Habitouch is aangesloten bij CAT

Het CAT is er voor alle beroepsmatige alternatieve genezers, alternatieve therapeuten en complementaire therapeuten.
“De alternatieve therapeut maakt de samenleving gezonder en dat moet zo blijven! Een alternatief therapeut geeft zorg aan mensen op een alternatieve manier. Alternatieve therapie is niet iets nieuws; al sinds mensenheugenis is er een spirituele connectie waar een alternatief therapeut gebruik van kan maken. Dit is zachtaardig, verfijnd en vaak precies wat iemand nodig heeft. Het is iets moois. Maar zorg is zorg, of het nu alternatief is of niet en er zijn een aantal regels waar een alternatief therapeut aan moet voldoen.” Bron: Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT)

Annuleringsvoorwaarden

 • Indien je je afspraak niet kunt nakomen kan je deze minimaal 24 uur van tevoren kosteloos annuleren.
 • Bij annulering binnen 24 uur dien ik 50% van de afgesproken behandeling in rekening te brengen.
 • Tijdens het volgen van een coachingstraject bij Habitouch wordt er van je verwacht dat je je afspraken nakomt. Mocht dit onverhoopt echt niet lukken dan dien je uiterlijk 1 werkdag (24uur) voor de afspraak dit aan me door te geven en een nieuwe afspraak te maken. Binnen dit termijn zal de afgesproken sessie niet worden ingehaald. 

PRIVACYVERKLARING

Habitouch, gevestigd aan Sperwerhorst 19, 5431 KW te Cuijk, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

https://www.habitouch-massage.nl
Sperwerhorst 19
5431 KW te Cuijk
06-51485958

Sanne van den Oever vertegenwoordigd de Gegevensbescherming van Habitouch. Zij is te bereiken via info@habitouch-massage.nl.

Tijdens de eerste afspraak vraagt Habitouch een aantal aanvullende persoonsgegevens:


   • Voor- en achternaam
   • Adresgegevens
   • Beroep en werkomstandigheden
   • Gezinssituatie
   • Bijzonderheden gezondheid
   • Toelichting op de onderwerpen waar je aan wil werken
Deze gegevens worden door Habitouch ingezet voor de volgende doeleinden:

 • Het afhandelen van jouw betaling
 • Verzenden van de nieuwsbrief en/of reclamefolder
 • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
 • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
 • Om goederen en diensten bij je af te leveren
 • Gezondheidsgegevens worden enkel opgenomen indien deze van vitaal belang zijn voor uw behandeling en enkel en alleen na toestemming van de cliënt

Habitouch vraagt of verstrekt geen persoonsgegevens aan derden zonder jouw expliciete schriftelijke toestemming. Met uitzondering van het voldoen aan een wettelijke verplichting zoals belastingaangifte. Mocht het voor een passende behandeling nodig zijn om gegevens te verstrekken of te vragen aan een huisarts of andere hulpverlener, gebeurt dit uitsluitend met jouw schriftelijke toestemming.

De persoonsgegevens en de rapportages van de behandelingen worden op papier bewaard in een afgesloten kast. Habitouch bewaart de persoonsgegevens, rapportages en telefoonnummers maximaal tot 1 januari van het kalenderjaar dat twee jaar na het kalenderjaar van de laatste afspraak ligt. Een langere bewaartermijn wordt in acht genomen t.a.v. die gegevens waarvoor op grond van een wettelijke verplichting een langere termijn noodzakelijk is.

Namen en factuurgegevens zijn uitsluitend toegankelijk voor de eigenaar van Habitouch.

Klachtenregeling

Ik streef ernaar je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht je desondanks een klacht hebben over mijn behandeling dan hoor ik dat graag.  Neem contact met me op per email info@habitouch-massage.nl of per telefoon 06-51485958.

Na ontvangst van je melding probeer ik binnen een week een nieuwe afspraak met je te plannen. Tijdens deze afspraak bespreken en onderzoeken we samen je klacht en probeer ik samen met je tot een zo passend mogelijke oplossing te komen. 

Praktijk adres:
Sperwerhorst 19
5431 KW Cuijk

Tel: 06-51485958

Mail:
sanne@
habitouchhspcoaching.nl

Zijn we al connected?

Als erkend kwalitatief holistisch therapeut ben ik aangesloten bij beroepsverening CAT
En als beroepscoach bij NOBCO

KVK: 71970517
BTW: NL001900265B49

Meer belangrijke info
vind je hier

HSP Podcast

De Podcast van High Value HSP coach Habitouch in Cuijk