Toen ik besloot om een nieuwe Habitouch Holistic Health-Bag samen te stellen wilde ik dat er een heel bijzonder middel tussen zou zitten. Kruiden zijn eeuwenoud, mysterieus en komen niet voor niets in ontelbaar veel sprookjes voor. Ze bevatten de geneeskracht van de natuur, datgene wat we zo voorbijgerend zijn in de afgelopen eeuwen.
Om je tijdens het gebruik van de middelen van deze Holistic Health-Bag even terug te nemen naar die magische wereld ging ik op zoek naar een bijzonder en uniek recept. Een recept waar o.a. mijn favoriete kruid de citroen melisse in verwerkt zou worden. Nou, dat recept vond ik!
Het recept van deze levenselixer de ‘Eau de Carmes’ dateert uit 1611 en werd lange tijd door de Karmelieter monniken geheim gehouden. Het recept werd aanbeden vanwege zijn levensverlengende kwaliteiten en het schenken van de eeuwige jeugd. Het middel werd in de hoogstaande kringen van Parijs en van meer oude Europese wereldsteden volop geroemd. De ingrediënten van dit magische middel zijn niet zo gauw overal te verkrijgen, dat maakt deze levenselixer zo uniek!

Je gebruikt van deze levenselixer iedere dag, een jaar lang, een theelepeltje in je koffie of thee. Verwelkom het middel in je dagelijkse routine en maak er een ritueeltje van dat bij je past en zeg maar “hallo” tegen de eeuwige jeugd.

De levenselixer ontvang je met een volledige omschrijving/gebruiksaanwijzing.

Geloof jij graag in de magische wereld van de oude middeleeuwen? Dan mag dit middel absoluut niet ontbreken tussen je puur nature cosmetica-middeltjes!

PS➡️Deze week worden alle producten van de Habitouch Holistic Health-bag gedeeld…. Wil jij ze niet missen?? Check dan iedere dag even het Habitouch Insta of FB account!