BEWUSTWORDING VOOR LICHAAM & GEEST!

HOLISTISCHE
MASSAGE
BEHANDELING

 

Worden wie je werkelijk bent en leven vanuit het hart

Een intensieve reis waarin energetische massagetechnieken samengaan met een holistische aanpak. Wie ben jij? Waar wil jij voor staan? Wat draag je met je mee? Wil jij erachter komen wat je lijf je allemaal te vertellen heeft, dan ben je van harte welkom om dat bij Habitouch te komen onderzoeken.

KOM WEER IN CONTACT MET JE LICHAAM

INTEGRALE

ONTSPANNINGS

MASSAGE

Maak van ontspanning je prioriteit!

 Deze diep doorwerkende integrale ontspanningsmassage werkt zowel lichamelijk als geestelijk door en is er om los te komen van de dagelijkse stress. Het lichaam ervaart weer hoe het voelt om ontspannen te zijn en de geest komt weer tot rust. De focus kan in deze massage desgewenst worden gericht op een specifiek gespannen gebied.

ACTIVEREND – REACTIVEREND – HERSTELLEND

CORONA
RECOVERY
MASSAGE

Afgestemd op de klachten die aanhouden na corona.

Heb jij corona gehad en ervaar je nog steeds klachten als vermoeidheid, kortademigheid, gewrichtspijn, geheugen- en/of concentratieproblemen, spierpijn of hoofdpijn?
Dan is deze massage wat voor jou! Deze massage is speciaal samengesteld voor mensen met long covid of langdurige coronaklachten.
Na 1 sessie is er al direct merkbaar resultaat.

ONTDEK DE KRACHT VAN DE AYURVEDA!

AYURVEDISCHE
MASSAGE

Laat de vernieuwde energie door je lichaam stromen

De Ayurveda kijkt naar de natuur van ieder mens en ieder mens heeft zo zijn/haar eigen natuur. Kort gezegd kijkt de Ayurveda naar hoe de elementen in ieder verdeeld zijn en doet dit aan de hand van de 3 dosha’s. Benieuwd waar deze super ontspannende massage nog meer aan bijdraagt? Lees dan gauw verder!

VOOR NA DE BEVALLING

POSTPARTUM

HOLISTISCHE
MASSAGE

Een behandeling gericht op jouw bevallingservaring

De bevalling: hoewel het je ook eindelijk bij je kindje brengt kan deze gebeurtenis voor veel vrouwen ook als traumatisch worden ervaren. Bij Habitouch mag je dit moment, in een speciaal hierop ingerichte holistische massagebehandeling, nog eens herbeleven om de gebeurtenis een liefdevoller plekje te geven.

ONTSPANNING VOOR MOEDER EN KIND

ZWANGERSCHAPS

MASSAGE

Ter ondersteuning van alle veranderingen in je lichaam

Een zwangerschapsfase is een alles veranderende fase. Er vinden allerlei fysieke, hormonale en emotionele veranderingen plaats. Hier mag je jezelf alle rust bij gunnen. De massage brengt niet alleen jou maar ook je kindje volledig tot ontspanning.

VOLLEDIGE ONTSPANNING VOOR HET HOOFD

HABITOUCH
HOOFD
MASSAGE

Er is weinig wat deze hoofdmassage niet kan verhelpen!

Heb jij veel last van migraine, hoofdpijn, slapeloosheid, stress of haaruitval? Dan vraagt jouw hoofd om een (frequente) hoofdmassage!

Bij deze massage houd je je kleding aan. Omdat de hals en armen worden meegenomen in deze massage gelieve wel wijd zittende kleding te dragen.

Contact gegevens
Sperwerhorst 19
5431 KW Cuijk

Tel: 06-51485958
E-mail: info@habitouch-massage.nl

KVK71970517
BTW: NL001900265B49

Bewustwordingsboost nodig?
Volg Habitouch op social media!

Aangesloten bij
CAT: Collectief Alternatieve Therapeuten
GAT: Geschillen Alternatieve Therapeuten

Aangesloten bij
https://www.vind-een-coach.nl/