STILTE RETRAITE - HELEN EN BELEVEN

Stilte. Is het begin van de reis naar binnen en de sleutel tot jezelf.

Stel je eens een leven voor waar alles mogelijk is, een leven waarin jij open staat voor nieuwe ervaringen terwijl jij helemaal jezelf kunt zijn

Vanuit een unieke samenwerking tussen Spa Parel in’t Groen en High Value HSP Coach Habitouch organiseren wij:

Stilte Retraite
Helen en Beleven

Terwijl een rustig muziekje speelt rijd je de Brabantse landerijen tegemoet, klaar om de diepte in te gaan en om jezelf volledig in het licht te zetten. Jij gaat een wereld ontdekken waarin alles mogelijk is.

Binnen deze 2 daagse Stilte Retratie organiseert High Value HSP Coach Habitouch in samenwerking met Spa Parel in’t Groen een uniek programma waarbinnen jij gestimuleerd wordt de puurste en mooist mogelijke versie van jezelf te worden. De mix van therapie, wellness en coaching werkt helend, inspirerend, motiverend en bevrijdend. Je gaat je meer verbonden voelen met het hier en nu en belemmerende overtuigingen maken ruimte voor liefde, vrijheid, rust en compassie voor jezelf en anderen.

Deze unieke ervaring vindt plaats op basis van beschikbaarheid. Is je interesse gewekt en wil jij deze natuurbeleving aangaan? Klik op de knop hieronder en laat je gegevens achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de stilte retraite Helen & Beleven met je in te plannen. 

26UUR

INSPIRATIE, LUXE, HELING & NATUUR

7

HELENDE ELEMENTEN

LEVENS LANG

BIJBLIJVENDE ERVARING

 

 

De sessies van Sanne zorgen ervoor dat ik mezelf beter leer kennen, dat ik kan dealen met issues uit het verleden en dat ik voor mezelf kan zeggen; dit is wat ik wil uit het leven. – Larissa Venhovens – Bedrijfsarts

 

 

Header Stilte Retraite Helen en Beleven

 

 

“Het is mijn missie om vrouwen
weer in hun kracht te zetten door te werken
met alle facetten in hun leven”
Sanne van den Oever
High Value HSP coach bij Habitouch

 

Stilte Retraite – Helen en Beleven
Om
oververmoeide HSP-ers weer vol vertrouwen in het leven te laten staan!

Naast de holistische massagetherapie en natuurcoachsessie mag je in dit stilte retraite programma uitgaan van:

 • Versimpelen: Werken aan het juiste is veel belangrijker dan hard werken. Samen gaan we versimpelen door terug te gaan naar de basis waar vanuit je nieuwe denkpatronen mogen ontstaan. 
 • Verbinding: High Value HSP coaching vraagt om heel veel verbinding en vertrouwen. Niet alleen de oprechte verbinding tussen jou en mij. Durf kwetsbaar en eerlijk te zijn; vanuit hier ontstaat de echte verbinding.
 • Eerlijkheid: Ik geef aan je terug wat er voor nodig is om te groeien. Niet alleen als mens, maar ook als vrouw, als moeder, als zus en als vriendin.
 • Waardering: Zodra jij inziet dat jouw waarheid en jouw waarneming de basis zijn van hoe jij de wereld waardeert zal de connectie met alles en iedereen om je heen groeien.

Ben je er klaar voor om de zelfliefde in jou te activeren en jezelf onder te dompelen in een inspirerend bad vol liefde, lichaamsbewustzijn en levensvreugde?

 

 

Lees gauw verder om de pijlers van deze unieke Self-care booster te ontdekken!

STILTE RETRAITE PROGRAMMA

De locatie, omgeving, begeleiding en verzorging zijn gericht op onderstaande pijlers:


De Kracht van Stilte

Pas als je bereid bent écht even offline te gaan wordt er op energetisch niveau opgeruimd; blokkades die we middels de holistische therapie behandelingen onderzoeken en doorvoelen krijgen nu op diep niveau de kans om te helen.

Holistische massagetherapie

 We starten het programma door te onderzoeken welke spanningen er diep in jou liggen opgeslagen en welke patronen hiermee samen hangen.
De holistische massage geeft je zelfhelende vermogen een gigantische boost.

Floating

Nadat je voorzichtig bent gaan liggen, drijf je in een floatcabine. Het zout-water geeft het effect van de Dode Zee, waardoor je moeiteloos blijft drijven. De rust, de gelijkmatige warmte en het ontbreken van de zwaartekracht hebben een zeer rustgevend effect.

