Als je goed voor je lichaam zorgt, vindt je ziel het fijn om erin te wonen.

Voor vastgelopen (jonge) vrouwen

Als natuurcoach en holistisch therapeut help ik jonge vastgelopen meiden en vrouwen met lichamelijke klachten en sombere gevoelens zichzelf weer het leven te gunnen waar ze zo naar verlangen.

Vanuit die gedachten heb ik Habitouch opgericht, om zo een thuis te kunnen bieden voor jonge meiden en vrouwen die net zo kunnen worstelen met het leven zoals ik dat lang deed.

Binnen een warme en veilige setting mogen zij bij Habitouch ontdekken wat maakt dat ze vastlopen in het leven en wat de bijbehorende klachten hen te vertellen hebben. Of gewoonweg om even te landen. 

Holistische massage

Waarom blijven we toch soms zo lang ziek of somber? Het antwoord hierop ligt in het celgeheugen.

Herinneringen en gevoelens worden met name in het bindweefsel opgeslagen, zo kan een ziekte of een oud patroon steeds opnieuw worden doorgegeven aan een nieuwe generatie cellen. Niet alleen ons brein heeft een geheugen, maar onze lichaamscellen dus ook!

Zo ontstaan er klachten wanneer langdurige onbalans je leven beheerst, om je er op te wijzen dat je het rustiger aan mag doen. Zonder dat je het zelf misschien door hebt kunnen bepaalde situaties veel invloed op je hebben en om jou te behoeden voor meer pijn/verdriet waarschuwt je lichaam je hiervoor in de vorm van klachten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hartkloppingen, slechte nachtrust, hyperventilatie of spier- /gewrichtspijn.

Als je lange tijd geen gehoor geeft aan deze klachten kan je jezelf letterlijk ziek maken. 
Holistische massage helpt je de kracht te geven om dit negatieve patroon te doorbreken.

Ook kan holistische massage wat voor jou betekenen wanneer…

  • je jezelf al een poosje ‘kwijt bent’ 
  • je meer antwoorden in jezelf wilt vinden
  • je snel uit balans bent
  • je veel last hebt van lichamelijke klachten en/of spanningen
  • je wilt werken aan persoonlijke ontwikkeling
  • je meer inzicht wil krijgen in levensthema’s
  • je meer in contact wilt komen met je lichaam en gevoel
  • je jezelf los wilt maken van patronen en overtuigingen die je niet langer dienen

Het contact met je lichaam hervinden levert hoe dan ook een waardevolle bijdrage aan je lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Heb jij vaak het gevoel dat de wereld je overweldigd en dat je het contact met je lichaam bent kwijt geraakt? 

Gelukkig dragen holistische massages bij aan een fijner en leuker leven! Waarom? Omdat het je helpt om lekkerder in je vel te zitten.

Wanneer jij leert te luisteren naar wat je lichaam je probeert te vertellen door op de “subtiele hints” van je lichaam te reageren, in plaats van ze te negeren, dan zul je ontdekken dat het gemakkelijker wordt om je grenzen aan te geven.

Zo ontwikkel je het vermogen om met aandacht aanwezig te zijn, te mogen voelen en om beter te kunnen ontspannen. Je intuïtie versterkt waardoor jij je beter weet te omringen met de juiste mensen en een fijnere (werk)omgeving.

 

Alles wat aandacht krijgt groeit

Bij een holistische massage werkt het net zo. Bij de eerste sessie weet je niet goed wat je kan verwachten, je kunt soms even moeten wennen aan de manier van benadering en coaching. Een tweede sessie werkt al dieper in op je onderbewuste en na een aantal sessies merk je dat je bewustwording steeds meer toeneemt.

Om hardnekkige patronen te leren doorbreken en meer te leren leven vanuit je lijf worden 5 sessies aangeraden. Deze sessies plan je binnen 21 dagen opvolgend aan elkaar. Kijk anders eens bij het Habitouch Transformatie Traject om te zien of dit bewustwordingspad past bij wat jij voor ogen hebt.

Binnen een coachingstraject bij Habitouch worden de inzichten die boven komen tijdens een holistische massagebehandeling meegenomen in een verhelderende coachingssessie in de natuur. Waar het op de behandeltafel draait om voelen, draait het in de natuur om zien. Waar het op de tafel subtiel mag zijn maakt een sessie in de natuur het concreet. Niet alleen werkt deze combinatie erg helend, het stimuleert je om het nastreven van je doelen en dromen extra kracht bij te zetten. 

Praktijk adres:
Sperwerhorst 19
5431 KW Cuijk

Tel: 06-51485958

Mail:
sanne@
habitouchhspcoaching.nl

Zijn we al connected?

Als erkend kwalitatief holistisch therapeut ben ik aangesloten bij beroepsverening CAT
En als beroepscoach bij NOBCO

KVK: 71970517
BTW: NL001900265B49

Meer belangrijke info
vind je hier

HSP Podcast

De Podcast van High Value HSP coach Habitouch in Cuijk