STILTE RETRAITE - HELEN EN BELEVEN

Stilte. Is het begin van de reis naar binnen en de sleutel tot jezelf.

26UUR

INSPIRATIE, LUXE, HELING & NATUUR

7

HELENDE ELEMENTEN

LEVENS LANG

BIJBLIJVENDE ERVARING

Vanuit een unieke samenwerking tussen Spa Parel in’t Groen en High Value HSP Coach Habitouch organiseren wij:

 

dinsdag 30 mei 2023 – woensdag 31 mei 2023

Stilte Retraite
Helen en Beleven

Stel je eens een leven voor waar alles mogelijk is, een leven waarin jij open staat voor nieuwe ervaringen terwijl jij helemaal jezelf kunt zijn. Waar belemmerende overtuigingen en destructieve denkpatronen ruimte maken voor liefde, overvloed, vrijheid, rust en compassie voor jezelf en voor anderen. 

Terwijl een rustig muziekje speelt rijd je de Brabantse landerijen tegemoet, klaar om de diepte in te gaan en om jezelf volledig in het licht te zetten. Jij gaat een wereld ontdekken waarin alles mogelijk is.

Binnen deze 2 daagse Stilte Retratie organiseert High Value HSP Coach Habitouch in samenwerking met Spa Parel in’t Groen een uniek programma waarbinnen jij gestimuleerd wordt de puurste en mooist mogelijke versie van jezelf te worden.

Wat we in deze 2 dagen gaan doen werkt helend, inspirerend, motiverend en bevrijdend. Je gaat je meer verbonden voelen met het hier en nu en je ontdekt hoe je een grote inspiratie voor je omgeving kunt zijn.

Ben je er klaar voor om de zelfliefde in jou te activeren en jezelf onder te dompelen in een inspirerend bad vol liefde, lichaamsbewustzijn en levensvreugde?

 

 

Verdiepende reis ter versteviging van de relatie met jezelf, die met anderen en met de natuur

 

 

 

STILTE RETRAITE PROGRAMMA

De locatie, omgeving, begeleiding en verzorging is gericht op onderstaande pijlers:


De Kracht van Stilte

Tijdens het Stilte Retraite programma ontdek je hoe het is om even afgezonderd te zijn van alles en iedereen. Pas als je bereid bent écht even offline te gaan wordt er op energetisch niveau opgeruimd; blokkades die we middels de holistische therapie behandelingen onderzoeken en doorvoelen krijgen nu op diep niveau de kans om te helen.

Holistische massagetherapie

Het lichaam kun je vanuit een holistische visie zien als een spiegel van aspecten uit je leven. We starten het programma door te onderzoeken welke spanningen er diep in jou liggen opgeslagen en welke patronen hiermee samen hangen. 
Deze helende vorm van massage geeft je zelfhelende vermogen een gigantische boost.

Floating

Floaten betekent letterlijk ‘drijven’. Nadat je voorzichtig bent gaan liggen, drijf je in een floatcabine. Het zout-water geeft het effect van de Dode Zee, waardoor je moeiteloos blijft drijven. Het water wordt continu verwarmd tot lichaamstemperatuur. Je merkt hierdoor bijna niet meer welke delen van je lichaam in contact zijn met het water, en welke niet. De rust, de gelijkmatige warmte en het ontbreken van de zwaartekracht hebben een ongekend rustgevend effect.

  
Sauna

Alle accommodaties zijn voorzien van luxe wellnessvoorzieningen. Om jou in dit retreat een ultieme ontspanningsboost te laten ervaren kan je van alle facetten gebruikmaken waaronder de sauna.
Terwijl je in de sauna zit worden meer witte bloedcellen aangemaakt, dat verhoogd de weerstand en ben je beter bestand tegen ziektes. Je bloedsomloop wordt verbeterd en je lichaam reageert op de warmte en de kou.

Whirlpool

Terwijl je omringt bent door natuur en niets anders dan natuur mag jij je avond doorbrengen in rust en warmte van de jetstream whirlpool. Niet alleen om op diep niveau te onspannen maar ook om een boost van zelf-liefde te ervaren!
Uiteraard staat jouw veiligheid voor ons op nummer 1, alle accomodaties zijn goed afgeschermd om jouw veiligheid te waarborgen.

