“De bodem van de put wordt de fundering van je nieuwe leven”

HABITOUCH
TRANSFORMATIE TRAJECT compleet

Wanneer ons hart zwaar is van verdriet is het moeilijk het te openen, dan gaat ademhalen zelfs moeilijk. Wanneer verdriet wordt ontkent raken onze gevoelens en levendigheid verdoofd. We worden hard en kil. Wanneer verdriet wordt erkent en geuit maak je plaats om het hart weer te openen.⁠

Het schoonmaken van lichaam en geest is een belangrijke taak. Net als dat je je huis en tuin onderhoud geldt dat voor je lichaam en ziel net zo. Met lichamelijk klachten kom je al snel bij de huisarts terecht, maar wanneer je innerlijke processen uit balans zijn vraagt je ziel om aandacht. Aandacht geven aan deze innerlijke processen geeft inzicht, heelt en maakt ruimte voor nieuwe groei.

De meerwaarde van natuurcoaching en 4 tips!

 

Veelzijdig uitrustingspakket

Het Habitouch Transformatie Traject compleet bestaat o.a uit 7 opeenvolgende holistische massages en 5 natuurcoachsessies.  Afhankelijk van waar de spanning zich bevindt en van het thema waarmee we gewerkt hebben worden vervolgens bijpassende yoga-oefeningen, meditaties en opdrachten verzorgt.

Hoewel er na één sessie al een inzicht kan ontstaan waar je direct mee geholpen bent, blijkt in de praktijk dat een hardnekkig probleem beter wordt behandeld als je het bij de wortels aanpakt. Op deze manier ontwikkel je de kracht en het zelfvertrouwen om stapsgewijs de nieuwe gewoontes in je leven te integreren.

 

De essentie

Het Habitouch Transformatie Traject compleet daagt je op verrassende wijze uit om helderheid te verkrijgen rondom een ingewikkeld en hardnekkig vraagstuk. Terwijl een holistische massage heling biedt door stil te staan bij alles wat je gedurende je leven in je lijf hebt vastgezet, zet een natuurcoachsessie je letterlijk in beweging. Dat vraagt om loslaten en om te vertrouwen op de natuurlijke flow. 

Het Habitouch Transformatie Traject compleet is therapie en coaching op meerdere lagen, zowel lichaamsgericht als op zielsniveau. Het is het opwekken van interactie tussen dat wat er wel is en wat je wel voelt, maar waar je moeilijk je vinger op kunt leggen (het onderbewuste), met de concrete dingen die spelen (het bewuste). 

Soms kom ik iemand in mijn leven tegen die me echt liefdevol confronteert met wat er is, dat is dan een heel bijzonder moment. Zo iemand is Sanne voor mij. Daardoor voelde ik me gezien en begrepen en kwam er ruimte voor verandering en groei, en ik ben het transformatietraject gaan doen. Meer acceptatie, in de betekenis van verwelkoming, was een belangrijke uitkomst van dat traject.
Die waarheid, werkelijkheid over mezelf heeft ze me nog beter laten zien tijdens een natuurcoachsessie. En hij (de werkelijkheid) is (nog) mooier dan ik dacht!
Sanne is een vaardige therapeute, die precies weet waar ze mee bezig is. Dat maakt dat ze veranderingen heel goed kan begeleiden. Ik vond het daarbij fijn dat ze haar eigen wijsheid en intuïtie het proces mede laat sturen. Dat alles samen gaf verrassende inzichten..”

Suzan Athmer

Chakrapsychologie

Het Habitouch Transformatie Traject compleet is een allesomvattend traject dat je in een tijdsbestek van 6 maanden volledig terugbrengt naar de kern van wie je ooit was. We duiken gedurende deze periode diep in onderliggende blokkades die samenhangen met de 7 chakra’s. Onbalans in deze energie-centra’s doe je gedurende je leven op door bijvoorbeeld jeugdtrauma’s, culturele conditionering, bekrompen opvattingen, restrictieve of uitputtende gewoontes, lichamelijke of emotionele verwondingen of zelfs alleen het gebrek aan aandacht kan bijdragen aan een energetische blokkade.

De ontwikkeling van de chakra’s valt of staat met hoe we omgaan met belangrijke levenslessen, met wie we ons omringen en of we bereid zijn goed naar onszelf te luisteren.

 

Chakrapsychologie - de uitleg

Blokkades herkennen en helen

Om de energetische onbalans in de chakra gebieden te deblokkeren zullen er verschillende niveaus moeten worden aangepakt:

1. Begrijpen wat de dynamiek van het betreffende chakra is.

2. Onderzoeken hoe de persoonlijke geschiedenis verband houdt met de levensgebieden van dit chakra. 

3. Oefeningen en technieken uitvoeren om bepaalde delen van het lichaam te openen en beter te laten stromen.

4. Excessen en deficiënties in evenwicht brengen door loslaten en concentratie. 

 

 

In de buitenlucht leef ik op

kom ik tot rust

laat ik al wandelend

negatieve gedachtes achter

en waait de wind mijn zorgen weg 

 

Een reis door alle lagen van je zijn
Een onverwerkte emotie zit diepgeworteld in onze cellen opgeslagen. We ontdekken pas de kracht ervan wanneer we in een situatie belanden die lijkt op de oorspronkelijke gebeurtenis die ten grondslag ligt aan deze emotie. Het betreft dan een stuk dat je nog niet verwerkt hebt en wat ernaar verlangt om door jou erkent te worden. Dit kan je doen door het verlangen te onderzoeken die onder deze emotie verborgen zit.

