TRANSFORMATIE TRAJECT COMPLEET

Voor HSP-ers die zichzelf eindelijk op waarde schatten

HIGH VALUE HSP
TRANSFORMATIE TRAJECT compleet
Het meest gekozen traject bij Habitouch vanwege haar volledige aanpak

Als hoogsensitieve vrouw is het maar wat moeilijk om tussen het verwerken van alle prikkels door, in contact te blijven met je ware zelf. Het schuldgevoel, de zelfopgelegde verwachtingen, de zelfkritiek; je hebt er een dagtaak aan. 

Aandacht geven aan innerlijke processen geeft inzicht, heelt en maakt ruimte voor groei. 

Deze verbroken verbinding met jezelf draagt bij aan een gebrek aan authenticiteit: niet voor jezelf durven staan. Het is o.a. het gevolg van de mening van anderen zwaarder laten wegen dan het bewandelen van je eigen pad.

Maar hier komt vanaf nu verandering in!

Habitouch Transformatie Traject Compleet

 

Een veelzijdig uitrustingspakket

Het High Value HSP Transformatie Traject compleet bestaat uit zeer verdiepende holistische welzijnsbehandelingen en krachtige coachingssessies die plaatsvinden in de natuur.

Afhankelijk van waar de spanning zich bevindt en van het thema waarmee we gewerkt hebben ontvang je na iedere behandeling bijpassende oefeningen, meditaties en opdrachten.

Hoewel er na één sessie al een inzicht kan ontstaan waar je direct mee geholpen bent, blijkt in de praktijk dat een hardnekkige klacht pas kan helen als je het bij de wortels aanpakt en het herhaaldelijk toepassen van verandering.

Op deze manier ontwikkel je op diep niveau de kracht en het zelfvertrouwen om stapsgewijs de nieuwe gewoontes in je leven te integreren.

Ben jij een HSP-er die...

 • De vrijheid en de kracht wil voelen om keuzes voor zichzelf te maken
 • Droomt van grootse plannen maar niet in actie durft te komen
 • Tijd en ruimte in haar agenda wil en kan maken voor diverse therapie- en coachingsessies
 • Dichter bij de natuur wil leren staan
 • Op spelende maar verdiepende wijze wil werken aan persoonlijke ontwikkeling

 • Vastberaden is en durft te geloven in haar toekomstdromen


  Lees dan gauw verder!

High Value HSP Transformatie Traject

De unieke pijlers van het HSP Coachingstraject bij Habitouch

Liefdevolle begeleiding

De allerhoogste prioriteit is dat jij je veilig voelt gedurende het coachingstraject. Werkelijke gevoelens kun je pas delen als je je veilig voelt. Bij mij, bij de omgeving, bij het tempo. Alles valt en staat met de basis: jij. Jij bent het doel. Het is jouw missie om een betere versie van jezelf te creëren.
Mijn rol is het slechts om jou hierin de meest liefdevolle begeleiding te bieden die je verdient.

Holistische massagetherapie

Een van de belangrijkste werkvormen binnen het traject: Holistische massagetherapie. Tijdens deze sessies ontstaat er bewustwording op zielsniveau.
Alles wat je gedurende je hele leven hebt opgeslagen en hebt gedragen op onderbewust niveau maken we door middel van deze sessies weer voelbaar. Innerlijk kindtherapie is een essentieel onderdeel hiervan.

Natuurcoaching

Tijdens de natuurcoachsessies zetten we concrete stappen richting je doel. Hoewel coaching er meestal op gericht is om mensen in beweging te brengen, is de visie bij Habitouch dat iedere stap begint met stilstaan.
Dat wat jouw levensstroom blokkeert kan alleen maar in beweging worden gezet als je het eerst volledig en liefdevol weet te omarmen.

Chakra therapie

Iedere chakra is een centrum van activiteit in het lichaam dat levenskrachtige energie ontvangt en uitdrukt. Je kan iedere chakra zien als een afzonderlijk programma dat zich met specifieke kenmerken van elkaar onderscheid.
Gedurende het traject duiken we diep in onderliggende blokkades die samenhangen met de 7 chakra’s. 

4 lichamen model

In de spiegel zien we slechts één lichaam, terwijl je als mens eigenlijk 4 lichamen in 1 bent: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.
Het gelukkigst ben je als elk lichaam ongeveer 25 procent van het geheel uitmaakt. In dit traject zorgen we er dan ook voor dat deze 4 niveaus weer met elkaar in balans worden gebracht. 

