Wil jij de regie over je leven terugpakken

en het geluk in je leven zélf creëren?

Een reis door de diepste lagen van je zijn

Een coachingstraject bij Habitouch is véél meer dan praten, het is uitgaan van je ongekend sterke herstellende vermogen. Waar een holistische massage heling biedt op diepgeworteld niveau is een coachsessie in de natuur juist gericht op het scheppen van helderheid en het creëren van doelen. Uit deze twee werkvormen zijn de Habitouch Transformatie Trajecten ontstaan. Het is mijn missie om vrouwen weer in hun kracht te zetten door te werken met alle kanten van het vrouw-zijn. Door de ultieme vrouwelijke kernkwaliteiten als zachtheid, mildheid, vertrouwen, verbinden en de energie van gewoon ‘zijn’ de juiste voeding en aandacht te geven help ik sensitieve meiden en vrouwen een sterk zelfbeeld neer te zetten.

 

Voor vastgelopen maar vastberaden meiden en vrouwen
die verlangen naar veerkracht, verbinding en vertrouwen

 

 

Voor het meest omvattende resultaat begeleid ik je gedurende dit traject op 4 verschillende niveaus:

Op mentaal niveau door o.a. verdiepende gesprekken, verhelderende thuisopdrachten, het opdoen van inzichten en het begrijpen van jezelf in de bredere context. Dit zorgt voor meer begrip van jezelf, je gedrag en je omgeving.

Op emotioneel niveau door gevoelens en emoties te leren voelen tijdens een holistische massage. Je raakt zo niet alleen vertrouwt met je eigen gevoelens, je leert ze ook te interpreteren en er woorden aan te geven. Dit zorgt ervoor dat je begrijpt wat er bij je speelt, zodat het gemakkelijker voor je wordt om er iets mee te doen.

Op fysiek niveau door verankerende lichaamsgerichte oefeningen toe te passen die je meekrijgt na een sessie. Het helpt je verantwoordelijkheid te nemen voor, aanwezig te zijn in je lichaam en het verankeren van de diep doorvoelde inzichten. Dit zorgt niet alleen voor ontspanning en opluchting maar door deze oefeningen ontstaat er eveneens ruimte voor een vernieuwde blik op een bepaalde situatie.

Op spiritueel niveau door te werken met de verbinding tussen je ervaringen, de opgedane inzichten en de verschillende lagen van bewustzijn. Zo ontwikkel je een haarscherpe intuïtie die eraan bijdraagt dat je veel beter in staat bent om te anticiperen op situaties die zich in jouw leven voordoen.

De verbinding tussen deze verschillende niveaus die tijdens dit traject ontstaat wakkert een vuur in je aan wat zorgt voor een boost van veerkracht en zelfvertrouwen! Je staat niet alleen steviger in je schoenen, je maakt keuzes die passen waar jij als (jonge) vrouw voor wil staan. Je gaat jezelf en andere beter begrijpen waardoor je meer ontspannen in het leven staat. 

Coachingstraject

 Ben jij een gevoelige (jonge) vrouw* die zich soms kan verliezen in deze overvolle wereld
en ben je klaar voor een andere, allesomvattende aanpak? 

 

Als invoelende maar nuchtere Harrie neem ik je mee tijdens dit traject mee op avontuur! Bij het doorlopen van deze intensieve innerlijke reis naar begeleid ik je op een manier die veilig voelt voor jou. Zo veilig dat je op eigen tempo mag ervaren, doorvoelen en doorbreken.

Ondersteund door een intensief coachingstraject dat volledig is afgestemd op jouw thema, kom je er tijdens een holistische massage achter welke diepgewortelde thema’s je ervan weerhouden het leven te leven dat je ten diepste wenst. Vervolgens neem ik je mee naar buiten, de natuur in en dragen de verhelderende en verankerende opdrachten tijdens een natuurcoachsessie bij aan het concretiseren van doelen en het kweken van vertrouwen.
Dit alles op spelende en onderzoekende wijze; wanneer er tranen komen staan we samen stil bij wat je voelt en als er ruimte is voor humor zet ik dat met liefde in.

