De bodem van de put wordt de fundering van je nieuwe leven

HABITOUCH
TRANSFORMATIE TRAJECT
In 2 maanden naar een realistisch en positief zelfbeeld
Bepaalde levensgebeurtenissen kunnen zoveel van ons vragen, dat de spanningen die hiermee samen hangen in ons onderbewuste met ons aan de haal gaan. Doordat je de ervaring nog niet hebt verwerkt blijf je verwikkeld in hetzelfde patroon waardoor je keer op keer dezelfde situaties blijven aantrekken. Om deze reden blijf je bijvoorbeeld steeds in verkeerde relaties belanden of kom je voor de zoveelste keer bijna in een burn-out terecht. 

Bij Habitouch leer je je gevoelswereld binnen te treden, om zo te ontdekken welke gebeurtenissen er tot op heden voor zorgen dat jij bepaalde situaties aantrekt en hierdoor niet lekker in je vel zit. Gedurende het traject doorloop je in meerdere sessies verschillende fases, deze fases zullen bijdragen aan het doorbreken van je aangeleerde patronen en overtuigingen. Een aantal hiervan zijn hieronder beschreven.

1.
ORIËNTATIE

In de oriëntatiefase stemmen we samen je doelen af. Naar aanleiding van deze informatie wordt je persoonlijke behandelplan opgesteld.

 2.
BEWUSTWORDING

Gedurende deze fase word je je bewust van hetgeen dat zich voornamelijk op onderbewust niveau bij je heeft afgespeeld.

3.
ONTKENNING

In de ontkenningsfase vinden veel veranderingen in je leven plaats. Deze veranderingen kunnen ongemakkelijk voelen, hierbij kan ontkenning gaan opspelen.

4.
VERANDERING

Tijdens deze fase ontdek je de positieve uitwerking van de veranderingen in je denken en voelen en wat de effecten hiervan zijn op je omgeving.

5.
TRANSFORMATIE

In de transformatiefase ontdek je dat je van jezelf kunt houden zoals je dat voorheen nooit kon. Nu kun je de veranderingen in je leven integreren. 

Ik ben nu twee keer bij Sanne geweest voor een integrale holistische massage. Door haar interesse en fijne vibe voelde ik me direct op mijn gemak. Het waren twee intense ervaringen en ik heb er enorm veel uit gehaald. Nieuwe inzichten gekregen en door Sanne ben ik absoluut dichter bij mezelf gekomen.

Paul van Meegen

“Ik heb bij Sanne het transformatietraject gevolgd en dit voelde gelijk goed. Sanne is een warme en liefdevolle vrouw die je gelijk thuis laat voelen. Ze zorgt voor een veilige sfeer. We hebben samen een deel van mijn ‘’trauma” kunnen oppakken. Ik heb door de massages inzichten gekregen in hoe ik liefdevoller voor mezelf kan zijn en hoe ik een deel van mijn verleden heb kunnen helen. De opdrachten n.a.v. de sessies waren een goede toegevoegde waarde voor het gehele traject. Het was een zeer waardevol traject en ik kan het dan ook van harte aanraden.”

Naam bij Habitouch bekend

Het Habitouch Transformatie Traject bestaat uit

 • 5 sessies van 90min verspreid over 2 maanden
 • Verdieping in de verkregen inzichten in de vorm van thuisopdrachten
 • Trajectbegeleiding d.m.v. oefeningen
 • Naslagwerk van de gemaakte stappen in de vorm van een verslag
 • € 100,- korting op het één jaar durende natraject

Los van het standaard traject kan je ervoor kiezen om je bewustwording te vergroten op specifiek gebied. Als holistisch therapeut ben ik gespecialiseerd in de volgende onderwerpen: 

 •  Emotionele verdoving d.m.v. verdovende middelen
 •  Hooggevoeligheid 

  Voorafgaand aan het Habitouch Transformatie Traject plan ik een telefonische afspraak met je in. Tijdens deze oriënterende stap wordt inzicht verkregen in je klacht, waar je tegenaan loopt in het leven en aan welke doelen je graag met me zou willen werken. Aan de hand van deze informatie wordt de eerste behandeling opgesteld zodat deze persoonlijk op jouw klacht kan worden afgestemd. Via onderstaande knop boek je de eerste afspraak voor het Habitouch Transformatie Traject en zet je de eerste stap naar en leuker en liefdevoller leven!
   

  Tijdsduur en kosten

  – 5 sessies van 90minuten, naslagwerk, thuisopdrachten, natraject: € 455

  Trakteer een dierbare op een Habitouch cadeaubon!
  Even ontladen en volledig naar binnen keren, dat is waar bijna iedereen in deze stressvolle tijd wel naar hunkert. 

  Contact gegevens
  Maerlantstraat 41
  6531 AS Nijmegen

  Tel: 06-51485958
  E-mail: info@habitouch-massage.nl

  KVK71970517
  BTW: NL001900265B49

  Bewustwordingsboost nodig?
  Volg Habitouch en ontvang wekelijkse inspirerende inzichten!

  Aangesloten bij
  CAT: Collectief Alternatieve Therapeuten