De afgelopen maanden ben ik keihard aan het werk geweest om een uniek cadeau voor de feestdagen te realiseren… En dat is gelukt! Al zeg ik het zelf

 

Met de Habitouch Happy Holistic Health-bag sla je gelijk 8 gezonde vliegen in een klap! Superleuk om jezelf cadeau te doen of om als kleine cadeautjes aan vrienden of familie te geven.

 

Vanuit Habitouch mag ik door persoonlijke behandelingen mensen dichter bij zichzelf brengen, maar nu dat door corona minder is geworden wilde ik iets realiseren dat in het verlengde ligt daarvan. Zodoende ben ik de afgelopen tijd aan de slag gegaan met alle kruiden die ik in mijn omgeving kon vinden om zo een set samen te stellen waarmee je wel een heel jaar vooruit kunt. Ieder product uit de Habitouch Happy Holistic Health-bag is met veel liefde speciaal voor jou gebrouwen en gecreëerd, om zo een grote glimlach op je gezicht te toveren.

 

De Habitouch Happy Holistic Health-bag bestaat uit: 1x rozemarijnwijn, 1x melissetinctuur, 1x tijmolie, 1x krachtig kruidenzout, 1x rozenreukpoeder, 1x rozemarijnolie, 1x anijsspray, 1x goudsbloemolie en 1x Habitouch rittenkaart. Dit is een unieke samenstelling die speciaal voor de feestdagen is gerealiseerd en ipv van € 52,00 betaal je nu slechts € 47,50! (excl. eventuele verzendkosten)

 

Ben of ken jij iemand die houdt van puur natuurlijke producten en vind je het ook nog eens superleuk om nieuwe dingen uit te proberen? Reageer dan snel op dit bericht! In de Habitouch Happy Holistic Health-bag ontdek je een unieke samenstelling van 8 puur natuurlijke producten met ieder hun eigen krachtige werking. Alle producten zijn zelfgemaakt volgens originele recepten en samengesteld met dat wat de natuur te bieden heeft.

 
 

Klik gauw op de button hieronder om via de Habitouch Facebook pagina
kans te maken op de
Habitouch Holistic Health-bag!

Klik gauw op de button hieronder om via
de Habitouch Instagram pagina
kans te maken op de
Habitouch Holistic Health-bag!