal niet in lijn met wie je wérkelijk bent.

Maar hier komt vanaf nu verandering in.

Je hoogsensitiviteit vólledig omarmen is de enige manier om vanuit een soliede verbinding samen te groeien en de mooiste resultaten te bereiken.

 

HSP Randvoorwaarden

Zodra jij gaat beseffen dat je gevoeligheid een prachtig vermogen is waarmee je informatie kunt vergaren, je op diep niveau kunt verbinden met mensen en bijdraagt aan een ijzersterke intuïtie dan moet dit gevoelsvermogen wel eerst worden beheerd.

We zullen dus HSP randvoorwaarden helder moeten krijgen zodat je niet alleen beter zult functioneren maar ook je gevoelsvermogen leert in te zetten tot een waardevol talent. Wanneer je dat in je leven weet te integreren ben je als hooggevoelige vrouw juist heel goed in staat om leiding te geven.

Sterker nog, door je gevoelsvermogen heb je een waardevol talent waarmee je onder andere kunt:

 • Aanvoelen waar het niet stroomt in de onderstroom.
 • Aanvoelen wanneer we met zijn allen zitten te geloven in beleids-‘bullshit’.
 • Zien en aanvoelen van wat er tussentijds gebeurt waardoor processen niet lopen.

Door de HSP randvoorwaarden in je leven te integreren ga jij je met deze informatie in je leidinggevende rol als hooggevoelige vrouw je mensen, je team en je organisatie juist helpen groeien!

Je behoeftes helder krijgen

Voordat jij op gelijke voet met je team komt te staan en vanuit een transparante maar oprechte manier leert leidinggeven, dien je eerst leiding te geven aan de lastigste persoon op aarde: jijzelf.

Je gevoeligheid is een prachtig vermogen om informatie te vergaren, maar daarvoor moet dit vermogen wel worden beheerd.

In dit Exclusieve coachingstraject gaan we dus HSP-randvoorwaarden stellen die je niet alleen helpen beter te functioneren, ze helpen een mindset te creëeren waardoor je een grote inspiratie voor je omgeving zult zijn!

Waar de meeste HSP vrouwen in een leidinggevende functie behoefte aan hebben:

 • De omgeving waarbinnen je leiding geeft moet goed voelen. Als gevoelsvrouw kan je niet langdurig functioneren in een situatie die je niet zinvol, waardevol of eerlijk vindt. Innerlijk zul je hiertegen in verzet zijn wat zich uit in zowel fysieke, emotionele als mentale klachten.
 • Je komt niet tot je recht in een strakke 9-tot-5 cultuur of een volle kantoortuin. Je gevoelsvermogen stelt je in staat te voelen, maar vaak sta je te veel open voor alle prikkels om je heen waardoor alles in volle vaart bij je binnenkomt. Dit vraagt om hersteltijd. Flexibel kunnen zijn is niet alleen van groot belang, maar alleen kunnen zijn ook.
 • Om je gevoelsvermogen volop te benutten, is het nodig dat je handelt naar de informatie die je hebt opgevangen. Zodra je leert hoe je deze informatie bespreekbaar maakt in je team of organisatie zal dat ze verder te brengen. Je vermogen komt het beste tot zijn op een plaats waar je van waarde bent en waarin het nodig is dat er wordt gewerkt met wat er niet stroomt zodat jouw gevoelskracht van optimale waarde is. 

In het Habitouch Transformatie Traject Exclusief worden deze HSP randvoorwaarden op liefdevolle wijze in je leven geïntegreerd.

Dit unieke en álles veranderende traject heelt je op alle mogelijke niveaus. Het exclusieve coachingstraject bij Habitouch biedt een ijzersterke combinatie van bezinning in stilte, holistische massagetherapie, natuurcoaching, teamcoaching, gezinscoaching én een droomleven video.

Door deze krachten te bundelen in één traject maak je een gigantische transformatie door die jou éindelijk de kracht geeft om je gevoelsvermogen vanaf nu volledig te omarmen.

Na dit traject zal niets meer hetzelfde zijn.

   

  De dag dat je het zachte verlangen voelt om goed voor jezelf te zorgen.
  Dat is de dag waarop je leven zal veranderen.

   

  Een reis door alle lagen van je zijn
  Een onverwerkte emotie zit diepgeworteld in onze cellen opgeslagen.