  
Sauna

Om jou in dit retreat een ultieme ontspanningsboost te laten ervaren kan je van alle luxe wellness voorzieningen gebruikmaken waaronder de sauna.
In de sauna worden meer witte bloedcellen aangemaakt, dat verhoogd de weerstand,zo ben je beter bestand tegen ziektes.

Whirlpool

Terwijl je omringt bent door natuur en niets anders dan natuur mag jij je avond doorbrengen in rust en warmte van de jetstream whirlpool. Niet alleen om op diep niveau te onspannen maar ook om een boost van zelf-liefde te ervaren!

Diner en Ontbijt

Deze luxe Stilte Retraite staat in het teken van ont-zorgen. Na de therapeutische sessies van de eerste dag ontvang jij een heerlijk diner op je stilte-verblijf. Ontspanning op hoog niveau, dat gunnen we jou!

 


Sterkere Intuïtie

Binnen dit unieke retraite programma groei je naar een hogere laag van bewustzijn: je leert je te laten bewegen door het leven zelf.  Je stelt je open voor een nieuwe laag van onbevangenheid naar wat het leven voor jou in petto heeft.

Natuurcoaching

Het bewustwordingsproces in deze coachingssessie begint bij het uitvoeren van de opdracht. Je wordt uitgedaagd om na te denken over een bepaald thema en wat je daarin van uit symboliek wil laten zien.

Koppels Retraite

Behalve dat je deze ervaring individueel kunt beleven, kunnen koppels ook deelnemen aan het programma. De therapie- en coachingssessies zijn dan zo ingericht dat het jullie relatie een enorme liefdes-boost geeft.

Uiteraard staat jouw veiligheid voor ons op nummer 1, alle accommodaties zijn goed afgeschermd om jouw veiligheid te waarborgen.

Stilte Retraite Helen en Beleven

Ben je er klaar voor om de kracht van stilte te ontdekken terwijl de rest van de wereld even on hold staat?

En wil jij ook…

 

 • Volledig tot rust komen en een ultiem gevoel van ontspanning beleven?
 • Jezelf losmaken van zelfdestructieve gedachtes en negatieve overtuigingen?
 • Leren luisteren naar de natuur?
 • Ontdekken hoe het voelt als je voor jezelf kiest?
 • Verwachtingen van anderen leren loslaten?
 • Afscheid nemen van de hoge eisen die je aan jezelf stelt en angst en onzekerheid achter je laten?
 • De ultieme verbindingstrip met je partner beleven?

Stilte Retraite – Helen en Beleven
Op unieke manier kennismaken met de stilte, de natuur en je ware zelf

Belangrijke info

 • Locatie: Zandstraat 16a, 5066 CA Moergestel
 • Investering individuele deelname: € 885,-
 • Investering deelname als koppel: € 1258,-

Stilte Retraite – Helen en Beleven

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Telefonisch lichten we het programma verder toe en kunnen we je aanmelding verder in gang zetten.

Aanmelden Stilte Retraite Helen en Beleven

Vink hier je voorkeursdagen voor het programma aan

Vink aan wat van toepassing is

1 + 15 =

Door het Transformatie Traject bij Sanne heb ik geleerd meer in het moment te leven, voel ik een innerlijke rust, accepteer ik meer wie ik ben en voel ik me sterker. Sanne heeft me van begin tot einde zo enorm warm en liefdevol geholpen.”  Paul van Meegen 

High Value HSP coaching | Voor Ambitieuze Hoogsensitieve vrouwen

Hoe kan het toch dat sommige hoogsensitieve vrouwen een droomleven voor zichzelf gecreëerd hebben waarin ze zich gezond, geliefd en gewaardeerd voelen.. Terwijl de meeste hoogsensitieve ambitieuze vrouwen ontevreden en overwerkt zijn en de signalen vanuit hun lichaam...

Praktijk adres:
Sperwerhorst 19
5431 KW Cuijk

Tel: 06-51485958

Mail:
sanne@
habitouchhspcoaching.nl

Zijn we al connected?

Als erkend kwalitatief holistisch therapeut ben ik aangesloten bij beroepsverening CAT
En als beroepscoach bij NOBCO

KVK: 71970517
BTW: NL001900265B49

Meer belangrijke info
vind je hier

HSP Podcast

De Podcast van High Value HSP coach Habitouch in Cuijk