Hoe kan het toch dat sommige hoogsensitieve vrouwen een droomleven voor zichzelf gecreëerd hebben waarin ze zich gezond, geliefd en gewaardeerd voelen..

Terwijl de meeste hoogsensitieve ambitieuze vrouwen ontevreden en overwerkt zijn en de signalen vanuit hun lichaam compleet blijven negeren? 

Hoogsensitief vrouwelijk leiderschap

Ongelofelijk maar waar: veel hoogsensitieve vrouwelijke professionals ploeteren maar door terwijl ze hun lichamelijke klachten stelselmatig blijven negeren.

Deze vrouwen zijn zich er wel bewust van dat het vele werken ervoor zorgt dat de volgende burn-out alweer op de loer ligt. Maar de diepgewortelde angst om voor zichzelf te kiezen is zo sterk dat ze hun kop het liefst zo diep mogelijk het zand in blijven drukken.

Tot ze naar adem happen.

Sommige hoogsensitieve vrouwelijke professionals daarentegen voelen precies aan wat goed voor hen is en wat niet. Zij zien investeren in persoonlijke ontwikkeling en in teambuilding als brandstof voor de motor van hun business.

Het grote belang in van rust- en hersteltijd wordt bij deze vrouwen niet onderschat.

Als jij een hoogsensitieve ambitieuze vrouw bent, en je wéét en voelt dat je, juist door je invoelende eigenschappen, bereid bent je droomleven te leven vanuit rust en vertrouwen (omdat je alleen op deze manier de hoogsensitieve leider kunt zijn die jouw bedrijf of onderneming zo nodig heeft) …

Weet dan dat je op het punt staat om dé manieren te ontdekken die dit mogelijk gaan maken!

 

Doeltreffend, helend en álles-omvattend: High Value HSP coaching, therapie en training bij Habitouch

In mijn praktijk Habitouch kreeg ik de laatste jaren veel te maken met hoogsensitieve vrouwelijke professionals.

Vrouwen werkzaam op topniveau die hun sensitiviteit stelselmatig onderdrukte.

Vrouwen met spanningen in hun armen vanwege de krampachtige beweging waarmee ze iedereen bij elkaar probeerde te houden (maar het doel compleet voorbij schoten).

Vrouwen met gebogen schouders waarmee ze zichzelf probeerde te beschermen tegen de kritische en zelfdestructieve gedachten (waardoor ze nachtenlang wakker liggen) en met met zware benen van het dragen van het immens grote verantwoordelijkheidsgevoel.

Door deze vrouwen een jaar lang grondig te observeren, diepgewortelde emoties met hen te doorvoelen en te onderzoeken waar ze ten diepste naar verlangde, werd het High Value HSP Coachingstraject (ook wel Habitouch Transformatie Traject Exclusief genaamd) geboren.

 

Echte selfcare is helen van binnenuit en stapje voor stapje veranderen.
Het is geen quick-fix dat je door een paar rustdagen bereikt,
het is een proces waarbij je jezelf keer op keer liefdevol en nieuwsgierig leert observeren.

Het High Value HSP coachingstraject is een allesomvattend therapie- en coachingsprogramma waarbinnen ambitieuze hoogsensitieve vrouwen geholpen worden hun hoogsensitiviteit niet langer hardnekkig te onderdrukken, maar deze eigenschap tot aan hun tenen voelbaar maakt zodat ze hun hoogsensitiviteit als hun meest krachtige gereedschap gaan zien.

We onderzoeken in dit exclusieve HSP coachingstraject jouw HSP randvoorwaarden en gedurende deze reis zullen we deze randvoorwaarden in je leven integreren.

Denk hierbij aan het creëeren van rust- en hersteltijd. En dan niet alleen bedenken hoe dit in je agenda past maar deze nieuwe levensvorm iedere week weer opnieuw als je grootste prioriteit zien.

Tijdens dit traject onderzoeken we samen hoe jouw HSP randvoorwaarden ervoor gaan zorgen dat je de meest ideale en meest gezonde leefomstandigheid voor jezelf weet te creëeren.

We rekenen af met oude patronen en verwelkomen de nieuwe in een tijdsbestek van zo’n 6 tot 7 maanden.

We werken in dit traject met de grootse kracht die uitgaat van stilte. De kracht hiervan ontdek je tijdens een uniek stilte retraite arrangement op een van de mooiste natuurgebieden van Nederland.

High Value HSP coaching en therapie bij Holistisch

De kracht die uitgaat van het alleen zijn, in stilte, in een stuk afgeschermd natuurgebied, gebruikmakend van diverse natuurlijke warmtebronnen terwijl je een aantal belangrijke vragen doorvoelt, is ongekend.

 

Jouw groei draagt bij aan het versterken van al je relaties

Bovendien wordt je omgeving liefdevol en nauw betrokken in je transformatie proces. Jij gaat veranderen en je omgeving vindt dit niet altijd even leuk.

We nemen ze mee door jouw gedachten- en gevoelsleven.

Zo ga je ontdekken dat wanneer jij de juiste manieren weet te vinden om jouw verlangens en behoeftes te verduidelijken, dat het thuisfront je groei en ontwikkeling alleen maar helpend, liefdevol en inspirerend vindt.

De belofte – Exclusief High Value HSP coachingstraject

Als je straks het Exclusieve HSP coachingstraject bij Habitouch in zijn geheel gevolgd hebt, dan lukt het jou ook om vanuit vertrouwen, rust en nieuwe energie je droomleven te realiseren.

Een leven waarin je gevoelskracht ten volle benut wordt.

Zodra jij jouw hoogsensitiviteit volledig leert omarmen voel je je niet langer schuldig als je rust- en hersteltijd als prioriteit #1 ziet.

Jij voelt en wéét namelijk dat dit precies is wat er nodig is om goed te kunnen blijven functioneren. Niet alleen op je werk maar ook binnen je gezin, als vriendin en als familielid.

Ik hoef jullie natuurlijk niet te vertellen dat er al super invoelende vrouwelijke hoogsensitieve professionals zijn die rust- en hersteltijd als prioriteit #1 zien en dus zonder zelfverwijt en schuldgevoelens een super liefdevol én succesvol leven leiden.

Dit zijn vrouwen uit iedere denkbare niche zoals: ondernemers,  HRM & Consultancy, de zorg, accountancy en de software industrie.

Ondanks dat er veel kennis is over hoe je een liefdevol succesvol leven kunt leiden, en de kans is groot dat je zelf al wel eens deze informatie hebt aangevraagd, blijft het overgrote deel van de hoogsensitieve professionals aanlopen tegen:

 • schuldgevoelens
 • zelfkritiek
 • onzekerheid
 • gebrek aan zingeving

En het lukt hen maar niet om dat patroon te doorbreken.

Maar als deze informatie voor iedereen beschikbaar is, waarom lijkt het échte succes dan maar voor een aantal ambitieuze hoogsensitieve vrouwelijke professionals te zijn weggelegd?

Wat hebben zij ontdekt wat jij nog niet weet?

De énige manier

Je hoogsensitiviteit volledig, maar dan ook echt vólledig, leren accepteren en als je meest krachtige eigenschap gaan zien, is de enige manier om rust- en hersteltijd als belangrijkste factor in je leven te integreren, de verbinding met jezelf én je omgeving te herstellen en zo eindelijk die progressie te boeken voor de lange termijn.

Hoe het kan dat sommige hoogsensitieve ambitieuze vrouwen droomresultaten behalen vanuit rust en vertrouwen, terwijl de meeste van jullie compleet overwerkt zijn en ontevreden zijn over hun inkomen?

Let me explain!

Als je eindelijk kunt begrijpen waarom jij als hoogsensitieve ambitieuze vrouw:

 • Jezelf al jarenlang zo ‘anders’ voelt
 • Steeds meer van je sociale leven opgeeft omdat je het altijd “te druk” hebt
 • Meer rust- en hersteltijd nodig hebt, om beter te kunnen presteren
 • Niet snel de voordelen van verandering inziet
 • Geneigd bent om, als je oververmoeid bent, jezelf of bepaalde onderdelen binnen je werk te laten verslonzen
 • Het moeilijk vindt om te werken voor een bedrijf met weinig oog voor het menselijke aspect
 • De gemoedstoestand van teamleden/collega’s/zakenpartners overneemt
 • Situaties en ervaringen zolang kunt overdenken
 • Last hebt van moodswings

Pas dán kan je de verandering tot op celniveau doorvoeren!

Dat dit is je tot nu toe nog niet is gelukt komt doordat je het probleem misschien wel deels probeerde aan te pakken, maar vastliep omdat je angst ervaarde om de veranderingen wérkelijk door te voeren.

Geen zorgen, ik ben er om je hierbij te helpen.

Laat me je eerst nog iets beter uitleggen hoe je, door het volledig omarmen van je hoogsensitiviteit, pas echt de eerste stap naar zelfacceptatie zet.

Door jouw hoogsensitiviteit volledig te omarmen leer je dat je eigen gemoedstoestand niet langer af hoeft te hangen van de gemoedstoestand van je medewerkers of van je bedrijfsresultaten, maar ontdek je dat je die waardering en dankbaarheid in jezelf kunt vinden.

Vanaf nu ga jij je vrije tijd als je meest kostbare bezit zien waardoor je eindelijk bereid bent om je hoogsensitiviteit in te gaan zetten als kracht, om:

 • Mensen met elkaar in verbinding te brengen
 • Je leidinggevende/ondernemende eigenschappen zo in te zetten dat je teamleden/zakenpartners zich door jou gewaardeerd, geliefd en gezien voelen
 • De dag te starten vanuit jouw HSP randvoorwaarden, omdat je wéét en voelt dat je hierdoor op je best bent
 • Droomresultaten met je team en/of je businesspartners te bereiken omdat jullie elkaar nu weer werkelijk zien voor de persoon die je écht bent. Ieders talent wordt vanaf nu ten volle benut
 • Je leven betekenis te geven
 • Te vertrouwen op en te luistern naar je aller-belangrijkste raadgever: je intuïtie

 

Twijfel jij of je Hoogsensitief bent?

 

 

Ken jij ze?

Nu ben ik benieuwd… Kan jij 1 succesvol voorbeeld noemen van een hoogsensitieve vrouwelijke professional die niet bereid was zichzelf volledig te accepteren?

Ik geloof namelijk niet dat je een succesvolle leider kunt zijn die vanuit liefde, waardering en commitment handelt, zonder dat je geleerd hebt jezelf voor waardig aan te zien…

Het goede voorbeeld geven werpt nog altijd het best zijn vruchten af, dus wat is er nog effectiever dan het omarmen van je hoogsensitiviteit zodat anderen zichzelf, met ál hun unieke eigenschappen, óók volledig leren te accepteren?

Als jij hier ook toe bereid bent kun je gaan ervaren waarom die andere hoogsensitieve leiders wel succesvol vanuit acceptatie en zelfliefde kunnen zijn.

De 3 belangrijkste ingrediënten

Zometeen ga ik je de 3 belangrijkste ingrediënten laten zien die je gaan helpen jouw hoogsensitiviteit echt volledig te gaan omarmen.

Als jij tot nu toe niet blij bent met wat hoogsensitief leiderschap jouw oplevert vanwege je zelfkritiek en onzekerheden, dan is de kans heel groot dat je 1 van de belangrijkste ingrediënten mist 😉

Hier komen ze!

1. De kracht van de natuur

Bij Habitouch vinden 50% van de sessies in de natuur plaats, daar waar de hoogsensitieve vrouw het meest in haar element is. Tijdens deze sessies maken we gebruik van metaforen en symbolieken die op een hele directe manier inzichten zullen brengen.

Het traject brengt ons dicht bij onze eigen natuur door af te stemmen op de natuur.

Inzichten die je verder zullen brengen en houvast geven bij een bepaald thema waarmee je worstelt.

Het is mijn taak als natuurcoach en trainer om de werkvormen die tijdens deze sessies worden toegepast op een liefdevolle maar doeltreffende manier te begeleiden, zodat jij je hoogsensitiviteit vanuit een krachtige houding in je leven kunt integreren.

 

2. Lichaamsbewustzijn vergroten

Behalve de natuur werken we intensief samen met de spanningen die je lichamelijk met je meedraagt.

Door chakra therapie in het High Value HSP Coachingstraject doormiddel van holistische massagetherapie te integreren, onderzoeken we via de spanningen in je lijf welke vastgezette emoties je allemaal met je meedraagt.

We onderzoeken samen hoe deze diepgewortelde emoties ervoor zorgen dat jij je snel afgepeigerd voelt en steeds in dezelfde patronen terugvalt.

Door deze vorm van therapie toe te passen in het traject onderzoeken we de onderliggende blokkades die samenhangen met de 7 chakra’s. Energetische blokkades in de chakra gebieden pakken we tijdens dit therapie-/ coachingstraject op verschillende manieren aan.

 

3. Verbinding op Zielsniveau

Als je als hooggevoelige vrouw je sensitiviteit nog niet weet te omarmen heeft dit invloed op jezelf en je omgeving. Je probeert jezelf onder druk groot te houden en bent dagelijks in gevecht met stemmetjes die dingen roepen als “stel je niet aan”, “anders vinden ze me niet aardig” of “wat zullen ze wel niet denken”.

Transformatie kan verwarrend zijn voor je omgeving, om geen afstand maar verbinding te creëeren vinden er 2 doelgerichte workshops in de natuur plaats die volledig zijn ingericht op het herstellen van de verbinding.

 

 

In het High Value HSP Coachingstraject van Habitouch ontdek je de kracht van groepstrainingen met mensen die dichtbij je staan. Workshops die in het teken staan van het herstellen van dat wat door de drukte in je hoofd minder of nauwelijks aandacht heeft gekregen.

 

De struggle

Veel hoogsensitieve ambitieuze vrouwen willen wel gewaardeerd worden zonder zich steeds uit de naad te werken, maar komen uiteindelijk niet in beweging om rust- en hersteltijd als prioriteit nr 1 te gaan zien.

Hoe zonde?

Want ondertussen verlies je de verbinding met je gezin, met je vrienden, met je team en dat allemaal omdat je werk je van je tijd en energie berooft.

Bovendien snapt je omgeving totaal niet wat je dwars zit omdat je te uitgeput bent om erover te praten…

Ook zijn er hoogsensitieve ambitieuze vrouwen die het allemaal zelf gaan doen. Vrouwen die zelf een antwoord proberen te vinden op de lichamelijke klachten of zelf de relatietherapeut uit gaan hangen.

Dat is hartstikke jammer, want eigenlijk heb je al het bewijs dat het je in je eentje niet lukt om je hoogsensitiviteit als kracht in je leven te integreren.
Anders had je dat leven vol zelfwaardering, rust en vertrouwen al lang en breed gerealiseerd toch?

Hoogsensitieve vrouwen denken vaak dat een reguliere vorm van therapie- en/of coaching hen zal helpen om een uitgerust en gelukkig leven te realiseren.

Maar is het wel zo dat iedere willekeurige vorm van coaching de kracht van lichaamsbewustzijn én die van de natuur, de angst voor afwijzing, het herstellen van de verbinding met je omgeving en het integreren van jouw HSP – randvoorwaarden zó effectief weet te integreren in één traject?

Onderzoek laat overigens zien dat hoogsensitieve ambitieuze vrouwen die kiezen voor een reguliere vorm van coaching na de sessies nog steeds last hebben van een laag zelfbeeld en zelfs signalen vanuit het lichaam blijven negeren.

Het duurt dan meestal niet lang meer voordat ze weer compleet gevloerd zullen zijn.

Hoogsensitieve ambitieuze vrouwen denken uiteindelijk dat ze gewoon nog harder moeten werken om meer waardering te krijgen.

Misschien dat ze dan wel wat meer geld verdienen maar uiteindelijk zijn ze niet in verbinding met zichzelf en doen ze hun omgeving tekort.

Is het dus wel zo dat harder werken de ultieme oplossing is?

Cijfers laten zien dat 1 op de 3 vrouwelijke professionals die werkzaam zijn in het hogere segment +/- 5 avonden per week overwerkt (en zelfs nog in het weekend) en dat maar liefst 60% uiteindelijk (een) burn-out (krijgt) klachten ervaart.

Ervaringen

Dit hoeft bij jou natuurlijk helemaal niet zo te gaan!

Kijk bijvoorbeeld eens naar Marianne. Zij liep er tegenaan dat ze haar gevoelskracht nauwelijks naar voren durfde te laten komen, ze durfde amper te vertrouwen op haar intuïtie en slikte anti-depressiva omdat ze de onrust in haar hoofd niet kon verdragen.

Ze verlangde ernaar een liefdesrelatie aan te gaan vanuit een kwetsbare, open en eerlijke houding.

Tijdens het volgen van het Habitouch Transformatie Traject zag en voelde ze over hoeveel krachtige kwaliteiten ze eigenlijk werkelijk blijkt te beschikken. Ze zag in dat juist deze eigenschappen haar er iedere keer weer bovenop hielpen.

Ze durfde een sabbatical te nemen en wist zo ruimte te creëeren om te voelen waar ze werkelijk naar verlangde.

Na het coachingstraject bij Habitouch kon ze eindelijk voelen wat voor een mooi, sensitief en krachtig persoon ze wel niet is. En geloof het of niet, nog tijdens het traject wist ze haar hart te openen voor een nieuwe liefde!

Of bijvoorbeeld Nina. Een slimme, sensitieve vrouw met enorme ambities en moeder van 2 kinderen.

Ze voelde zich uitgeput omdat haar omgeving bepaalde keuzes van haar afwees. Na het volgen van het Habitouch Transformatie Traject voelde Nina waardering voor zichzelf als persoon en de gegronde beslissingen die ze durfde te nemen. Ze kon zichzelf nu zien als een warme, creatieve vrouw die vrij is van oordelen en waarbij anderen volledig zichzelf kunnen zijn.

Ze voelde dat ze na het volgen van het traject zoveel gewicht had bij te zetten wat haar het gevoel gaf letterlijk een paar centimeter te zijn gegroeid!

Of dan bijvoorbeeld Paul. Hij liep ook tegen de worstelingen met zijn hoogsensitiviteit aan terwijl hij zichzelf zo graag wilde leren accepteren.

Paul heeft door het volgen van het Habitouch Transformatie Traject zijn gevoelskracht weten te omarmen, waardoor hij zichzelf eindelijk weer kon zien voor de krachtige en bijzondere man die hij is. Hierdoor is zijn relatie zelfs vele male sterker geworden!

Meer ervaringen lezen? Klik hier.

Mijn eigen struggle

Zelf heb ik ook de nodige worstelingen ervaren voordat ik als rebellenleider voor ambitieuze hoogsensitieve vrouwen durfde op te staan 😉

Zo verloor ik mezelf jarenlang in zielloze functies, weekenden lang feesten en door de relaties die ik aanging raakte ik juist verder van mezelf verwijderd.

Totdat ik voor het eerst durfde te vertrouwen op mijn intuïtie, het leidde me richting het pad van de alternatieve therapie-/coaching.

Na het volgen van een lange studie waarin ik mijn eigen thema’s liefdevol onder de loep heb gelegd door intensieve holistische massagetherapie sessies wist ik mezelf en mijn hoogsensitiviteit volledig te omarmen.

Dit gunde ik andere vrouwen ook!

Over Sanne

 

De eerste stap

Dus nu je hebt ontdekt hoe krachtig het effect is als je geleerd hebt je hoogsensitiviteit volledig te omarmen, wil je vast wel de eerste stap ontdekken? 😉

Voordat je jouw situatie gaat verbeteren is het echter belangrijk om te weten:

 1. Of jouw situatie geschikt is voor het het volgen van het High Value HSP coachingsprogramma oftewel het Habitouch Transformatie Traject exclusief
 2. Of er wellicht een ander Habitouch Transformatie Traject beter bij je past
 3. In welk van de volgende 3 scenario’s jij jezelf het meest herkent:

Wat ik zie is dat hoogsensitieve ambitieuze vrouwen er op verschillende manieren instaan.

Misschien dat jij jezelf wel in een van de volgende 3 manieren van aanpakken herkent:

 1. De Premium aanpak.
  Deze zelfbewuste, ambitieuze hoogsensitieve groep vrouwen realiseert zich na jaren ploeteren en verzanden onder zelfdestructiviteit en de hoge werkdruk, dat slechts een compleet, uniek, alles-omvattend en exclusief traject hen dicht bij de gevoelsvrouw brengt waarnaar ze al zoveel jaren verlangen.
 2. De middenmoot aanpak.
  Deze groep hoogsensitieve vrouwen kiest voor het zoveelste middelmatige traject dat haar wel de nodige inzichten brengt, maar dat haar snel weer doet vervallen in oude patronen.
 3. De ‘ik los het zelf wel op’ aanpak.
  Deze groep hoogsensitieve vrouwen kiest ervoor zichzelf als zodanig minderwaardig te blijven zien. Zij zijn niet bereid om in zichzelf te investeren en leven het ogenschijnlijke perfecte plaatje maar voelen zich vanbinnen eenzaam en ongelukkig.

Het doel van High Value HSP Coaching

Het doel van het High Value Coachingstraject bij Habitouch is om je te helpen om van de onzekere, angstige en overwerkte vrouw die je nu bent, mee te nemen naar die premium positie.

De positie waar vanuit je geleerd hebt om je hoogsensitiviteit volledig te omarmen, waardoor je precies aanvoelt wat goed voor jou is en wat niet.

Waardoor je weer een ijzersterk team met de mensen om je heen kunt vormen en bereid bent je leven te leven vanuit (zelf)liefde, rust en vertrouwen.

Als je echter ook maar een beetje lijkt op de gemiddelde hoogsensitieve ambiteuze professional dan zou je het exclusieve High Value traject bij Habitouch wel wíllen doorlopen…

Maar is de kans groot dat je schuldgevoelens ervaart wanneer als je zo’n groot bedrag aan jezelf uitgeeft.

Laten we in de volgende stappen eens kijken of deze exclusieve transformatie voor jou geschikt is

Stap 1. Het aankijken en onderzoeken van dat schuldgevoel is juist waar het in dit traject overgaat.

Als hooggevoelige professional ontneem je jezelf de kans op een gelukkig leven omdat je jezelf altijd, over iedere investering die met jouw persoonlijke groei te maken heeft, schuldig voelt.

Dat schuldgevoel gaan we gedurende deze reis juist grondig onderzoeken, liefdevol belichten en vervolgens accepteren. We kijken diepgewortelde herinneringen opnieuw aan en helen de bijbehorende gevoelens en emoties door middel van intensieve holistische massagetherapie sessies.

Je ontwikkelt je lichaamsbewustzijn hierdoor, wat eraan bijdraagt dat je dichter bij je aller-belangrijkste raadgever: je intuïtie, zal komen te staan.

Nu je hebt ontdekt dat jouw schuldgevoelens die je persoonlijke groei in de weg zitten in dit traject juist worden aangepakt, zie je misschien ook dat het omarmen van je hoogsensitiviteit jou pas echt gaat helpen een leven vol liefde en zelfacceptatie te realiseren.

Stap 2. Wellicht vraag je je nu alleen nog wel af of je wel zoveel geld in jezelf durft te investeren als je niet zeker bent van het resultaat?

Met die controledwang, die hang naar zekerheid, rekenen we af in dit traject.

Is het vasthouden aan zekerheid namelijk niet dé reden dat je keer op keer in dezelfde situatie terecht komt?

In het High Value HSP coachingstraject bij Habitouch nemen we afscheid van het gedrag dat ervoor zorgt dat jij al jaren verwikkelt bent in dezelfde vastgeroeste patronen. We stappen uit je comfort hoekje om je situatie vanuit andere perspectieven te benaderen.

Er is niet 1 antwoord. Het antwoord dat je nu al jaren toepast blijkt echter niet de weg naar innerlijke rust, liefde en vertrouwen.

In het Exclusieve High Value HSP coachingstraject leer je comfortabel te worden met de manieren die je vanaf nu leert toepassen om je leven aanzienlijk te verbeteren.

Nu je hebt ontdekt dat jouw hang naar zekerheid die je persoonlijke groei in de weg staat in dit traject juist wordt aangepakt, zie je misschien nog beter hoe het volledig omarmen van jouw hoogsensitiviteit jou juist dichterbij je meest liefdevolle en oprechte kern brengt.

Stap 3. Maar jouw kennende, als mede HSP-er, zit je jezelf nu ook nog af te vragen of je vanwege de grote transformatie die je straks zult doormaken, misschien wel mensen kwijt zult raken?

Laat me het uitleggen. Vanwege je angst voor verandering veranderd er juist al jaren niets. Al jaren zit je vast in een keurslijf en de angst voor verandering brengt je precies nergens.

Er is namelijk verandering nodig om een transformatie door te kunnen maken.

 

nothing changes
if nothing changes

 

Jouw verandering kan discomfort oproepen bij mensen die dichtbij je staan. Dit zijn mensen die door jouw verandering angst en onzekerheid in zichzelf gaan ervaren, wat ongemak bij hen veroorzaakt.

Wellicht zijn dit juist de mensen die jou al jaren tegen houden om rust- en hersteltijd als je grootste prioriteit te zien?

De mensen die dicht bij je staan worden gedurende deze reis dan ook betrokken bij je proces, dit om de veranderingen ook tot in de kern door te kunnen voeren.

Wat dit je oplevert?

Je gaat ontdekken wie jou juist energie kost, en je gaat meer energie en liefde kunnen opbrengen voor de mensen die het waard zijn om diep in je hart te sluiten.

Stap 4. Het laatste twijfel punt waarom je niet in jezelf zou willen investeren zou de tijd kunnen zijn die het je kost om jezelf te veranderen.

Bedenk hierbij, tijd is relatief.

Juist door minder te doen, ga jij meer bereiken.

Je zult merken dat het traject je juist veel meer rust, vertrouwen en dus uiteindelijk ook tijd zal gaan opleveren.

De blauwdruk die jouw transformatie mogelijk maakt

Nu je hebt ontdekt hoe het High Value HSP coachingsprogramma van Habitouch ervoor gaat zorgen dat het volledig omarmen van je hoogsensitiviteit jou gaat helpen je intuïtie zodanig te vergroten zodat je precies aanvoelt wat goed voor je is en wat niet…

Vraag je jezelf wellicht nog af wat er nog meer nodig is om dit goed voor jou te laten werken.

Ik neem je graag mee naar 3 belangrijke werkvormen binnen het High Value HSP coachingsprogramma. Doormiddel van deze werkvormen help ik je om je hoogsensitiviteit te gaan zien als kracht, zodat je straks alles in handen hebt om hoogwaardig leiderschap te combineren met je hoogsensitiviteit.

Zo ga jij scherp zijn als het moet omdat je jezelf tijdig vrijheid, liefde en rust gunt.

In de volgende stap ontdek je de complete blauwdruk.

Deze final stap gaat ervoor zorgen dat je straks alles in handen hebt om het ultieme leven te leiden, het leven waarin jouw HSP randvoorwaarden diep geïntegreerd zullen zijn waardoor jij liefdevolle zelfzorg op de allereerste plek weet te zetten.

Exclusieve Holistische HSP coaching – Voor ambitieuze vrouwen

Stel je eens voor dat je precies op tijd aanvoelt welke signalen jouw lichaam uitzend en hoe je op de wijsheid van het lichaam kunt anticiperen?

Want dit is wat je gaat leren door de intensieve holistische massagetherapie sessies binnen het High Value HSP coachingsprogramma van Habitouch.

Je ontdekt hoe jouw intuïtie je allerbelangrijkste raadgever wordt omdat jij weet en voelt dat dat je, juist door je invoelende vermogen, de hoogsensitieve leider zal worden die jouw bedrijf of onderneming zo nodig heeft.

Waar de meeste coaches zich richten op gedragsverandering gaan wij binnen dit traject eerst met het versterken van je intuïtie en het vergroten van je lichaamsbewustzijn aan de slag.

Als wij met elkaar aan de slag gaan ontdek je dat je dat je als hoogsensitieve ambitieuze vrouw pas in je kracht kunt staan wanneer je beseft dat alle lagen in balans dienen te zijn, voordat jij je sensitiviteit kunt inzetten als superkracht.

De kracht van coaching

Wil je mijn hulp om ook de gedroomde hoogsensitieve leider te worden binnen het hoogste segment óf wil je het nog langer in je eentje proberen met als gevaar dat je alleen nog maar harder gaat werken waardoor de burn-out klachten zich achter elkaar opstapelen?