  We ontdekken pas de kracht van de invloed van deze onverwerkte emotie wanneer we in een situatie belanden die lijkt op de oorspronkelijke gebeurtenis die hieraan ten grondslag ligt. Het betreft dan een stuk dat je nog niet verwerkt hebt en wat ernaar verlangt om door jou erkent te worden. 

  Gedurende dit exclusieve coachingstraject doorvoelen we de bijbehorende emoties, staan we stil bij dat wat was en leggen we de verbinding met dat wat nu speelt. Dit alles ontstaat tijdens diverse holistische massagetherapie sessies.

  Je leven zal vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn.

  Gedurende het traject komen we op een belangrijk keerpunt waarbinnen je nieuwe randvoorwaarden steeds concreter voor je worden.

  Wanneer de bewustwording van deze randvoorwaarden groeit ontdek je al snel hoe gemakkelijk het zal zijn om leiding te geven vanuit je hart en het leven vorm te geven zoals jij dat wilt. 

  Door een voor mij aan het zicht en de herinnering onttrokken gebeurtenis her te beleven, kreeg ik zicht op mijzelf.
  De lucht is geklaard en ik voel me helder.

  Ik voel me ontspannen en niet langer meer onderhuids bang of jaloers.
  Ik kan openstaan voor mensen én me vrij voelen.

  Ja – een ware transitie van mezelf. : )

  En dit alles middels mijn lichaam en Sanne!

  Astrid Marit

  De eerste stap is toegeven dat je zo in elkaar steekt en er open over zijn.

  Pas dan kan en durf je de radicale selfcare in te voeren die je nodig hebt.

   

  High Value coaching voor hoogsensitieve vrouwen werkzaam in het hoogste segment

  De exclusiviteit van het Habitouch Transformatie Traject Exclusief:

  Stilte retraite

  In een natuurhuisje in de middle of nowhere word jij geconfronteerd met de stilte. Door de kracht van de stilte toe te laten leer jij af te stemmen op je innerlijke oerbron. Je vindt haar door de kalmte van je hart toe te laten. In dit compleet verzorgde weekend onderzoeken we in stilte je werkelijke hartsverlangens, zij gelden als leidraad van dit traject. Aan het eind van het traject volgt weer een compleet verzorgde stilte retraite. Deze keer blikken we terug de transformatie die je het afgelopen half jaar hebt doorgemaakt. Je gaat alle inzichten in jezelf verankeren en inzien hoe de enorme transformatie niet alleen voor jezelf maar voor je omgeving van grote waarde is.

  Coaching op locatie

  De holistische massagetherapie behandelingen en coachingssessies in de natuur kunnen op locatie worden verzorgt.

  Teamcoaching

  In een zeer effectieve groepstraining voor jou en je teamleden wordt er een magische verbinding gecreëerd waardoor jullie elkaar eindelijk gaan zien voor wie je werkelijk bent. Samenwerken zal vanaf deze dag voor altijd veranderd zijn.

  Gezinsworkshop

  Je gezin, je basis, de plek waar jij je buiten je werk om het liefste bent wordt nauw betrokken in je proces. 1 dag staat volledig in het teken met het leggen van een oerverbinding met je lievelingsmensen. Het wordt een dag die jullie voor altijd bij zal blijven.

  Droomleven Film

  In samenwerking met Film je leven wordt jouw Droomleven Film vastgelegd. Het doel van deze Droomleven Film is om je onderbewustzijn te conditioneren met de overtuigingen, emoties, energie en helderheid die je nodig hebt om je ideale leven te blijven leven, óók nadat het traject erop zit.

  Gedurende het traject wordt jouw nieuwe verhaal vastgelegd en in een prachtige documentaire gebundeld tot een boeiend geheel. Vanaf nu vertelt deze film jouw verhaal. Het verhaal van jouw leven.

  Habitouch Transformatie Traject Exclusief

  Het exclusieve coachingstraject van Habitouch waarbij je verder uit mag gaan van:

  Liefdevolle begeleiding

  De allerhoogste prioriteit is dat jij je veilig voelt gedurende het coachingstraject. Werkelijke gevoelens kun je pas delen als je je veilig voelt. Bij mij, bij de omgeving, bij het tempo. Alles valt en staat met de basis: jij. Jij bent het doel. Het is jouw missie om een betere versie van jezelf te creëren. Mijn rol is het slechts om jou hierin de meest liefdevolle begeleiding te bieden die je verdient.