Diner en Ontbijt

Deze luxe Stilte Retraite staat in het teken van ont-zorgen. 

Na de therapeutische sessies van de eerste dag ontvang jij een heerlijk diner op je stilte-verblijf. Ontspanning op hoog niveau, dat gunnen we jou! Terwijl jij in alle rust de opgedane inzichten verwerkt en van het leven geniet hoef je nergens aan te denken, overal wordt voor gezorgd.

 


Sterkere Intuïtie

Binnen dit unieke retraite programma groei je naar een hogere laag van bewustzijn: je leert je te laten bewegen door het leven zelf.  Je stelt je open voor een nieuwe laag van onbevangenheid naar wat het leven voor jou in petto heeft.
Er komen diepere verlangens aan het licht wat als kompas dient voor je verdere levenspad. Niet alleen heel je op diep niveau; ook je intuïtie wordt hierdoor vele male steviger in je verankerd.

Natuurcoaching

Het bewustwordingsproces in deze coachingssessie begint bij het uitvoeren van de opdracht. Je wordt uitgedaagd om na te denken over een bepaald thema en wat je daarin van uit symboliek wil laten zien.

Er ontstaan inzichten op diep niveau doordat we werken op een bewustzijnslaag die in het dagelijks leven wat minder toegankelijk is. 

Koppel Retraite

Behalve dat je deze unieke ervaring individueel kunt beleven, kunnen koppels ook deelnemen aan het programma. 

De therapie- en coachingssessies zijn dan zodanig ingericht dat het jullie relatie een flinke boost geeft. 
Door jezelf te helen en door los te laten wat niet meer dient ontwaakt jullie liefdessparkle voor elkaar en voor het leven!

Wil jij…..

  • Volledig tot rust komen en een ultiem gevoel van ontspanning beleven?
  • Jezelf losmaken van zelfdestructieve gedachtes en negatieve overtuigingen?
  • Leren luisteren naar de natuur?
  • Ontdekken hoe het voelt als je voor jezelf kiest?
  • Verwachtingen van anderen leren loslaten?
  • Afscheid nemen van de hoge eisen die je aan jezelf stelt en angst en onzekerheid achter je laten?
  • De ultieme verbindingstrip met je partner beleven?

De holistische massages van Sanne zorgen ervoor dat ik mezelf beter leer kennen, dat ik kan dealen met issues uit het verleden en dat ik voor mezelf kan zeggen; dit is wat ik wil uit het leven. – Larissa Venhovens – Bedrijfsarts

STILTE RETRAITE - HELEN EN BELEVEN

 

Belangrijke info

Locatie: Zandstraat 16a, 5066 CA Moergestel

Investering individuele deelname: € 885,-
Investering deelname als koppel: € 1259,-

 

Aanmelden Stilte Retraite Helen en Beleven

Vink aan wat van toepassing is

11 + 7 =

Ik heb bij Sanne het transformatietraject mogen doorlopen. Ik liep op verschillende vlakken vast en wist me geen raad. Samen hebben we besloten het transformatietraject aan gaan. Dit bleek een gouden zet. Door het traject heb ik geleerd meer in het moment te leven, voel ik een innerlijke rust, accepteer ik meer wie ik ben en voel ik me sterker. Sanne heeft me van begin tot einde zo enorm warm en liefdevol geholpen.”  Paul van Meegen 

High Value HSP coaching | Voor Ambitieuze Hoogsensitieve vrouwen

Hoe kan het toch dat sommige hoogsensitieve vrouwen een droomleven voor zichzelf gecreëerd hebben waarin ze zich gezond, geliefd en gewaardeerd voelen.. Terwijl de meeste hoogsensitieve ambitieuze vrouwen ontevreden en overwerkt zijn en de signalen vanuit hun lichaam...

Praktijk adres:
Sperwerhorst 19
5431 KW Cuijk

Tel: 06-51485958

Mail:
sanne@
habitouchhspcoaching.nl

Zijn we al connected?

Als erkent kwalitatief holistisch therapeut ben ik aangesloten bij beroepsverening CAT

KVK: 71970517
BTW: NL001900265B49

Meer belangrijke info
vind je hier

Wekelijks nieuwe opnames vanuit het bos!