Massages zijn onmisbaar binnen de Ayurveda. Ze zijn erop gericht om je unieke samenstelling van elementen terug in balans te brengen.

De Ayurveda kijkt naar de natuur van ieder mens, ieder mens heeft zo zijn/haar eigen natuur. Kort gezegd kijkt de Ayurveda naar hoe de elementen in ieder verdeeld zijn en doet dit aan de hand van de 3 dosha’s: Vata, Pitta en Kapha.
Ieder mens heeft een unieke samenstelling van deze elementen in zichzelf, gedurende je leven kunnen sommige elementen nog hoger stijgen of juist nog lager dalen. En dit kan je ziek maken, volgens de Ayurveda. 


Een Ayurvedische massage wordt met plantaardige olie gegeven en is gericht op de marma’s in het energielichaam. Marma’s zijn energie-regio’s in het lichaam met een speciale gevoeligheid en deze krijgen in de massage dan ook de nodige aandacht wat een geneeskrachtige werking heeft. Na een Ayurvedische massage stroomt er vernieuwde energie door het lichaam.
 

Om de stand van je dosha’s te bepalen vul je voorafgaand aan de massage (thuis alvast) een vragenlijst in. De uitslag van deze test stuur je me voorafgaand aan de massage toe.

Trakteer een dierbare op een Habitouch cadeaubon!
Even ontladen en volledig naar binnen keren, dat is waar bijna iedereen in deze stressvolle tijd wel naar hunkert. 

Contact gegevens
Maerlantstraat 41
6531 AS Nijmegen

Tel: 06-51485958
E-mail: info@habitouch-massage.nl

KVK71970517
BTW: NL001900265B49

Bewustwordingsboost nodig?
Volg Habitouch en ontvang wekelijkse inspirerende inzichten!

Aangesloten bij
CAT: Collectief Alternatieve Therapeuten