Holistische therapie én natuurcoaching in 1 traject

De ultieme combinatie voor vastgelopen HSP-ers

Ik ga je helpen richting het leven naar meer verbinding,
(zelf)liefde,
een goede gezondheid en sterke relaties..

Door een radicale switch naar self-care te gaan maken!

Hierbij zul je ervaren dat het omarmen van jouw grootste kracht, je hoogsensitiviteit,
je leven echt vele malen leuker gaat maken.

 

We beginnen bij jou, bij de basis.

 

De bodem waar alles uit mag ontstaan gaan we voorzien

van de juiste voeding, aandacht en zorg.  

 

Vanuit hier gaan we bouwen, bouwen aan een liefdevol en
levenslustig leven vol energie, verbinding en vertrouwen.

Mijn naam is Sanne, 

Erkend holistisch therapeut, gekwalificeerd NOBCO- en Natuurcoach.
Jarenlang deed ik onderzoek naar hoogsensitiviteit en vanuit een bevlogen missie om HSP-ers hun kracht terug te geven ben ik graag jouw mentor op je pad naar meer liefde, meer vrije tijd en meer verbinding.

Weet dat een leuker leven waarin jouw gevoelskracht ten volle benut wordt, voor handen ligt!

Stel je voor dat:

 • Je werkgever ziet dat jij volledig in je kracht staat! Je leidinggevende eigenschappen komen eindelijk echt goed tot zijn recht en de resultaten liegen er niet om.
 • Het geruzie thuis niet meer nodig is als je weet hoe je kenbaar maakt wat er vanbinnen in je omgaat. Je gaat er meer energie aan overhouden om het gezellig samen te hebben.
 • Je team je prijst om je invoelende vermogen. Iedereen binnen je team voelt zich gewaardeerd en gezien. Werken voor en met jou is een feestje geworden.
 • Je heel scherp staat afgesteld op je intuïtie en voelt precies aan wat goed voor je is. Je handelt en beweegt hier ook naar.
 • Je weer de moeder voor je kinderen kunt zijn die ze verdienen; een bron van inspiratie die weet hoe ze voor zichzelf moet zorgen omdat ze bekend is met haar gevoelens en emoties.
 • Je iedere dag begint met een wandeling door de natuur omdat je weet en voelt dat dit is wat er nodig is om jouw dag fit, uitgerust en sterk te beginnen.

Dit is allemaal mogelijk wanneer je jouw hoogsensitiviteit op de juiste manier inzet.
Wil je weten hoe? Lees dan vooral verder!

Wat ik voor jou kan betekenen…

Ik heb 3 coachingstrajecten ontwikkelt waarmee we een
hele sterke fundering gaan leggen.

Na het doorlopen van het High Value HSP coachingstraject bij Habitouch
weet, voel en besef je
dat jouw hoogsensitiviteit
de basis vormt
van de transformatie van je leven.

 

 

HIGH VALUE HSP TRANSFORMATIE TRAJECTEN
De eerste stap richting je nieuwe leven begint hier: 

Transformatie Traject Effectief

Dit doelgerichte HSP coachingstraject richt zich op hoogsensitieve vrouwen die in 3 maanden tijd een doeltreffende transformatie willen bereiken.

 • Holistische welzijnsbehandelingen 
 • Natuurcoachingssessies
 • Gerichte oefeningen en bezielde opdrachten
 • Zielskwaliteiten video

 

Transformatie Traject Compleet

Dit meest gekozen High Value HSP coachingstraject richt zich in 6 maanden tijd op HSP-ers al lange tijd vastlopen, klachten ervaren en geen uitweg meer vinden binnen het reguliere aanbod van therapie en coaching. Als je ernaar verlangt je visie waar te maken en je gunt jezelf een drastische, complete maar vooral liefdevolle transformatie dan is dit jouw traject.

 • Holistische welzijnsbehandelingen 
 • Natuurcoachingssessies
 • (Familie) opstellingen
 • Ho’oponopono technieken
 • Chakra therapie
 • Zielskwaliteiten video
 • Gerichte oefeningen en bezielde opdrachten
 • Compleet verzorgde groepsworkshop

 

Transformatie Traject Exclusief

Hét High Value HSP coachingtraject dat zich exclusief richt op hoogsensitieve vrouwen werkzaam in het hogere segment. Na 12 maanden is de verbinding met jezelf en je omgeving zodanig herstelt dat het  je leven voorgoed heeft veranderd.