Laat het geluk weer in je leven toe!

Het Habitouch Transformatie Traject heeft als doel om jou:

 

  • Weer in je vrouwelijke kracht te zetten
  • De vrijheid en de kracht te geven om keuzes voor jezelf te maken, keuzes die passen waar jij voor wil staan
  • Negatieve gedachten om te turnen in helende en positieve gedachten
  • Op een mooie manier samen te laten werken met de natuur
  • De kracht van de natuur te laten (in)zien
  • De krachtige werken van symbolen te laten ervaren
  • Weer vrienden met je lichaam te laten worden
  • Steviger in je schoenen helpt te gaan staan
  • Helpt je intuïtie te vergroten
  • Het vertrouwen te geven dat je het geluk in je leven weer toe mag laten!

 

 

Heling en helderheid

Door de verscheidenheid aan kennis en ervaring, die ik sinds de start van mijn praktijk (in 2018) heb opgedaan, ben ik gaan inzien dat het combineren van heling en coaching een hele mooie verdieping geeft aan een traject. Wanneer je al jarenlang kampt met een bepaalde kwestie, vastzit in een bepaald patroon, of kampt met een negatieve overtuiging dan ets je dat er niet zomaar even uit. Er dient iets wezenlijks binnen in je in beweging te worden gezet. Door holistische massagetherapie leer je je ogen naar binnen toe te openen. Om zo te voelen waar de angst zit, de boosheid, de paniek. Dit alles mag ontstaan in een hele veilige en warme setting. Wanneer je die basis gelegd hebt hebben ontwikkel je een sterker zelfbeeld en meer zelfvertrouwen waar door je verantwoordelijkheidsgevoel groeit. En dat is nodig om de natuurcoach-sessies te kunnen dragen.

 

De natuur heeft een zodanige rustgevende uitwerking waardoor je goed in staat zult zijn om te luisteren naar je innerlijke gevoel, wat een mooie overlap heeft met holistische massages.

  

Intuïtief werken vanuit gevoel

De opleidingen die ik de afgelopen jaren gevolgd heb (bij Positive Touch en Innersteps) hebben de fundering gelegd voor een scherpe intuïtie heb die mij vanuit een natuurlijke flow door een sessie heen begeleiden. Handelingen die ontstaan vanuit dit innerlijk weten brengen een beweging tot stand die uiteindelijk bijdragen aan een inzicht, een heldere blik of een doorbraak.

 

Ben jij klaar voor de reis van je leven?

Coachingstraject Habitouch

Investeren in een van de coachingstrajecten bij Habitouch betekent investeren in jezelf én in je omgeving. Door goed voor jezelf te zorgen ontdek je wat je waard bent en dat daar een leven bij hoort waaruit je voldoening en plezier haalt. 

Wil jij de regie over je leven terugpakken
en het geluk in je leven zélf creëren?

Meld je dan nu aan voor het transformatietraject dat aansluit op jouw doelen en dromen.

Natuurcoaching Zuid Nederland
Habitouch Transformatie Traject compleet

* Ben jij een man en zou je ook heel graag een coachingstraject bij Habitouch aan willen gaan? Neem dan gerust even contact met me op zodat ik op je wensen kan afstemmen.

Contact gegevens
Sperwerhorst 19
5431 KW Cuijk

Tel: 06-51485958
E-mail: info@habitouch-massage.nl

KVK71970517
BTW: NL001900265B49

Bewustwordingsboost nodig?
Volg Habitouch op social media!

Aangesloten bij
CAT: Collectief Alternatieve Therapeuten
GAT: Geschillen Alternatieve Therapeuten

Aangesloten bij
https://www.vind-een-coach.nl/