Ayurvedische massage

Laat de vernieuwde energie door je lichaam stromen!

Ayurvedische Massage in Cuijk

Massages zijn onmisbaar binnen de Ayurveda. Ze zijn erop gericht om je unieke samenstelling van elementen terug in balans te brengen.

De Ayurveda kijkt naar de natuur van ieder mens en ieder mens heeft zo zijn/haar eigen natuur. Kort gezegd kijkt de Ayurveda naar hoe de elementen in ieder verdeeld zijn en doet dit aan de hand van de 3 dosha’s: Vata, Pitta en Kapha.
Ieder mens heeft een unieke samenstelling van deze elementen in zich en gedurende je leven kunnen sommige elementen nog hoger stijgen of juist nog lager dalen. Deze onbalans in het lichaam kan onrust brengen of je zelfs ziek maken, volgens de Ayurveda.

Een Ayurvedische massage bij Habitouch in Cuijk wordt met plantaardige olie gegeven en is gericht op de marma’s in het energielichaam. Marma’s zijn energie-regio’s in het lichaam met een speciale gevoeligheid, deze energie-regio’s krijgen in de massage de nodige aandacht wat niet alleen een geneeskrachtige werking maar ook een super-ontspannende uitwerking heeft. Na een Ayurvedische massage stroomt er vernieuwde energie door het lichaam.
 

Tijdsduur en kosten
– 80 min. € 80

 

“Ayurveda was nieuw voor mij, maar deze ervaring is echt een aanrader. Sanne geeft je een warm welkom en ontspannen gevoel. Door de vragen die vooraf gesteld worden kan ze heel professioneel inspelen op dat gene waar je lichaam en geest om vragen. Ze nam uitgebreid de tijd voor de sessie en ik voelde dat de spanningen in mijn lijf veel minder werden. Heel dankbaar daarvoor!”

Rianne van der Burgt

Om de stand van je dosha’s te bepalen vul je voorafgaand aan de massage deze een vragenlijst in. Het invullen van deze test duurt 5 tot 10 minuten. De uitslag van deze test zie je staan nadat je alle antwoorden hebt ingevuld. 
De uitslag van deze test vul je in bij het maken van een afspraak en aan de hand van deze uitslag wordt de behandeling bij Habitouch in Cuijk op je toegepast.

Praktijk adres:
Sperwerhorst 19
5431 KW Cuijk

Tel: 06-51485958

Mail:
sanne@
habitouchhspcoaching.nl

Zijn we al connected?

Als erkend kwalitatief holistisch therapeut ben ik aangesloten bij beroepsverening CAT
En als beroepscoach bij NOBCO

KVK: 71970517
BTW: NL001900265B49

Meer belangrijke info
vind je hier

HSP Podcast

De Podcast van High Value HSP coach Habitouch in Cuijk