Bestaat uit:

 • Holistische welzijnsbehandelingen 
 • Natuurcoachingssessies op de mooiste plekken van Nederland
 • (Familie) opstellingen in groepsverband
 • Ho’oponopono integreren
 • Chakra therapie
 • 2 Compleet verzorgde 2-daags luxueuze Stilte Retraites (evt. met partner)
 • 2 Compleet verzorgde groepsworkshops 

 • Manifesteer je droomleven Film | Jouw persoonlijke documentaire
 • Deelname exclusieve High Value Vipdag met
  like-minded HSP vrouwen uit het hogere segment

 

Zet vandaag nog de eerste stap met High Value HSP coaching bij Habitouch!

 Jij zult de kracht van je hoogsensitiviteit volledig gaan omarmen waardoor jij:

  • Je krachtige eigenschappen leert te belichten.
  • Je zelfvertrouwen met de maand  voelt groeien. 
  • Je de behoefte voelt om goed voor jezelf te zorgen.

  • De eigenschap die je als last kan ervaren, juist inzet als grootste connector om je vanuit je hart te verbinden met je gezin, teamleden en vriendinnen.
  • Diepgeworteld trauma en onverwerkt verdriet eindelijk een liefdevolle plek in jezelf gunt.
  • Leert hoe je concreet maar liefdevol je grenzen aan kunt geven.
  • Je werkgever kunt laten inzien dat jouw leidinggevende of teamgerichte capaciteiten gedragen worden door je vermogen om goed te kunnen voelen.
  • Ontdekt hoe je, juist door het omarmen van alle emoties en gevoelens die jou jou maken, een voorbeeld en grote inspiratiebron voor je omgeving gaat zijn.

Stop met wegkijken en geef jezelf en je omgeving de zorg en aandacht die het verdient. 

Wat anderen zeggen over een samenwerking met Sanne: 

Natuurcoaching

“Het was heel mooi en bijzonder om deel te mogen nemen aan de workshop van Sanne. Sanne neemt je mee de natuur in en door verschillende opdrachten heb ik een goed beeld gekregen wat mijn hartverlangens zijn en welke blokkades er zitten. Door de opdrachten ben ik mij hier bewust van! De inzichten die ik heb gekregen kan ik in mijn dagelijkse leven toepassen. De wijze waarop Sanne je meeneemt de natuur in is heel fijn, rustig en uitnodigend.”


Margo

Transformatie Traject

“Ik ben op een bepaald punt in mijn leven mezelf verloren met als gevolg een burn-out. Er volgende vele therapieën die niet goed bij mij pasten als HSPer. Op een dag vond ik Sanne’s website en de manier van werken en haar persoonlijkheid spraken mij meteen aan. Bij haar kun je jezelf zijn en je makkelijker openstellen. De massages verlichten de fysieke pijn en de natuur sessies sluiten goed aan op mijn creativiteit. Ik ben blij dat dit onderdeel van mijn leven is geworden en zal hier altijd op terug kunnen vallen mocht het nodig zijn.“

Marianne

Transformatie Traject

“Ik heb bij Sanne het transformatietaject mogen doorlopen. Ik liep op verschillende vlakken vast en wist me geen raad. Ik was al een paar keer bij Sanne geweest en ik nam weer contact met haar op. Samen hebben we gekeken wat het beste bij me past op dit moment en hebben we besloten dat we samen het transformatietraject aan gaan. Dit bleek een gouden zet. Door het traject heb ik geleerd meer in het moment te leven, voel ik een innerlijke rust, accepteer ik meer wie ik ben en voel ik me sterker. Sanne heeft me van begin tot einde zo enorm warm en liefdevol geholpen en ik zal de komende jaren nog geregeld bij Sanne komen!

Paul

Habitouch Transformatie Traject

“Ik heb bij Sanne het transformatietraject gevolgd en dit voelde gelijk goed. Sanne is een warme en liefdevolle vrouw die je gelijk thuis laat voelen. Ze zorgt voor een veilige sfeer. We hebben samen een deel van mijn ‘’trauma” kunnen oppakken. Ik heb door de massages inzichten gekregen in hoe ik liefdevoller voor mezelf kan zijn en hoe ik een deel van mijn verleden heb kunnen helen. De opdrachten n.a.v. de sessies waren een goede toegevoegde waarde voor het gehele traject. Het was een zeer waardevol traject en ik kan het dan ook van harte aanraden.”

