Habitouch is meer dan alleen massages. Het is therapie op meerdere lagen, zowel lichaamsgericht als op zielsniveau. Het is het opwekken van interactie tussen dat wat er wel is en wat je wel voelt, maar waar je moeilijk je vinger op kunt leggen (het onderbewuste), met de concrete dingen die spelen (het bewuste).
Ik herken mezelf het meest in jonge meiden en vrouwen omdat ik er zelf een ben (geweest). Ik ken de uitdagingen waar ze voor komen te staan, het onbegrip dat ze kunnen ervaren en ik weet hoe hard ze voor zichzelf kunnen zijn. Soms willen ze gewoon even huilen, even voelen dat alles goed is, even vastgehouden worden. Een beetje begrip.
Habitouch is een plek waarbinnen dit allemaal mag ontstaan.
We kunnen elkaar pas echt ontmoeten als we kwetsbaar durven te zijn, als we delen van onszelf laten zien die we in de dagelijkse omgang wat meer verborgen houden.
Welke verlangens komen er tevoorschijn als je in contact bent met je hart? Dat gaan we deze dag ontdekken.
Je zult gedurende deze dag de kracht van kwetsbaarheid ervaren en hierin herkenning vinden bij elkaar. Je gaat leren om jezelf te laten zien (en je beseffen hoe goed dat eigenlijk voelt!).
Aan het einde van deze dag heb je een positiever beeld van jezelf ontwikkelt en zul je krachtige inzichten hebben opgedaan. Wanneer je vertrouwen in jezelf hebt gevonden zal dat je helpen om doelgerichte plannen te maken voor de toekomst.
Locatie: Hatertse Vennen (15 minuten vanaf Nijmegen Centrum en 15 minuten vanaf Cuijk)
Datum: zaterdag 10 september ’22
Tijd: van 10.00 tot 17.00uur.
Bijdrage: € 85,- p.p
Lunch is inbegrepen
Wil jij werken aan je zelfvertrouwen en op avontuur met gelijkgestemden?
Meld je dan nu aan via onderstaande knop!