Moeders.. Ze zijn er in alle soorten en maten, van alle leeftijden, vanuit alle windsteken en zo oud als de mensheid zelf. Ze handelen vanuit verschillende idealen en streven niet altijd dezelfde doelen na. Ook houden ze er verschillende gewoontes en rituelen op na maar één ding hebben zij allemaal met elkaar gemeen: de grenzeloze liefde voor hun kroost.

Ben jij zo’n mama? Ijzersterk, toch best wel gevoelig en stiekem een beetje oververmoeid? Zie dit dan als een uitgelezen kans om de komende maanden eens volledig in het teken te zetten van de onmisbare rol die jij als moeder vervuld. Het is tijd om jezelf nu eens volledig dienstbaar op te stellen naar…. Jezelf! Juist, jij ja! Jij verdient deze momenten van bezinning namelijk het allermeest van iedereen.

De maanden februari en maart zullen bij Habitouch in het teken staan van alle moeders, moekes, moesjes, moedertjes en mama’s. Waarom? Omdat ik vind dat de liefdevolle moederenergie ook wel eens teruggegeven mag worden. Dankbaarheid is iets moois en ik ben alle moeders dankbaar voor het zo liefdevol vervullen van de dienstbare moederrol om jullie kroost zo het meest fijne nestje te geven.

Benieuwd naar wat jullie allemaal staat te wachten!?

Extra veel liefde komt jullie toe in de vorm van (holistische) massages, een mama kruiden pakketje en als kers op de taart een dag in de natuur speciaal voor moeders!

Deel dit bericht met een mama die deze extra aandacht absoluut verdient en houd de Habitouch Instagram en Facebook pagina’s even extra goed in de gaten… 

Veel liefs,
Sanne