Tijdens de 7 holistische massages in dit coachtraject maken we kennis met deze onderliggende emoties. We doorvoelen de bijbehorende emoties, staan we stil bij dat wat er was en leggen de verbinding met dat wat nu speelt. Zo komen we op een belangrijk keerpunt in het traject.

Wanneer de bewustwording over deze diepgewortelde emoties groeit realiseer je je tegelijkertijd wat je ervan weerhoudt om naar je zielsverlangen toe te bewegen. 

Door dit patroon diep te doorgronden rekenen we uiteindelijk af met alle bijbehorende obstakels; dat wat jou er van weerhoudt om je dromen na te jagen. 

Ben jij een (jonge) vrouw die...

 • De vrijheid en de kracht wil voelen om keuzes voor zichzelf te maken
 • Droomt van grootse plannen maar niet in actie durft te komen
 • Tijd en ruimte in haar agenda wil en kan maken voor diverse therapie- en coachingsessies
 • Dichter bij de natuur wil leren staan
 • Op spelende maar verdiepende wijze wil werken aan persoonlijke ontwikkeling

 • Vastberaden is en durft te geloven in haar toekomstdromen


  Lees dan gauw verder!

Het Habitouch Transformatie Traject compleet 
is een wezenlijk samenspel tussen lichaamsgerichte therapie (holistische massages) en coachsessies in de natuur.

Op de behandeltafel leer je vriendschap te sluiten met je lichaam en in de buitenlucht leer je staan voor wie je ten diepste bent.

Het ‘Habitouch Transformatie Traject compleet‘ 

Bestaat uit:

 • 7 Holistische massagebehandelingen gericht op het gehele chakrasysteem met een totale tijdsduur van 14 tot 17uur therapie
 • 5 coachsessies in de natuur. Deze sessies zijn verdiepend, concretiserend, verhelderend en verankerend van aard en hebben een totale tijdsduur van 6 tot 7 uur coaching
 • Verankering van de verkregen inzichten in de vorm van lichamelijke oefeningen, meditaties en huiswerkopdrachten
 • Trajectbegeleiding d.m.v. 24/7 telefonische support en begeleiding
 • Privé workshop t.w.v € 445
  Een workshop in de buitenlucht waarin verdiepende opdrachten en meditaties centraal staan die in het teken staan van het ontwikkelen van een diepgeworteld gevoel van vertrouwen en het vergroten van je draagkracht.

 • Terugkomsessie

 • Naslagwerk van de gemaakte stappen in de vorm van een verslag

 

Coachingstraject

Voor wie:

 • Dit traject is er voor HSP vrouwen die al lange tijd worstelen met een hardnekkig patroon dat voortkomt uit negatieve overtuigingen. Zij zitten vast in een patroon met de reguliere hulpverlening waardoor ze zich niet écht gezien en gehoord voelen. Ze gunnen zichzelf na jaren zwoegen nu eindelijk echt het geluk en zijn klaar voor een alles veranderende aanpak.

 

Tijdsduur:

 • 7 Holistische massagebehandelingen en 5 coachsessies in de natuur van 2 uur per sessie
 • Natuurworkshop “Manifesteer je droomleven” van 6 uur
 • De sessies en workshop worden verspreid over 6 tot 7 maanden ingepland met een tussenpose van ten minste 14 dagen

Investering:

 • € 2065,-

  Los van het standaard traject kan je ervoor kiezen om je bewustwording te vergroten op specifiek gebied. Als holistisch therapeut ben ik gespecialiseerd in de volgende onderwerpen:
  •  Emotionele verdoving d.m.v. verdovende middelen
  •  Hooggevoeligheid

Ik ben op een bepaald punt in mijn leven mezelf verloren met als gevolg een burn-out. Er volgende vele therapieën die niet goed bij mij pasten als HSPer. Op een dag vond ik Sanne’s website en de manier van werken en haar persoonlijkheid spraken mij meteen aan. Bij haar kun je jezelf zijn en je makkelijker openstellen. De massages verlichten de fysieke pijn en de natuur sessies sluiten goed aan op mijn creativiteit. Ik ben blij dat dit onderdeel van mijn leven is geworden en zal hier altijd op terug kunnen vallen mocht het nodig zijn.

Marianne

Communicatie medewerker

Wil jij voor eens en altijd afrekenen met de negatieve patronen waar je al zo lang mee worstelt?
Ben jij klaar voor een intensieve reis waardoor je al je innerlijke wonden zult helen
en je weer met een liefdevolle en blik de toekomst in zult kijken?

Dan is dit traject voor jou!

De eerste stap naar een leven vol vreugde en vertrouwen begint hier

Voorafgaand aan het Habitouch Transformatie Traject compleet plan ik een telefonische afspraak met je in. Tijdens deze oriënterende stap wordt inzicht verkregen in je klacht, waar je tegenaan loopt in het leven en aan welke doelen je graag met me zou willen werken. Na dit gesprek beantwoord je me nog een aantal vragen per mail. Aan de hand van deze informatie wordt de eerste behandeling opgesteld. Via onderstaand aanmeldformulier boek je de eerste afspraak voor het Habitouch Transformatie Traject compleet en zet je de eerste stap naar de grootste, belangrijkste en meest liefdevolle transformatie van je leven.

Aanmeldingsformulier: Habitouch Transformatie Traject compleet

14 + 1 =

Praktijk adres:
Sperwerhorst 19
5431 KW Cuijk

Tel: 06-51485958

Mail:
sanne@
habitouchhspcoaching.nl

Zijn we al connected?

Als erkend kwalitatief holistisch therapeut ben ik aangesloten bij beroepsverening CAT

KVK: 71970517
BTW: NL001900265B49

Meer belangrijke info
vind je hier

Wekelijks nieuwe opnames vanuit het bos!