  Chakra therapie

  Iedere chakra is een centrum van activiteit in het lichaam dat levenskrachtige energie ontvangt en uitdrukt. Je kan iedere chakra zien als een afzonderlijk programma dat zich met specifieke kenmerken van elkaar onderscheid. Gedurende het trjact duiken we diep in onderliggende blokkades die samenhangen met de 7 chakra’s. Energetische onbalans in de chakra gebieden pakken we tijdens dit coachingstraject op verschillende manieren aan.

  Holistische massagetherapie

  Een van de belangrijkste werkvormen binnen het traject: Holistische massagetherapie. Tijdens deze sessies ontstaat er bewustwording op zielsniveau. Alles wat je gedurende je hele leven hebt opgeslagen en hebt gedragen op onderbewust niveau maken we door middel van deze sessies weer voelbaar. Innerlijk kindtherapie is een essentieel onderdeel hiervan.

  4 lichamen model

  In de spiegel zien we slechts één lichaam, terwijl je als mens eigenlijk 4 lichamen in 1 bent: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Het gelukkigst ben je als elk lichaam ongeveer 25 procent van het geheel uitmaakt. In dit traject zorgen we er dan ook voor dat deze 4 niveaus weer met elkaar in balans worden gebracht. 

  Natuurcoaching

  Tijdens de natuurcoachsessies zetten we concrete stappen richting je doel. Hoewel coaching er meestal op gericht is om mensen in beweging te brengen, is de visie bij Habitouch dat iedere stap begint met stilstaan. Dat wat jouw levensstroom blokkeert kan alleen maar in beweging worden gezet als je het eerst volledig en liefdevol weet te omarmen.

  Persoonlijk contact

  Bij Habitouch geen zoomsessies of vooraf ingesproken video's maar áltijd persoonlijk contact. Ik wil je in je ogen kunnen kijken en je energie kunnen voelen om op je af te kunnen stemmen. Ieder coachingstraject staat op zichzelf en iedere sessie verdient een persoonlijke benadering. Maatwerk dus. En altijd afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt.

  Na deze álles veranderende transformatie

  geef je leiding vanuit je hart en wordt het een feest om voor jou te werken!

  Ben jij een hoogsensitieve vrouw

  • Met een hoge functie binnen een groot bedrijf
  • Die worstelt met haar leidinggevende capaciteiten
  • Die zich onzeker, bang, machteloos en gefrustreerd voelt
  • Die droomt van een leven vol betekenis 
  • Een voorbeeld wil zijn voor haar kinderen, haar team, de mensen om haar heen
  • Die tijd en ruimte in haar agenda wil, kan en gaat maken voor intensieve therapie- en coachingsessies
  • Die vastberaden is en durft te geloven in haar gevoelsvermogen
  • Die dichter bij de natuur wil leren staan
  • Die klaar is met haar leven zoals het nu gaat


   Dan is dit hét coachingstraject dat jou verder gaat helpen.

  Soms kom ik iemand in mijn leven tegen die me echt liefdevol confronteert met wat er is, dat is dan een heel bijzonder moment. Zo iemand is Sanne voor mij. Daardoor voelde ik me gezien en begrepen en kwam er ruimte voor verandering en groei, en ik ben het transformatietraject gaan doen. Meer acceptatie, in de betekenis van verwelkoming, was een belangrijke uitkomst van dat traject.
  Die waarheid, werkelijkheid over mezelf heeft ze me nog beter laten zien tijdens een natuurcoachsessie. En hij (de werkelijkheid) is (nog) mooier dan ik dacht!
  Sanne is een vaardige therapeute, die precies weet waar ze mee bezig is. Dat maakt dat ze veranderingen heel goed kan begeleiden. Ik vond het daarbij fijn dat ze haar eigen wijsheid en intuïtie het proces mede laat sturen. Dat alles samen gaf verrassende inzichten..”

