TRANSFORMATIE TRAJECT COMPLEET

Voor HSP-ers die zichzelf eindelijk op waarde schatten

HIGH VALUE HSP
TRANSFORMATIE TRAJECT compleet
Het meest gekozen traject bij Habitouch vanwege haar volledige aanpak

Als hoogsensitieve vrouw is het maar wat moeilijk om tussen het verwerken van alle prikkels door, in contact te blijven met je ware zelf. Het schuldgevoel, de zelfopgelegde verwachtingen, de zelfkritiek; je hebt er een dagtaak aan. 

Aandacht geven aan innerlijke processen geeft inzicht, heelt en maakt ruimte voor groei. 

Deze verbroken verbinding met jezelf draagt bij aan een gebrek aan authenticiteit: niet voor jezelf durven staan. Het is o.a. het gevolg van de mening van anderen zwaarder laten wegen dan het bewandelen van je eigen pad.

Maar hier komt vanaf nu verandering in!

Habitouch Transformatie Traject Compleet

 

Een veelzijdig uitrustingspakket

Het High Value HSP Transformatie Traject compleet bestaat uit zeer verdiepende holistische welzijnsbehandelingen en krachtige coachingssessies die plaatsvinden in de natuur.

Afhankelijk van waar de spanning zich bevindt en van het thema waarmee we gewerkt hebben ontvang je na iedere behandeling bijpassende oefeningen, meditaties en opdrachten.

Hoewel er na één sessie al een inzicht kan ontstaan waar je direct mee geholpen bent, blijkt in de praktijk dat een hardnekkige klacht pas kan helen als je het bij de wortels aanpakt en het herhaaldelijk toepassen van verandering. Op deze manier ontwikkel je op diep niveau de kracht en het zelfvertrouwen om stapsgewijs de nieuwe gewoontes in je leven te integreren.

Ben jij een HSP-er die...

 • De vrijheid en de kracht wil voelen om keuzes voor zichzelf te maken
 • Droomt van grootse plannen maar niet in actie durft te komen
 • Tijd en ruimte in haar agenda wil en kan maken voor diverse therapie- en coachingsessies
 • Dichter bij de natuur wil leren staan
 • Op spelende maar verdiepende wijze wil werken aan persoonlijke ontwikkeling

 • Vastberaden is en durft te geloven in haar toekomstdromen


  Lees dan gauw verder!

Chakrapsychologie

Het High Value HSP Transformatie Traject compleet is een allesomvattend traject dat je in een tijdsbestek van 6 maanden volledig terugbrengt naar de kern van wie je ooit was.

We duiken gedurende deze periode diep in onderliggende blokkades die samenhangen met de 7 chakra’s. Onbalans in deze energie-centra’s doe je gedurende je leven op door bijvoorbeeld jeugdtrauma’s, culturele conditionering, bekrompen opvattingen, restrictieve of uitputtende gewoontes, lichamelijke of emotionele verwondingen of zelfs alleen het gebrek aan aandacht kan bijdragen aan een energetische blokkade.

Chakrapsychologie - de uitleg

Blokkades herkennen en helen

De ontwikkeling van de chakra’s valt of staat met hoe we omgaan met belangrijke levenslessen, met wie we ons omringen en of we bereid zijn goed naar onszelf te luisteren.

Om de energetische onbalans in de chakra gebieden te deblokkeren zullen er verschillende niveaus moeten worden aangepakt:

1. Begrijpen wat de dynamiek van het betreffende chakra is.

2. Onderzoeken hoe de persoonlijke geschiedenis verband houdt met de levensgebieden van dit chakra. 

3. Oefeningen en technieken uitvoeren om bepaalde delen van het lichaam te openen en beter te laten stromen.

4. Excessen en deficiënties in evenwicht brengen door loslaten en concentratie. 

Het traject heeft me veel gebracht. Één onderdeel is dat ik met meer mildheid en met veel meer respect naar mijn vader kijk. Ik ben nogal wat angsten tegen gekomen, sommige zijn weg, andere zijn beter te begrijpen en daardoor gemakkelijker te accepteren. Je hebt me een groot cadeau gegeven door te zeggen dat ik mijn hart volgde toen ik je vertelde over mijn worsteling met mijn praktijk. Het is alsof ik dat nu pas kon horen en ontvangen.Homeopathie Docent (naam bij Habitouch bekend)

 

Het High Value HSP Transformatie Traject Compleet
De belangrijkste info

Bestaat uit:

 • Holistische welzijnsbehandelingen gericht op het gehele chakrasysteem gericht op doorvoelen van oude angsten, resetten van hardnekkige patronen en het leren bewaken van je grenzen
 • Coachsessies in de natuur. Deze sessies zijn verdiepend, concretiserend en krachtig. We gaan op zoek naar je ‘soft spot’. Waar komt jouw zachtheid vandaan? Hoe voeden we deze bron? Je soft spot gaat niet over zacht zijn, in de zin van vertroetelen; Het gaat erom dat je leert in het moment te zijn en de persoon voor je te zien als een mens met gevoelens en emoties – hoofd, hart en gevoel. Deze vorm van coaching stuurt aan op alle niveaus.
 • (Familie) opstellingen | Krijg grip op je leven door op je eigen plek in je familie-systeem te gaan staan
 • Verankering van de verkregen inzichten in de vorm van oefeningen, meditaties en huiswerkopdrachten
 • Ho’oponopono | Succesgoeroe Tony Robbins zegt dat we allemaal een magische kracht bezitten: Het vermogen om ieder moment van stemming te veranderen. Ho’oponopono is daar een geweldig instrument voor, in dit traject leer je de technieken eigen te maken
 • Trajectbegeleiding d.m.v. 24/7 telefonische support en begeleiding
 • Privé workshop | Vertrouwen in verbinding | Een workshop in de buitenlucht waarin verdiepende opdrachten en meditaties centraal staan die in het teken staan van het ontwikkelen van een diepgeworteld gevoel van vertrouwen en het vergroten van je draagkracht.
 • Zielskwaliteiten video

 • Terugkom sessie

Specifiek te behandelen thema

Los van het coachingstraject kan je ervoor kiezen om je bewustwording te vergroten op een specifiek te behandelen thema. Als holistisch therapeut ben ik gespecialiseerd in de volgende onderwerpen: 

 •  Emotionele verdoving d.m.v. verdovende middelen

  Tijdsduur:

  • 6 maanden

  Investering:

  • € 3965,- (incl. BTW)
   Kan in 4 termijnen (4 x € 991,25) worden betaald

  De eerste stap naar een leven vol vreugde en vertrouwen begint hier!

  Via onderstaand aanmeldformulier boek je de eerste afspraak voor het High Value HSP Transformatie Traject compleet en zet je de eerste stap naar de grootste, belangrijkste en meest liefdevolle transformatie van je leven.

  High Value HSP coaching en therapie

  Praktijk adres:
  Sperwerhorst 19
  5431 KW Cuijk

  Tel: 06-51485958

  Mail:
  sanne@
  habitouchhspcoaching.nl

  Zijn we al connected?

  Als erkend kwalitatief holistisch therapeut ben ik aangesloten bij beroepsverening CAT
  En als beroepscoach bij NOBCO

  KVK: 71970517
  BTW: NL001900265B49

  Meer belangrijke info
  vind je hier

  HSP Podcast

  De Podcast van High Value HSP coach Habitouch