De bodem van de put wordt de fundering van je nieuwe leven

HABITOUCH
TRANSFORMATIE TRAJECT
In 2 maanden een positiever zelfbeeld!
Door het Habitouch Transformatie Traject leer op bijzondere wijze je gevoelswereld binnen te treden. Gedurende deze intensieve reis mag je op jouw tempo ontdekken welke gebeurtenissen er tot op heden voor zorgen dat jij bepaalde situaties aantrekt waardoor je steeds niet lekker in je vel zit. Gedurende het traject doorloop je in meerdere sessies verschillende fases, deze fases zullen bijdragen aan het doorbreken van je aangeleerde patronen en overtuigingen. Een aantal hiervan zijn hieronder beschreven.

1.
ORIËNTATIE

In de oriëntatiefase stemmen we samen je doelen af. Naar aanleiding van deze informatie wordt je persoonlijke behandelplan opgesteld.

 2.
BEWUSTWORDING

Gedurende deze fase word je je bewust van hetgeen dat zich voornamelijk op onderbewust niveau bij je heeft afgespeeld.

3.
ONTKENNING

In de ontkenningsfase vinden veel veranderingen in je leven plaats. Deze veranderingen kunnen ongemakkelijk voelen, hierbij kan ontkenning gaan opspelen.

4.
VERANDERING

Tijdens deze fase ontdek je de positieve uitwerking van de veranderingen in je denken en voelen en wat de effecten hiervan zijn op je omgeving.

5.
TRANSFORMATIE

In de transformatiefase ontdek je dat je van jezelf kunt houden zoals je dat voorheen nooit kon. Nu kun je de veranderingen in je leven integreren. 

“Ik heb bij Sanne het transformatietaject mogen doorlopen. Ik liep op verschillende vlakken vast en wist me geen raad. Ik was al een paar keer bij Sanne geweest en ik nam weer contact met haar op. Samen hebben we gekeken wat het beste bij me past op dit moment en hebben we besloten dat we samen het transformatietraject aan gaan. Dit bleek een gouden zet. Door het traject heb ik geleerd meer in het moment te leven, voel ik een innerlijke rust, accepteer ik meer wie ik ben en voel ik me sterker. Sanne heeft me van begin tot einde zo enorm warm en liefdevol geholpen en ik zal de komende jaren nog geregeld bij Sanne komen!

Paul van Meegen

“Ik heb bij Sanne het transformatietraject gevolgd en dit voelde gelijk goed. Sanne is een warme en liefdevolle vrouw die je gelijk thuis laat voelen. Ze zorgt voor een veilige sfeer. We hebben samen een deel van mijn ‘’trauma” kunnen oppakken. Ik heb door de massages inzichten gekregen in hoe ik liefdevoller voor mezelf kan zijn en hoe ik een deel van mijn verleden heb kunnen helen. De opdrachten n.a.v. de sessies waren een goede toegevoegde waarde voor het gehele traject. Het was een zeer waardevol traject en ik kan het dan ook van harte aanraden.”

Naam bij Habitouch bekend

Het Habitouch Transformatie Traject bestaat uit

 • 5 sessies van 90min verspreid over 2 maanden
 • Verdieping in de verkregen inzichten in de vorm van thuisopdrachten
 • Trajectbegeleiding d.m.v. oefeningen
 • Verdiepende coachsessie op de verkregen inzichten die plaatsvindt in de natuur
 • Naslagwerk van de gemaakte stappen in de vorm van een verslag

Los van het standaard traject kan je ervoor kiezen om je bewustwording te vergroten op specifiek gebied. Als holistisch therapeut ben ik gespecialiseerd in de volgende onderwerpen: 

 •  Emotionele verdoving d.m.v. verdovende middelen
 •  Hooggevoeligheid 

  Voorafgaand aan het Habitouch Transformatie Traject plan ik een telefonische afspraak met je in. Tijdens deze oriënterende stap wordt inzicht verkregen in je klacht, waar je tegenaan loopt in het leven en aan welke doelen je graag met me zou willen werken. Aan de hand van deze informatie wordt de eerste behandeling opgesteld zodat deze persoonlijk op jouw klacht kan worden afgestemd. Via onderstaande knop boek je de eerste afspraak voor het Habitouch Transformatie Traject en zet je de eerste stap naar en leuker en liefdevoller leven!
   

  Tijdsduur en kosten

  – 5 sessies van 90minuten tot 2uur
  –  Verstevigende natuurcoachsessie die je helpt concrete doelen te stellen
  –  Persoonlijk op jou thema afgestemde thuisopdrachten en oefeningen met een tijdsduur tussen de 10 en 60 min
  –  Eindverslag met hierin je doelen, je resultaten en inzichten en de thema’s die we behandeld hebben verwerkt
  –  Investering: € 560

  Praktijk adres:
  Sperwerhorst 19
  5431 KW Cuijk

  Tel: 06-51485958

  Mail:
  sanne@
  habitouchhspcoaching.nl

  Zijn we al connected?

  Als erkend kwalitatief holistisch therapeut ben ik aangesloten bij beroepsverening CAT
  En als beroepscoach bij NOBCO

  KVK: 71970517
  BTW: NL001900265B49

  Meer belangrijke info
  vind je hier

  HSP Podcast

  De Podcast van High Value HSP coach Habitouch in Cuijk