Het mooiste cadeau voor jou en je kindje!

Een zwangerschap is een van de meest intensieve veranderingen die je als vrouw zal meemaken en dat is best zwaar! Tijdens de zwangerschap kun je last krijgen van verschillende zwangerschapsverschijnselen zoals vermoeidheid, last van je rug, nek of bekken, minder goed slapen, spataderen, vasthouden van vocht, etc. Dit alles kan voor stress in je lichaam zorgen en dat is weer niet goed voor je kindje.

De  zwangerschapsmassage bij Habitouch kan je helpen om deze klachten te verminderen en je even zorgeloos te laten genieten zodat je gemakkelijk kan ontspannen, ook straks tijdens de bevalling. De zwangerschapsmassage is niet alleen een cadeautje voor je lichaam, de massage brengt je ook in verbinding met je kindje. De massage ontvang je liggend op je zijde met behulp van kussens tussen je ellebogen en knieën.

Tijdens de zwangerschapsmassage word je gemasseerd met Mandarijnolie: de zoetste citrusgeur die er te vinden is. De olie helpt je nog beter te ontspannen en stress te verminderen. Maar wat deze olie uitermate geschikt maakt voor zwangerschapsmassage is dat de olie kan helpen om zwangerschapsstriemen te voorkomen en te verminderen. Verder helpt de olie tegen misselijkheid en obstipatie en kunnen slaapstoornissen die kunnen ontstaan tijdens de zwangerschap er door verminderd worden.

Let op: gedurende het eerste trimester wordt afgeraden een zwangerschapsmassage te nemen, ook gewone massages. Bij massages komen namelijk veel afvalstoffen vrij die in de eerste maanden schadelijk kunnen zijn voor je baby. Vanaf het tweede trimester (week 14) kan je zo veel zwangerschapsmassages nemen die je wilt.
  

Tijdsduur en kosten

– 60min. € 75
– 90min. € 95

Praktijk adres:
Sperwerhorst 19
5431 KW Cuijk

Tel: 06-51485958

Mail:
sanne@
habitouchhspcoaching.nl

Zijn we al connected?

Als erkend kwalitatief holistisch therapeut ben ik aangesloten bij beroepsverening CAT
En als beroepscoach bij NOBCO

KVK: 71970517
BTW: NL001900265B49

Meer belangrijke info
vind je hier

HSP Podcast

De Podcast van High Value HSP coach Habitouch