HOLISTISCHE MASSAGE

Als je niet luistert naar de signalen van het leven dan zorgt het leven er zelf wel voor dat je luistert.

Geef jij jezelf de aandacht die je verdient?

Echte selfcare is helen van binnenuit en stapje voor stapje veranderen. Het is geen quick-fix dat je door een paar rustdagen bereikt, echte self-care is het onderzoeken van wat jou blij maakt, wat jou in verbinding met jezelf brengt en wat jou een fijner mens maakt. De basis die hieraan ten grondslag ligt is het investeren in de belangrijkste relatie van je leven: die met jezelf.

Ben je er klaar voor om de relatie met jezelf te verstevigen om vanuit daar verder te groeien? Ik help je graag vanuit mijn praktijk Habitouch in Cuijk.

1435+

GEGEVEN BEHANDELINGEN

5 jaar

WERKZAAM ALS BEHANDELAAR

16+

REVIEWS

Sanne van den Oever
Holistisch massagetherapeut bij Habitouch in Cuijk


Een intensieve reis naar binnen waarin energetische en dynamische massagetechnieken samengaan met een holistische aanpak.
Wie ben jij? Waar wil jij voor staan? Wat draag je met je mee?

Wil jij erachter komen wat je lijf je allemaal te vertellen heeft, dan ben je van harte welkom om dat bij Habitouch (gelegen in het Land van Cuijk) te komen onderzoeken.

Holistische massage

 

De eerste stap naar een goede relatie met jezelf begint bij de juiste investering. Een holistische massage bij Habitouch in het Land van Cuijk kan na één keer al ontzettend veel in beweging zetten. Soms vraagt het doorbreken van een hardnekkig patroon om meerdere sessies. 

Gun jij jezelf vandaag nog de eerste stap naar verbinding met jezelf? 

 

Holistische massage 60min

 

 • Afspraak duurt +/- 90minuten
 • Intake
 • Korte nabespreking
 • € 75

Holistische massage 90min

(meestgekozen!)

 • Afspraak duurt 120min
 • Uitvoerig intakegesprek
 • Langere nabespreking
 • Inner Compass Card trekking
 • Coachgesprek
 • € 100

 

“Met aandacht, liefde en vertrouwen kan je de beste relatie met je lijf opbouwen”

 

 

 

Holistische massagetherapie

Wat je kan verwachten:


Innerlijk kind therapie

Tijdens een holistische massagebehandeling kan je zomaar in contact komen met je innerlijk kind. We halen oude herinneringen boven die samenhangen met de spanning in een specifiek gebied.

Door contact te maken met dit innerlijk kindsdeel in jou kan je dat wat toen gebeurd is beter een plekje geven.

Holistische visie

Lichaamstaal vormt een belangrijke sleutel om jou te begeleiden in het bewustwordingsproces. Zo kunnen spanningen in de rug, nek of schouders bijvoorbeeld signalen zijn dat je lasten draagt, controle houdt of dat emoties nog niet of nog niet volledig zijn verwerkt.

Het lichaam kun je vanuit een holistische visie zien als een spiegel van aspecten uit je leven.

Intuïtie versterken

Als oude spanningen worden losgelaten ontstaat ruimte voor het lichaam om zich te herstellen. Hierdoor boost je niet alleen je zelfhelende vermogen en sta je steviger in je schoenen maar ook je intuïtie wordt versterkt.

Vanuit een sterke intuïtie kun je beter beslissingen nemen.

Ervaringen

Wat anderen zeggen over een holistische massage bij Habitouch: 

 

“Ik krijg holistische massages van Sanne en dat is een rijke ervaring. Ze neemt alle tijd en is intensief bezig met je lichaam en geest als combinatie. Doordat ze spierspanningsknopen behandelt komt je lichaam meer in balans en wordt het zelfhelend vermogen sterker. Een aanrader!

Nel

 


Sanne voelde heel goed aan waar mijn grens lag en wist me daar subtiel doorheen te leiden, zonder daarin iets te forceren. Het is fijn te ervaren dat je op zo’n moment dingen oplost die je alleen niet zo snel kan. Met de liefdevolle begeleiding van Sanne ging me dat een stuk gemakkelijker af. Ik liep zoveel lichter en meer ontspannen de deur uit. Ik raad iedereen aan regelmatig een bezoekje aan Sanne te brengen, dan kan je een stuk lichter door het leven.

Daphne

 

Sanne is een heel fijn persoon waarbij ik mij veilig voel om de herinneringen die boven komen tijdens de massage te delen. Dankzij Sanne heb ik het verlies van een vriendin een plekje kunnen geven. Niet alleen door de massage maar ook daarna heeft Sanne tips gegeven die mij enorm hebben geholpen. Sanne neemt echt de tijd voor je! Ik zou het iedereen aanraden om een massage bij Sanne te nemen.”

Margo

 


De voordelen van een Holistische massage
Een holistische massage vergroot de bewustwording van lichaam en geest 

 • Het zet het zelfhelende vermogen van je lichaam in werking
 • Je ontwikkelt meer inzicht in je eigen levensverhaal
 • Meer energie, minder last van spanningen en klachten
 • Betere contacten (meer vertrouwen) en waardevolle relaties aan kunnen gaan
 • Een betere balans tussen lichaam en gevoel
 • Verwerking van trauma die je gedurende de loop van je leven hebt opgedaan

Zelf de voordelen van Holistische massagetherapie in Cuijk ervaren?

Vraag dan hier een holistische massagebehandeling aan in mijn praktijk in Cuijk! Na het invullen van het contactformulier neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen.

Boek nu en ervaar zelf de kracht van een holistische massage ♡

Liever een concrete en álles veranderende aanpak?

Kies dan voor een van mijn coachtrajecten! Deze worden gegeven in en rondom het Land van Cuijk Als Holistisch HSP coach heb ik 3 coachingstrajecten ontwikkelt, speciaal ambitieuze HSP-ers die een grote verandering aan willen gaan. Binnen deze trajecten is holistische massagetherapie een vaste werkvorm.

Om een concrete stap te zetten naar meer een betere verbinding met jezelf en het loslaten van diepgewortelde overtuigingen worden meerdere sessies aangeraden.

Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

High Value HSP coaching | Voor Ambitieuze Hoogsensitieve vrouwen

Hoe kan het toch dat sommige hoogsensitieve vrouwen een droomleven voor zichzelf gecreëerd hebben waarin ze zich gezond, geliefd en gewaardeerd voelen.. Terwijl de meeste hoogsensitieve ambitieuze vrouwen ontevreden en overwerkt zijn en de signalen vanuit hun lichaam...

“Sanne is een heel fijn persoon waarbij ik mij veilig voel om de herinneringen die boven komen tijdens de massage te delen. Dankzij Sanne heb ik het verlies van een vriendin een plekje kunnen geven.”  Margo Raaijmakers

Praktijk adres:
Sperwerhorst 19
5431 KW Cuijk

Tel: 06-51485958

Mail:
sanne@
habitouchhspcoaching.nl

Zijn we al connected?

Als erkend kwalitatief holistisch therapeut ben ik aangesloten bij beroepsverening CAT
En als beroepscoach bij NOBCO

KVK: 71970517
BTW: NL001900265B49

Meer belangrijke info
vind je hier

HSP Podcast

De Podcast van High Value HSP coach Habitouch in Cuijk