Met aandacht, liefde en vertrouwen kan je de beste relatie met je lijf opbouwen

Bij Habitouch komen vaak vrouwen bij wie het het leven even wat stroef verloopt. De één kampt met wat kleine spanningen, de ander is compleet radeloos. Voor de één uit het probleem zich in een pijnlijke nek, de andere kampt met onverwerkt verdriet en weer een ander voelt zich opgebrand.

Iedere holistische massage start met een intakegesprek. Hierin komen verschillende onderwerpen aan bod, zoals hoe je je voelt op dat moment en welke klachten er spelen. 

Een oorzaak van een klacht kan erg verschillend zijn.Tijdens een holistische massage stel ik je verdiepende vragen waardoor je de spanningen in het lichaam heel bewust ervaart. De mogelijke oorzaken zullen we gedurende de behandeling samen onderzoeken. Wat zou de spanning je te vertellen kunnen hebben?

Door met aandacht in het lichaam aanwezig te zijn ontstaat er tijdens of na een holistische massage bewustwording van het thema betreffende jouw klacht. Tijdens de sessie is er altijd ruimte voor een gesprek, herinneringen die boven komen of een ervaring die je wil delen.

Naderhand bespreken we wat we tegen zijn gekomen en dit alles wordt bijgehouden in een persoonlijk verslag.

 

“Sanne is een heel fijn persoon waarbij ik mij veilig voel om de herinneringen die boven komen tijdens de massage te delen. Dankzij Sanne heb ik het verlies van een vriendin een plekje kunnen geven.”  Margo Raaijmakers

Een holistische – allesomvattende – visie

Na jarenlange worstelingen met mezelf kwam ik er tijdens de opleiding tot Holistisch massagetherapeut pas achter waarom mijn zelfbeeld zo laag was en waarom ik zo’n moeite had met het stellen van grenzen.⁠ De ervaringen die ik heb opgedaan tijdens het verwerken van al deze thema’s dienen nu als de fundering waarmee ik Habitouch heb opgebouwd: een plek waar in een veilige setting gewerkt mag worden aan de situaties waar jij mee worstelt in het leven. ⁠

Vanuit een holistische visie mag ik (hooggevoelige) meiden en vrouwen helpen en begeleiden op hun pad naar een leuker en liefdevoller leven. Gedreven door liefde en altijd op een manier waarbij jij je veilig voelt.

Een holistische visie wil zeggen dat ik alles vanuit een groter geheel bekijk. Vallen met je scooter terwijl je door een giga drukke periode gaat? Voor mij is het duidelijk dat het leven je hiermee af probeert te remmen. Je gaat te snel, vraagt al te lang te veel van jezelf. 

“Als je niet luistert naar de signalen van het leven,

dan zorgt het leven er zelf wel voor dat je luistert.”

Een holistische massage helpt je om af te remmen, te gaan staan voor wie je bent en om grenzen te stellen. Het helpt je te luisteren naar het signaal van hoofdpijn, buikpijn, hartkloppingen of een enkel die maar niet wil herstellen.

Voor het loslaten van diepgewortelde overtuigingen worden meerdere sessies aangeraden. Om een daadwerkelijke stap te maken naar meer een betere verbinding met jezelf en het vergroten van je zelfvertrouwen raad ik je aan om eens te kijken bij het Habitouch Transformatie Traject.

Een massage bij Sanne is echt een verademing. Het is even terugkomen in je lijf en in de totale ontspanning duiken. Sanne voert je naar de geblokkeerde of gevoelige plekken van je lijf en werkt samen met je om blokkades of eventuele pijn los te laten. Sanne voelde heel goed aan waar mijn grens lag en wist me daar subtiel doorheen te leiden, zonder daarin iets te forceren. Het is fijn te ervaren dat je op zo’n moment dingen oplost die je alleen niet zo snel kan. Met de liefdevolle begeleiding van Sanne ging me dat een stuk gemakkelijker af. Ik liep zoveel lichter en meer ontspannen de deur uit. Ik raad iedereen aan regelmatig een bezoekje aan Sanne te brengen, dan kan je een stukje lichter door het leven. “

Daphne Hoekstra

Ondernemer

Omdat ik eigenlijk mijn hele leven al veel te veel vanuit mijn hoofd leef, ipv uit mijn lijf, hield ik steeds meer spanningen vast. Ik probeerde wel al via meditatie meer bewustwording met mijn lijf te ondervinden, maar vond daarin niet wat ik zocht. Na een aantal sessies met Sanne ben ik verwonderd over het feit wat ik inmiddels al geleerd heb. In een aantal sessies werd ik zeer emotioneel, oude pijn van een verlies van een goede vriend kwam bijvoorbeeld boven. Nooit geweten dat ik dat in mijn lijf kon opslaan. En dat dat zelfs schouderklachten van nu kan veroorzaken.
Samen met Sanne heb ik dit verdriet geleerd meer ruimte te geven. Het er simpelweg te laten zijn. Ze is een hele fijne begeleider tijdens deze intensieve reis naar binnen. Niet alleen tijdens de behandeling maar ook naderhand kan je op steun en reminders van haar rekenen. Ik kan haar iedereen aanraden die last heeft van terugkerende stress- en pijnklachten.

Koen van Amerongen

Biologisch technisch specialist

Tijdsduur en investering

Holistische massage

  • Holistische massage van 90min € 100 (incl. btw)
    Afspraak van 120min (intake, nabespreking en coachgesprek)
  • Holistische massage van 60minuten € 75 (incl. btw)
    Afspraak van 90min (intake, nabespreking en coachgesprek)

Contact gegevens
Sperwerhorst 19
5431 KW Cuijk

Tel: 06-51485958
E-mail: info@habitouch-massage.nl

KVK71970517
BTW: NL001900265B49

Op de hoogte blijven
van de nieuwste workshops
en Bewustwordings blogs?

Volg Habitouch op social media!

Aangesloten bij

Belangrijke info: