Kruidentherapie  

Zoals de holistische geneeswijze zegt: je kan iemand niet los zien van zijn omgeving, ieder mens wordt beïnvloed door zijn omgeving en vice versa. En zo werkt het ook met de natuur. Kruiden voeden de geest met hun diepere betekenis en ondersteunen het lichaam om in balans te blijven. 

Op een dag besefte ik me dat ik zoveel geneeskrachtige kruiden vaak zomaar voorbij liep. Waarom wist ik hier zo weinig van? Ik besloot in de kruidenleer te duiken en al gauw wist ik: hier wil ik mee gaan werken! Gerijpt in olie, verwerkt als zalf, voor in je thee of als tinctuur: kruiden en bloemen die zomaar voor op je stoep groeien of in ieder park te vinden zijn kunnen je zoveel heling bieden. 
Om meer mensen kennis te laten maken met de kracht van kruiden breng ik ieder jaar een aantal handmade kruidenpakketten uit onder de naam Habitouch Holistic Health-bag
. Dit is een verzamelnaam voor diverse gezondheid-versterkende producten samengevoegd tot één pakket. Ieder product is uniek, zelfgemaakt en komt rechtstreeks uit de natuur. Afhankelijk van het seizoen en van wat er zoal om me heen te vinden is worden de pakketten samengesteld. 

Op deze pagina zal ik niet alleen de pakketten presenteren, ook zal ik hier recepten, tips en overig krachtig kruiden (lees)voer met jullie delen!

Veel leesplezier! 

 

Praktijk adres:
Sperwerhorst 19
5431 KW Cuijk

Tel: 06-51485958

Mail:
sanne@
habitouchhspcoaching.nl

Zijn we al connected?

Als erkend kwalitatief holistisch therapeut ben ik aangesloten bij beroepsverening CAT
En als beroepscoach bij NOBCO

KVK: 71970517
BTW: NL001900265B49

Meer belangrijke info
vind je hier

HSP Podcast

De Podcast van High Value HSP coach Habitouch in Cuijk