Iedere hoogsensitieve ambitieuze vrouwelijke leider/professional die ik ken heeft coaches en mentoren gehad. Dit kun je niet in je eentje bereiken.

Mijn vraag aan jou is om hierover na te denken:

Wil jij de hoogsensitieve leider zijn die haar verantwoordelijkheid neemt door zichzelf op de allereerste plek te zetten of blijf je die overwerkte hoogsensitieve vrouwelijke professional die continu blijft inleveren op alles wat haar zo dierbaar is?
Denk aan tijd, energie, je gezin, gezondheid en geld.

 

Als ik je persoonlijk ga begeleiden binnen het High Value HSP coachingsprogramma, ontdek je alle tools en stappen om de vrouwelijke sensitieve leider in jezelf wakker te schudden!

Alleen zo til jij de verbinding met je team naar een ongekend niveau.

Vanaf nu zul je regelmatig de vraag krijgen hoe je zo uitgerust en in balans kunt zijn terwijl je in een toppositie werkzaam bent.

Binnen dit exclusieve coachingsprogramma leer ik je alles wat ervoor nodig is om de hoogsensitieve leider in jezelf te positioneren. Door het verfijnen van je hoogsensitiviteit weet jij, dankzij jouw sensitieve superkracht, de grootst mogelijke droomresultaten bereiken.

Behalve dat jij na het volgen van het High Value HSP caochingsprogramma bij Habitouch een extreme transformatie hebt doorgemaakt, wordt jouw omgeving ook liefdevol betrokken bij dit proces

Je kunt als hoogsensitieve leider niet succesvol zijn wanneer je worstelt met gevoelens van eenzaamheid en onbegrip.

Binnen dit traject leggen we pijnpunten bloot waardoor je ontdekt dat het delen van jouw worstelingen met je liefhebbende omgeving juist zal zorgen voor meer verbinding, meer liefde en uiteindelijk meer groei.

De laatste stap

Als dit is wat je wilt, dan kijk ik er ongelofelijk naar uit om jou persoonlijk te helpen, motiveren en te begeleiden in het proces naar liefdevolle groei door jouw hoogsensitiviteit volledig te omarmen!

Zodra je geleerd hebt om jouw HSP randvoorwaarden in je leven te integreren zul je inzien dat je hoogsensitiviteit niet je zwakste, maar áller-belangrijkste kracht is om die invoelende, liefdevolle en rechtvaardige leider in jezelf zichtbaar te maken.

Je zult vanaf nu een grote inspiratie zijn voor anderen!

Gesprek

Klik hier om een persoonlijk en gratis adviesgesprek met me aan te vragen. In dit gesprek ontdekken we samen of het High Value HSP coachingsprogramma passend is voor jou om jouw doelen te behalen.

Direct kopen

Klik hier en meld je direct aan voor het High Value HSP coachingsprogramma bij Habitouch.

Er ligt een leven voor je waarin je schuldgevoelens en zelfkritiek je persoonlijke groei niet langer dwarsbomen en waarin innerlijke rust, vertrouwen en vrijheid je gemoedstoestand bepalen binnen handbereik:

Jouw toekomst

Bedenk maar eens wat er allemaal mogelijk voor je wordt zodra je geleerd hebt je hoogsensitiviteit in te zetten als helpende en verbindende kracht.

Ik wil je adviseren om wat belangrijk voor je is nu eerst prioriteit te geven.

Je bent nog maar 1 keuze verwijderd van een compleet ander leven.

Een leven waarin je als sensitieve leider je leven bereid bent je leven te leven vanuit meer rust, meer vertrouwen, meer verbinding, meer vrijheid en meer liefde. 

 

 

Kan je jezelf voorstellen hoe je leven er over 12 maanden uit zou kunnen zien als je mijn aanbod om je te helpen aanneemt? ❤︎

Doemt er nu, terwijl je dit artikel leest, al de hele tijd zo’n lieve maar overwerkte ambitieuze HSP-er in gedachten op?

Breng haar dan gerust met mij in contact of stuur haar op zijn minst dit artikel door.