Boshuisje Stilteretraite 

Habitouch Transformatie Traject Exclusief

Het exclusieve coachingstraject bij Habitouch dat zich richt op de hoogsensitieve professional werkzaam in het hoogste segment. 

Voelen waar je ten diepste naar verlangt kan alleen wanneer je jezelf de ruimte en de rust gunt om dat in stilte te onderzoeken. 

Binnen het Habitouch Transformatie Traject Exclusief nodig ik je uit om de confrontatie met de stilte aan te gaan binnen een uitzonderlijke setting. In dit boshuisje ga je terug naar de basis, je stookt je eigen hout, je kookt je eigen maaltje, in de zomer pluk je je eigen vruchten uit de boomgaard en het belangrijkste: je komt dichter bij jezelf dan je ooit zult komen. 

 

Over dit natuurhuisje

Dit boshuisje ligt op een prachtige locatie in zuid oost Brabant direct grenzend aan een groot natuurgebied “Stippelberg” en beschikt over een privéterrein van 1 hectare met een eigen vis-zwem vijver. Het natuurhuisje is in 1966 gebouwd en is in het voorjaar 2022 gerenoveerd naar huidige standaards. Het huisje ligt op een unieke plek waar je kan ontspannen en genieten van de natuur. Het huisje is puur en “back to basic” (zonder wifi en tv). Het huisje heeft elektriciteit, gas en water en is voorzien van nieuw sanitair en keuken. Het natuurhuisje bestaat uit een woonkamer met keuken en houtkachel, een slaapkamer met een dubbelbed, een badkamer (toilet, douche en wastafel) en een ruime tuinkamer die uitkijkt op de tuin en het bos. Het 2-persoonsbed staat opgemaakt klaar, handdoeken e.d. zijn aanwezig. Het bos staat vol met fruitbomen en fruit struiken, waarvan je kan eten zoveel je wilt. In de schuur staan een mountainbike, een dames-en herenfiets ter beschikking.

 

 

 

Natuur en omgeving

Het boshuisje ligt tegen het natuurgebied “De Stippelberg” aan. Door de bijzondere ligging en bodemsamenstelling komt er veel zeldzame flora en fauna voor. Waaronder reeën, dassen, zwijnen, oehoe en … wolf! In de directe omgeving van het boshuisje liggen mooie fiets-, MTB- en wandelroutes, deze lopen door het mooie Brabantse landschap waar bos- en natuurgebieden worden afgewisseld met boerderijen, weilanden en akkers. In de directe omgeving ligt de Golfbaan “Stippelberg” en zwem locatie “Nederheide”. Hoewel het huisje “in the middle of nowhere” ligt, de boodschappen en terrasjes kunnen gedaan worden in het nabijgelegen dorp Milheeze op 3 km, Bakel op 6km of Deurne op 9km. Bron: Natuurhuisje.nl

Praktijk adres:
Sperwerhorst 19
5431 KW Cuijk

Tel: 06-51485958

Mail:
sanne@
habitouchhspcoaching.nl

Zijn we al connected?

Als erkend kwalitatief holistisch therapeut ben ik aangesloten bij beroepsverening CAT
En als beroepscoach bij NOBCO

KVK: 71970517
BTW: NL001900265B49

Meer belangrijke info
vind je hier

HSP Podcast

De Podcast van High Value HSP coach Habitouch in Cuijk