-x-

 

 

 

Je ervaart de wereld intens, je kennis is enorm en je overziet dingen snel. Je hebt goede ideeën en vanuit je idealisme voel je het verlangen de wereld een stukje mooier en misschien wel liefdevoller te maken.


Maar keer op keer loop je vast.

High Value HSP Transformatie Traject

De unieke pijlers van het HSP Coachingstraject bij Habitouch

Liefdevolle begeleiding

De allerhoogste prioriteit is dat jij je veilig voelt gedurende het coachingstraject. Werkelijke gevoelens kun je pas delen als je je veilig voelt. Bij mij, bij de omgeving, bij het tempo. Alles valt en staat met de basis: jij. Jij bent het doel. Het is jouw missie om een betere versie van jezelf te creëren.
Mijn rol is het slechts om jou hierin de meest liefdevolle begeleiding te bieden die je verdient.

Holistische massagetherapie

Een van de belangrijkste werkvormen binnen het traject: Holistische massagetherapie. Tijdens deze sessies ontstaat er bewustwording op zielsniveau.
Alles wat je gedurende je hele leven hebt opgeslagen en hebt gedragen op onderbewust niveau maken we door middel van deze sessies weer voelbaar. Innerlijk kindtherapie is een essentieel onderdeel hiervan.

Natuurcoaching

Tijdens de natuurcoachsessies zetten we concrete stappen richting je doel. Hoewel coaching er meestal op gericht is om mensen in beweging te brengen, is de visie bij Habitouch dat iedere stap begint met stilstaan.
Dat wat jouw levensstroom blokkeert kan alleen maar in beweging worden gezet als je het eerst volledig en liefdevol weet te omarmen.

Chakra therapie

Iedere chakra is een centrum van activiteit in het lichaam dat levenskrachtige energie ontvangt en uitdrukt. Je kan iedere chakra zien als een afzonderlijk programma dat zich met specifieke kenmerken van elkaar onderscheid.
Gedurende het traject duiken we diep in onderliggende blokkades die samenhangen met de 7 chakra’s. 

4 lichamen model

In de spiegel zien we slechts één lichaam, terwijl je als mens eigenlijk 4 lichamen in 1 bent: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.
Het gelukkigst ben je als elk lichaam ongeveer 25 procent van het geheel uitmaakt. In dit traject zorgen we er dan ook voor dat deze 4 niveaus weer met elkaar in balans worden gebracht. 

Persoonlijk contact

Bij Habitouch geen zoomsessies of vooraf ingesproken video’s maar áltijd persoonlijk contact. Ik wil je in je ogen kunnen kijken en je energie kunnen voelen om op je af te kunnen stemmen.
Ieder coachingstraject staat op zichzelf en iedere sessie verdient een persoonlijke benadering. Maatwerk dus. En altijd afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt.


Gratis adviesgesprek Habitouch

In een gratis adviesgesprek leer ik je niet alleen kennen,
we zullen ook het volgende bespreken:

  • Het nieuwe perspectief waar je naar op zoek bent maar wat je nu nog niet kunt ontdekken bij jezelf.
  • Mijn visie over een concrete, alles omvattende aanpak die wordt gebundeld in het meest unieke HSP coachingstraject van Nederland

  Yes!
  Ik wil mijn leven ook liefdevol maar radicaal veranderen!

  Twijfel je om direct voor een coachingstraject te kiezen en wil je eerst kennis maken met mijn behandelmethode? 

  Boek een losse holistische massagetherapie sessie 

  Praktijk adres:
  Sperwerhorst 19
  5431 KW Cuijk

  Tel: 06-51485958

  Mail:
  sanne@
  habitouchhspcoaching.nl

  Zijn we al connected?

  Als erkend kwalitatief holistisch therapeut ben ik aangesloten bij beroepsverening CAT
  En als beroepscoach bij NOBCO

  KVK: 71970517
  BTW: NL001900265B49

  Meer belangrijke info
  vind je hier

  HSP Podcast

  De Podcast van High Value HSP coach Habitouch