Persoonlijk contact

Bij Habitouch geen zoomsessies of vooraf ingesproken video’s maar áltijd persoonlijk contact. Ik wil je in je ogen kunnen kijken en je energie kunnen voelen om op je af te kunnen stemmen.
Ieder coachingstraject staat op zichzelf en iedere sessie verdient een persoonlijke benadering. Maatwerk dus. En altijd afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt.

Het traject heeft me veel gebracht. Één onderdeel is dat ik met meer mildheid en met veel meer respect naar mijn vader kijk. Ik ben nogal wat angsten tegen gekomen, sommige zijn weg, andere zijn beter te begrijpen en daardoor gemakkelijker te accepteren. Je hebt me een groot cadeau gegeven door te zeggen dat ik mijn hart volgde toen ik je vertelde over mijn worsteling met mijn praktijk. Het is alsof ik dat nu pas kon horen en ontvangen.Homeopathie Docent (naam bij Habitouch bekend)

 

Het High Value HSP Transformatie Traject Compleet
De belangrijkste info

Bestaat uit:

 • Holistische welzijnsbehandelingen gericht op het gehele chakrasysteem gericht op doorvoelen van oude angsten, resetten van hardnekkige patronen en het leren bewaken van je grenzen
 • Coachsessies in de natuur. Deze sessies zijn verdiepend, concretiserend en krachtig. We gaan op zoek naar je ‘soft spot’. Waar komt jouw zachtheid vandaan? Hoe voeden we deze bron? Je soft spot gaat niet over zacht zijn, in de zin van vertroetelen; Het gaat erom dat je leert in het moment te zijn en de persoon voor je te zien als een mens met gevoelens en emoties – hoofd, hart en gevoel. Deze vorm van coaching stuurt aan op alle niveaus.
 • (Familie) opstellingen | Krijg grip op je leven door op je eigen plek in je familie-systeem te gaan staan
 • Verankering van de verkregen inzichten in de vorm van oefeningen, meditaties en huiswerkopdrachten
 • Ho’oponopono | Succesgoeroe Tony Robbins zegt dat we allemaal een magische kracht bezitten: Het vermogen om ieder moment van stemming te veranderen. Ho’oponopono is daar een geweldig instrument voor, in dit traject leer je de technieken eigen te maken
 • Trajectbegeleiding d.m.v. 24/7 telefonische support en begeleiding
 • Groepsworkshop | Vertrouwen in verbinding | Een volledig verzorgde workshop in de natuur waarin verdiepende opdrachten en meditaties centraal staan die in het teken staan van het ontwikkelen van een diepgeworteld gevoel van vertrouwen en het vergroten van je draagkracht. Deelnemers van deze workshop zijn mensen die dichtbij jou staan.
 • Zielskwaliteiten video

 • Terugkom sessie

Specifiek te behandelen thema

Los van het coachingstraject kan je ervoor kiezen om je bewustwording te vergroten op een specifiek te behandelen thema. Als holistisch therapeut ben ik gespecialiseerd in de volgende onderwerpen: 

 •  Emotionele verdoving d.m.v. verdovende middelen

  Tijdsduur:

  • 6 maanden

  Investering:

  • € 3965,- (incl. BTW)
   Kan in 4 termijnen (4 x € 991,25) worden betaald

  De eerste stap naar een leven vol vreugde en vertrouwen begint hier!

  Via onderstaand aanmeldformulier boek je de eerste afspraak voor het High Value HSP Transformatie Traject compleet en zet je de eerste stap naar de grootste, belangrijkste en meest liefdevolle transformatie van je leven.

  Aanmeldingsformulier: Habitouch Transformatie Traject Compleet

  9 + 7 =

  High Value HSP coaching en therapie

  Praktijk adres:
  Sperwerhorst 19
  5431 KW Cuijk

  Tel: 06-51485958

  Mail:
  sanne@
  habitouchhspcoaching.nl

  Zijn we al connected?

  Als erkend kwalitatief holistisch therapeut ben ik aangesloten bij beroepsverening CAT
  En als beroepscoach bij NOBCO

  KVK: 71970517
  BTW: NL001900265B49

  Meer belangrijke info
  vind je hier

  HSP Podcast

  De Podcast van High Value HSP coach Habitouch in Cuijk