Een zwangerschap is een van de meest intensieve veranderingen die je als vrouw zal meemaken en dat is best zwaar! Tijdens de zwangerschap kun je last krijgen van verschillende zwangerschapsverschijnselen zoals vermoeidheid, last van je rug, nek of bekken, minder goed slapen, spataderen, vasthouden van vocht, etc. Dit alles kan voor stress in je lichaam zorgen en dat is weer niet goed voor je kindje. De  zwangerschapsmassage bij Habitouch kan je helpen om deze klachten te verminderen en je even zorgeloos te laten genieten zodat je gemakkelijk kan ontspannen, ook straks tijdens de bevalling. Deze massage is niet alleen een cadeautje voor je lichaam, de massage brengt je ook in verbinding met je kindje. De massage ontvang je liggend op je zijde met behulp van kussens tussen je ellebogen en knieën.

In deze massage word je gemasseerd met Mandarijnolie: de zoetste citrusgeur die er te vinden is. De olie helpt je nog beter te ontspannen en stress te verminderen. Maar wat deze olie uitermate geschikt maakt voor zwangerschapsmassage is dat de olie kan helpen om zwangerschapsstriemen te voorkomen en te verminderen. Verder helpt de olie tegen misselijkheid en obstipatie en kunnen slaapstoornissen die kunnen ontstaan tijdens de zwangerschap er door verminderd worden.

Let op: gedurende het eerste trimester wordt afgeraden een zwangerschapsmassage te nemen, ook gewone massages. Bij massages komen namelijk veel afvalstoffen vrij die in de eerste maanden schadelijk kunnen zijn voor je baby. Vanaf het tweede trimester (week 14) kan je zo veel zwangerschapsmassages nemen die je wilt.
  

Tijdsduur en kosten

– 60min. € 65
– 90min. € 85

Trakteer een dierbare op een Habitouch cadeaubon!
Even ontladen en volledig naar binnen keren, dat is waar bijna iedereen in deze stressvolle tijd wel naar hunkert. 

Contact gegevens
Maerlantstraat 41
6531 AS Nijmegen

Tel: 06-51485958
E-mail: info@habitouch-massage.nl

KVK71970517
BTW: NL001900265B49

Bewustwordingsboost nodig?
Volg Habitouch en ontvang wekelijkse inspirerende inzichten!

Aangesloten bij
CAT: Collectief Alternatieve Therapeuten