Hoe voelde het voor jou om van je partner gescheiden te worden op een cruciaal moment? Wat deed het met jou toen er over je werd gesproken zonder dat je wat gevraagd werd? Wat gebeurde er binnenin jou toen ze je baby opeens mee namen? Hoe voelde jij je tijdens je kraamtijd?

Deze toegepaste holistische massagebehandeling is er op gericht om jou terug te brengen bij de ervaringen rondom je bevalling. Helaas komt het nog geregeld voor dat jij je als kwetsbare moeder genegeerd gevoeld hebt en dat er keuzes gemaakt werden zonder jou hierin te betrekken. Dit kan als traumatisch worden ervaren. Over de gevoelens die hiermee samenhangen wordt nauwelijks gesproken en hierdoor krijgt deze ervaring niet de plek die het zou moeten krijgen.

Bij Habitouch staat deze behandeling volledig in het teken van jouw bevalling en de periode er rondom heen. We gaan in deze behandeling terug naar de momenten die jij als vervelend hebt ervaren en door je bewust te maken van de kracht en kwaliteiten binnenin jou weet je de ervaring alsnog een beter plekje te geven. Een plek die als licht voelt en warm. Een plek waarbinnen je jezelf weer veilig en geborgen mag voelen. Deze behandeling verbetert niet alleen jouw persoonlijke kijk op je bevallingservaring maar zal je ook dichter bij je kindje en je partner brengen.

Voor een mooiere verdieping en gelaagdheid raad ik aan om twee behandelingen te plannen rondom dit thema. Waar de eerste sessie bijdraagt aan een stuk bewustwording, verdieping en herkenning draagt de tweede sessie bij aan het liefdevol omarmen van je ervaring. Doe je deze sessies achtereenvolgend op elkaar dan zul je merken dat het thema net wat dieper in je gevoelswereld verankerd wordt.

Hoi Sanne,

Via deze weg wil ik je graag nog eens bedanken. Heel bijzonder dat ik er nu liefdevoller en lichter op kan terugkijken. Ik kon het er thuis trouwens nu veel beter over hebben en weet zeker dat de oefening ons nog verder zal gaan helpen.

Dus nogmaals.. Dankjewel voor de bijzondere sessie!

Evelien

Tijdsduur en kosten

– 90min.  € 85 (incl. voor en nabespreking duurt deze sessie ongeveer 2uur)
– 
oefeningen en opdrachten om thuis met je partner te doen volgen na de behandeling.

Contact gegevens
Sperwerhorst 19
5431 KW Cuijk

Tel: 06-51485958
E-mail: info@habitouch-massage.nl

KVK71970517
BTW: NL001900265B49

Op de hoogte blijven
van de nieuwste workshops
en Bewustwordings blogs?

Volg Habitouch op social media!

Aangesloten bij

Belangrijke info:

De Boswandeling Podcast