Habitouch is aangesloten bij CAT

Het CAT is er voor alle beroepsmatige alternatieve genezers, alternatieve therapeuten en complementaire therapeuten.
“De alternatieve therapeut maakt de samenleving gezonder en dat moet zo blijven! Een alternatief therapeut geeft zorg aan mensen op een alternatieve manier. Alternatieve therapie is niet iets nieuws; al sinds mensenheugenis is er een spirituele connectie waar een alternatief therapeut gebruik van kan maken. Dit is zachtaardig, verfijnd en vaak precies wat iemand nodig heeft. Het is iets moois. Maar zorg is zorg, of het nu alternatief is of niet en er zijn een aantal regels waar een alternatief therapeut aan moet voldoen.” Bron: Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT)

PRIVACYVERKLARING

Habitouch, gevestigd aan Maerlantstraat 41, 6531 AS te Nijmegen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

https://www.habitouch-massage.nl
Maerlantstraat 41
6531 AS te Nijmegen
06-51485958

Sanne van den Oever vertegenwoordigd de Gegevensbescherming van Habitouch. Zij is te bereiken via info@habitouch-massage.nl.

Tijdens de eerste afspraak vraagt Habitouch een aantal aanvullende persoonsgegevens:


   • Voor- en achternaam
   • Adresgegevens
   • Beroep en werkomstandigheden
   • Gezinssituatie
   • Bijzonderheden gezondheid
   • Toelichting op de onderwerpen waar je aan wil werken
Deze gegevens worden door Habitouch ingezet voor de volgende doeleinden:

 • Het afhandelen van jouw betaling
 • Verzenden van de nieuwsbrief en/of reclamefolder
 • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
 • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
 • Om goederen en diensten bij je af te leveren
 • Gezondheidsgegevens worden enkel opgenomen indien deze van vitaal belang zijn voor uw behandeling en enkel en alleen na toestemming van de cliënt

Habitouch vraagt of verstrekt geen persoonsgegevens aan derden zonder jouw expliciete schriftelijke toestemming. Met uitzondering van het voldoen aan een wettelijke verplichting zoals belastingaangifte. Mocht het voor een passende behandeling nodig zijn om gegevens te verstrekken of te vragen aan een huisarts of andere hulpverlener, gebeurt dit uitsluitend met jouw schriftelijke toestemming. 


De persoonsgegevens en de rapportages van de behandelingen worden op papier bewaard in een afgesloten kast. Habitouch bewaart de persoonsgegevens, rapportages en telefoonnummers maximaal tot 1 januari van het kalenderjaar dat twee jaar na het kalenderjaar van de laatste afspraak ligt. Een langere bewaartermijn wordt in acht genomen t.a.v. die gegevens waarvoor op grond van een wettelijke verplichting een langere termijn noodzakelijk is.

Namen en factuurgegevens zijn uitsluitend toegankelijk voor de eigenaar van Habitouch.

Klachtenregeling

Ik streef ernaar je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht je desondanks een klacht hebben over mijn behandeling dan hoor ik dat graag.  Neem contact met me op per email info@habitouch-massage.nl of per telefoon 06-51485958.

Na ontvangst van je melding probeer ik binnen een week een nieuwe afspraak met je te plannen. Tijdens deze afspraak bespreken en onderzoeken we samen je klacht en probeer ik samen met je tot een zo passend mogelijke oplossing te komen. 

CONTACTGEGEVENS

info@habitouch-massage.nl
06-51 48 59 58
----------------------
Maerlantstraat 41
6531 AS Nijmegen
----------------------
BTWnr: NL166895386B01
KvKnr: 71970517

VOLG HABITOUCH OP
SOCIAL MEDIA!

HABITOUCH CADEAUBON

1 of meteen een reeks van 5 integrale massages, het is aan jou. Een Habitouch Cadeaubon is een ontzettend mooi en waardevol cadeau dat een positieve bijdrage levert aan iemands bewustwording en innerlijke groei. Wie zou daar niet verrast mee willen worden?