HABITOUCH
TRANSFORMATIE TRAJECT Effectief

De start van je nieuwe leven begint hier

Onze natuurlijke staat van zijn is open en liefdevol. We vangen er af en toe een glimp van op wanneer we bijvoorbeeld een prachtige zonsondergang zien of tijdens een bijzondere ontmoeting. Het is een gevoel van verbondenheid en totale acceptatie van wat is.

In dit traject breng ik jou terug naar deze staat zodat dat je hier steeds weer naar kunt terugkeren, ook als het leven je soms gigantisch overweldigt.

Het Habitouch Transformatie Traject Effectief is een intensief en leerzaam traject dat je middels holistische massagebehandelingen, verhelderende natuurcoachingsessies en verdiepende thuisopdrachten helpt los te komen van diepgewortelde overtuigingen en het doorbreken van hardnekkige patronen.

Habitouch Transformatie Traject Effectief

Het doelgerichte coachingstraject van Habitouch waarbij je uit mag gaan van:

Liefdevolle begeleiding

De allerhoogste prioriteit is dat jij je veilig voelt gedurende het coachingstraject. Werkelijke gevoelens kun je pas delen als je je veilig voelt. Bij mij, bij de omgeving, bij het tempo. Alles valt en staat met de basis: jij. Jij bent het doel. Het is jouw missie om een betere versie van jezelf te creëren. Mijn rol is het slechts om jou hierin de meest liefdevolle begeleiding te bieden die je verdient.

Chakra therapie

Iedere chakra is een centrum van activiteit in het lichaam dat levenskrachtige energie ontvangt en uitdrukt. Je kan iedere chakra zien als een afzonderlijk programma dat zich met specifieke kenmerken van elkaar onderscheid. Gedurende het trjact duiken we diep in onderliggende blokkades die samenhangen met de 7 chakra’s. Energetische onbalans in de chakra gebieden pakken we tijdens dit coachingstraject op verschillende manieren aan.

Holistische massagetherapie

Een van de belangrijkste werkvormen binnen het traject: Holistische massagetherapie. Tijdens deze sessies ontstaat er bewustwording op zielsniveau. Alles wat je gedurende je hele leven hebt opgeslagen en hebt gedragen op onderbewust niveau maken we door middel van deze sessies weer voelbaar. Innerlijk kindtherapie is een essentieel onderdeel hiervan.

4 lichamen model

In de spiegel zien we slechts één lichaam, terwijl je als mens eigenlijk 4 lichamen in 1 bent: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Het gelukkigst ben je als elk lichaam ongeveer 25 procent van het geheel uitmaakt. In dit traject zorgen we er dan ook voor dat deze 4 niveaus weer met elkaar in balans worden gebracht. 

Natuurcoaching

Tijdens de natuurcoachsessies zetten we concrete stappen richting je doel. Hoewel coaching er meestal op gericht is om mensen in beweging te brengen, is de visie bij Habitouch dat iedere stap begint met stilstaan. Dat wat jouw levensstroom blokkeert kan alleen maar in beweging worden gezet als je het eerst volledig en liefdevol weet te omarmen.

Persoonlijk contact

Bij Habitouch geen zoomsessies of vooraf ingesproken video’s maar áltijd persoonlijk contact. Ik wil je in je ogen kunnen kijken en je energie kunnen voelen om op je af te kunnen stemmen. Ieder coachingstraject staat op zichzelf en iedere sessie verdient een persoonlijke benadering. Maatwerk dus. En altijd afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt.

Aan iedere storm komt een eind

Door het Habitouch Transformatie Traject Effectief leer op bijzondere wijze je gevoelswereld binnen te treden. Gedurende deze intensieve reis mag je op jouw tempo ontdekken welke gebeurtenissen er tot op heden voor zorgen dat jij bepaalde situaties aantrekt waardoor je steeds niet lekker in je vel zit.

Gedurende het traject doorloop je in meerdere sessies verschillende fases, deze fases zullen bijdragen aan het doorbreken van je aangeleerde patronen en overtuigingen. Een aantal hiervan zijn hieronder beschreven.

1.
ORIËNTATIE

In de oriëntatiefase stemmen we samen je doelen af. Naar aanleiding van deze informatie wordt je persoonlijke behandelplan opgesteld.

 2.
BEWUSTWORDING

Gedurende deze fase word je je bewust van hetgeen dat zich voornamelijk op onderbewust niveau bij je heeft afgespeeld.

3.
ONTKENNING

In de ontkenningsfase vinden veel veranderingen in je leven plaats. Deze veranderingen kunnen ongemakkelijk voelen, hierbij kan ontkenning gaan opspelen.

4.
VERANDERING

Tijdens deze fase ontdek je de positieve uitwerking van de veranderingen in je denken en voelen en wat de effecten hiervan zijn op je omgeving.

5.
TRANSFORMATIE

In de transformatiefase ontdek je dat je van jezelf kunt houden zoals je dat voorheen nooit kon. Nu kun je de veranderingen in je leven integreren. 