  Suzan Athmer

  Het traject heeft me veel gebracht. Één onderdeel is dat ik met meer mildheid en met veel meer respect naar mijn vader kijk. Ik ben nogal wat angsten tegen gekomen, sommige zijn weg, andere zijn beter te begrijpen en daardoor gemakkelijker te accepteren. Je hebt me een groot cadeau gegeven door te zeggen dat ik mijn hart volgde toen ik je vertelde over mijn worsteling met mijn bedrijf. Het is alsof ik dat nu pas kon horen en ontvangen. Dank voor je liefde

  Naam bij Habitouch bekend

  Het ‘Habitouch Transformatie Traject exclusief‘ 

  Bestaat uit:

  • 7 Holistische massagebehandelingen en 5 coachsessies in de natuur van 2 uur per sessie
  • Oefeningen, gerichte meditaties en affirmaties ter verankering van de inzichten na iedere sessie
  • Compleet verzorgde stilteretraite aan de start van het traject 
  • Compleet verzorgde stilteretraite aan het einde van traject
  • Groepsworkshop in de natuur die in het teken staat van verbinding en vertrouwen samen met je team, inclusief koffie, thee en uitgebreide lunch t.w.v € 1200,-

  • Groepsworkshop in de natuur met je gezin (of gewenste samenstelling) gericht op vertrouwen t.w.v, inclusief koffie, thee en uitgebreide lunch € 1200,-
  • Manifesteer je droomleven film t.w.v. € 1500,-
  • Therapie- en coachingssessies kunnen verzorgt worden op gewenste locatie
  • Eindverslag van alle verkregen inzichten
  • Deelname exclusieve High Value Vipdag met like-minded HSP vrouwen uit het hogere segment

   

  Coachingstraject

  Voor wie:

  • Dit traject is er voor HSP vrouwen uit het hogere segment die niet langer die gefrustreerde en oververmoeide vrouw in de spiegel willen zien.

   Om de volgende burn-out te voorkomen gunnen zij zichzelf een alles omvattende transformatie met een alles veranderend resultaat.

   

  Tijdsduur:

  • 25uur aan holistische massagetherapie afgewisseld met coachingssessies in de natuur
  • Natuur groepsworkshop “Verbinding in je droomteam” van 8 uur 
  • Natuur groepsworkshop “In vertrouwen met je omgeving” van 8 uur
  • De sessies en workshops worden verspreid over 6 tot 7 maanden met een tussenposes van ten minste 14 dagen

  Gerichte therapie:

  Los van het standaard traject kan je ervoor kiezen om je bewustwording te vergroten op specifiek gebied. Als holistisch therapeut ben ik gespecialiseerd in de volgende onderwerpen:

   •  Emotionele verdoving d.m.v. verdovende middelen
   •  Hooggevoeligheid

  Investering:

  • € 9.996,-

  Ben jij klaar voor het unieke High Value HSP coachingstraject waarin je:

  • Een reis maakt door de diepe lagen van je gevoelens en emoties

  • Je leert bewegen vanuit de kracht kwaliteiten van het vrouw zijn

  • Leert hoe je jouw gevoelsvermogen zodanig leert inzetten dat je leiding leert geven vanuit jouw randvoorwaarden

  • Bij zowel je team als je gezin bewustwording creëert

    

    

  • Een álles veranderende transformatie doormaakt

  Dan is dit traject voor jou!

  De stap naar voluit leven met hooggevoeligheid

  Voorafgaand aan het Habitouch Transformatie Traject exclusief plan ik een telefonische afspraak met je in. Tijdens deze oriënterende stap wordt inzicht verkregen in je klacht, waar je tegenaan loopt in het leven en aan welke doelen je graag met me zou willen werken. Na dit gesprek beantwoord je me nog een aantal vragen per mail. Aan de hand van deze informatie wordt het behandelplan opgesteld. Via onderstaand aanmeldformulier boek je de eerste afspraak voor het Habitouch Transformatie Traject exclusief en zet je de eerste stap naar de grootste, belangrijkste en meest liefdevolle transformatie van je leven.

  Aanmeldingsformulier: Habitouch Transformatie Traject exclusief

  12 + 12 =

  Contact gegevens
  Sperwerhorst 19
  5431 KW Cuijk

  Tel: 06-51485958
  E-mail: info@habitouch-massage.nl

  KVK71970517
  BTW: NL001900265B49

  Op de hoogte blijven
  van de nieuwste workshops
  en Bewustwordings blogs?

  Volg Habitouch op social media!

  Aangesloten bij

  Belangrijke info:

  De Boswandeling Podcast