(Corona) Recovery massage

De meest herstellende massage in het Land van Cuijk!

(Corona) Recovery Massage in Cuijk

De Corona Recovery Massage bij Habitouch in het Land van Cuijk is gericht op mensen die nog steeds niet hersteld zijn van het coronavirus. Meestal heeft 50% van de mensen die besmet zijn geweest met covid-19 na een half jaar nog klachten, of ze nu een milde of intense variant hebben gehad.

Ook onder mijn cliënten merkte ik een veelvoud aan langdurige vermoeidheidsklachten en ongewone spanningen die voelbaar waren in het lichaam. Omdat ik van steeds meer mensen begreep dat herstellen van corona erg lang kan duren ging ik opzoek naar een efficiënte methode om mensen van covid-gerelateerde klachten af te helpen, zo stuitte ik op de Corona recovery massagetraining.

 

Na vele recovery massages gegeven te hebben blijkt dat deze massage óók ontzettend effectief is als je geen corona hebt gehad, maar wel kampt met vermoeidheidsklachten die niet overgaan. 

Omdat de massage reactiverend en activerend werkt vindt er een flinke reset in het lichaam plaats. Hierdoor kan er weer op diep gelegen niveau herstel (van het Covid 19 virus) plaatsvinden.

 

De (corona) recovery massage bij Habitouch in het Land van Cuijk is bedoelt voor mensen die last hebben van:

 

  • vermoeidheid
  • kortademigheid
  • gewrichtspijn
  • pijn in de borst
  • geheugen en concentratieklachten
  • spierpijn en hoofdpijn

     

Waar ik normaal werk met het 4 lichamen model (mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel) is deze behandeling puur op het fysieke gericht, maar dan wél met de verdiepende aanraking die je van een holistisch masseur mag verwachten! 

 

 

Ik kreeg corona, met milde klachten. ‘Daar kom  ik gemakkelijk vanaf’ dacht ik nog. Maar na een tijdje merkte ik dat het toch bleef doorzeuren: hoofdpijn, de hele dag door, weinig energie en snel moe, een stijve rug, stijve gewrichten. Toch naweeën  van die coronabesmetting. Ik hoorde van Sanne dat ze een corona herstelmassage kan geven. En die kan ik iedereen aanbevelen die last heeft van de naweeën van corona. Een intensieve massage met direct resultaat. Ik voelde me direct een stuk beter: fysiek, maar ook qua energie, ondernemingslust. Echt heel fijn!
Nel Basten

Over het algemeen is er maar 1 behandeling nodig om de klachten te verminderen of zelfs te laten verdwijnen. In sommige gevallen wordt een tweede behandeling aangeraden.

 

Tijdsduur en kosten
van deze zeer intensieve maar effectieve massagebehandeling in Cuijk

– 60min. € 75
– 90min. € 95

Praktijk adres:
Sperwerhorst 19
5431 KW Cuijk

Tel: 06-51485958

Mail:
sanne@
habitouchhspcoaching.nl

Zijn we al connected?

Als erkend kwalitatief holistisch therapeut ben ik aangesloten bij beroepsverening CAT
En als beroepscoach bij NOBCO

KVK: 71970517
BTW: NL001900265B49

Meer belangrijke info
vind je hier

HSP Podcast

De Podcast van High Value HSP coach Habitouch in Cuijk