“Ik heb bij Sanne het transformatietaject mogen doorlopen. Ik liep op verschillende vlakken vast en wist me geen raad. Ik was al een paar keer bij Sanne geweest en ik nam weer contact met haar op. Samen hebben we gekeken wat het beste bij me past op dit moment en hebben we besloten dat we samen het transformatietraject aan gaan. Dit bleek een gouden zet. Door het traject heb ik geleerd meer in het moment te leven, voel ik een innerlijke rust, accepteer ik meer wie ik ben en voel ik me sterker. Sanne heeft me van begin tot einde zo enorm warm en liefdevol geholpen en ik zal de komende jaren nog geregeld bij Sanne komen!

Paul van Meegen

“Ik heb bij Sanne het transformatietraject gevolgd en dit voelde gelijk goed. Sanne is een warme en liefdevolle vrouw die je gelijk thuis laat voelen. Ze zorgt voor een veilige sfeer. We hebben samen een deel van mijn ‘’trauma” kunnen oppakken. Ik heb door de massages inzichten gekregen in hoe ik liefdevoller voor mezelf kan zijn en hoe ik een deel van mijn verleden heb kunnen helen. De opdrachten n.a.v. de sessies waren een goede toegevoegde waarde voor het gehele traject. Het was een zeer waardevol traject en ik kan het dan ook van harte aanraden.”

Naam bij Habitouch bekend

Natuurcoaching Nijmegen en Cuijk

Het Habitouch Transformatie Traject Effectief

Bestaat uit:

 • Verschillende persoonlijk op jou afgestemde coachsessies in de natuur; in totaal 5 uur coaching

 • Holistische massagebehandelingen: gericht op doorvoelen van oude angsten, hardnekkige patronen en het bewaken van je grenzen: in totaal 8 uur aan massagebehandelingen.

 • Verdiepende thuisopdrachten, oefeningen en meditaties

 • Naslagwerk van de gemaakte stappen in de vorm van een verslag

Voor wie:

 • Het Habitouch Transformatie Traject Effectief is er voor (jonge) vrouwen die al lange tijd op de automatische piloot leven en het moeilijk vinden om te genieten van de (kleine) dingen in het leven. Zij leven al lange tijd met een ontevreden en/of ongelukkig gevoel en verlangen naar een toekomst waarin zij bereid zijn hun hart te volgen. Na het doorlopen van dit traject stap je weer met een goed gevoel uit bed en heb je weer zin in het leven!

Tijdsduur:

 • De holistische massagebehandelingen en natuurcoachsessies van gemiddeld 2 uur per sessie worden verspreid over 3 tot 4 maanden

Investering:

 • € 865,-

Van:

 • Een laag zelfbeeld
 • Trekt foute mensen aan
 • Ervaart veel emotionele onbalans
 • Heeft last van vage lichamelijke klachten
 • Beseft niet wanneer een ander over haar grenzen gaat
 • Voelt zich vaak somber

Naar:

 • Stapt iedere dag met een goed gevoel uit bed
 • Omringt zich met liefdevolle mensen
 • Weet wat ze wil in het leven en gunt zichzelf het beste
 • Luistert naar haar lichaam
 • Weet negatieve gevoelens te relativeren
 • Voelt zich blij, ontspannen en geliefd

Specifiek te behandelen thema

Los van het coachingstraject kan je ervoor kiezen om je bewustwording te vergroten op een specifiek te behandelen thema. Als holistisch therapeut ben ik gespecialiseerd in de volgende onderwerpen: 

 •  Emotionele verdoving d.m.v. verdovende middelen
 •  Hooggevoeligheid 
 •  Hooggevoeligheid bij moeders

  Start Traject

  Voorafgaand aan het Habitouch Transformatie Traject Effectief plan ik een telefonische afspraak met je in. Tijdens deze oriënterende stap wordt inzicht verkregen in je klacht, waar je tegenaan loopt in het leven en aan welke doelen je graag met me zou willen werken. Aan de hand van deze informatie wordt het persoonlijk op jouw afgestemde coachingstraject opgesteld. Via onderstaand aanmeldformulier boek je de eerste afspraak voor het Habitouch Transformatie Traject Effectief en zet je de eerste stap naar zelfacceptatie, zelfvertrouwen en leven vanuit verbinding en vertrouwen.
   

   

  Aanmeldingsformulier: Habitouch Transformatie Traject Effectief

  2 + 13 =

  Contact gegevens
  Sperwerhorst 19
  5431 KW Cuijk

  Tel: 06-51485958
  E-mail: info@habitouch-massage.nl

  KVK71970517
  BTW: NL001900265B49

  Op de hoogte blijven
  van de nieuwste workshops
  en Bewustwordings blogs?

  Volg Habitouch op social media!

  Aangesloten bij

  Belangrijke info:

  De Boswandeling Podcast