In de buitenlucht leef ik op, kom ik tot rust, laat ik al wandelend negatieve gedachtes achter en waait de wind mijn zorgen weg.

Al spelenderwijs leert men – Het afgelopen jaar struinde ik 3 seizoenen lang met 3 verschillende oefencliënten door de kleurrijke Nijmeegse natuur. Vele uren spendeerde ik met hen buiten, zij om te voelen, te ervaren en te ontdekken, ik om te instrueren, te observeren en te leren. Door weer en wind trotseerde we zowel koude stortbuien als gloeiende zonnestralen. Ieder seizoen droeg op magische wijze bij aan de verdiepende opdrachten die zij volbrachten midden in de natuur. Zo namen we afscheid van gedrag dat hen niet langer diende, zorgden we voor een boost van zelfvertrouwen en ruimde we obstakels uit de weg. Inmiddels kan ik wel zeggen dat er een transformatie bij hen heeft plaatsgevonden. Ze hebben een grote last achter zich gelaten en kunnen nu met een gericht doel werken aan dat wat hen gelukkig maakt. Met een vernieuwde en positieve blik wordt er nu weer de toekomst in gekeken.

Habitouch Natuurcoaching – Het Habitouch Natuurcoachingstraject is iets voor jou als jij ook graag aan persoonlijke ontwikkeling werkt en opleeft van de natuur. Spelenderwijs en met behulp van de omgeving word je gedurende dit traject op de mooiste inzichten (en uitzichten!) getrakteerd.

Het traject bestaat uit 5 sessies (met tussenpozen van 2 tot 4 weken) welke allemaal plaatsvinden in of rondom de mooiste natuurgebieden van Nijmegen.

Meer weten? Lees er hier meer over!