BETER IN JE LIJF MET VIJF!

HABITOUCH TRANSFORMATIE TRAJECT

Realiseer een positief zelfbeeld in 2 maanden

Een reeks Holistische massagebehandelingen welke op jouw doel en visie worden afgestemd. In dit traject werken we stapsgewijs aan het doorbreken van je patronen en leggen we de overtuigingen onder de loep die je al lange tijd niet meer dienen. Lees gauw verder om erachter te komen hoe dit traject jou verder kan helpen!

BEWUSTWORDING VOOR LICHAAM & GEEST!

INTEGRAAL
HOLISTISCHE
MASSAGE

Gericht op balans tussen lichaam en geest en het vergroten van bewustwording

Door naar de spanningen en klachten te luisteren en hier contact mee te maken kom je dichter bij jezelf te staan. Met deze op jouw persoonlijk afgestemde behandeling kan de balans in je lichaam en geest zich herstellen. Wil jij erachter komen wat je lijf je allemaal te vertellen kan hebben, kijk dan bij meer info!

KOM WEER IN CONTACT MET JE LICHAAM

HABITOUCH

ONTSPANNINGS

MASSAGE

Maak van ontspanning je prioriteit!

 Deze ontspanningsmassage werkt zowel lichamelijk als geestelijk door en is er om los te komen van de dagelijkse stress. Het lichaam ervaart weer hoe het voelt om ontspannen te zijn en de geest komt weer tot rust. De focus kan in deze massage desgewenst worden gericht op een specifiek gespannen gebied.

ONTDEK DE KRACHT VAN DE AYURVEDA!

AYURVEDISCHE
MASSAGE

Laat de vernieuwde energie door je lichaam stromen

De Ayurveda kijkt naar de natuur van ieder mens en ieder mens heeft zo zijn/haar eigen natuur. Kort gezegd kijkt de Ayurveda naar hoe de elementen in ieder verdeeld zijn en doet dit aan de hand van de 3 dosha’s. Benieuwd waar deze super ontspannende massage nog meer aan bijdraagt? Lees dan gauw verder!

ONTSPANNING VOOR MOEDER EN KIND

ZWANGERSCHAPS

MASSAGE

Ter ondersteuning van alle veranderingen in je lichaam

Een zwangerschapsfase is een alles veranderende fase. Er vinden allerlei fysieke, hormonale en emotionele veranderingen plaats. Hier mag je jezelf alle ontspanning en rust bij gunnen. De massage is ook erg leuk om cadeau te doen!

VOLLEDIGE ONTSPANNING VOOR HET HOOFD

HABITOUCH
HOOFD
MASSAGE

Er is weinig wat deze hoofdmassage niet kan verhelpen!

Heb jij veel last van migraine, hoofdpijn, slapeloosheid, stress of haaruitval? Dan vraagt jouw hoofd om een (frequente) hoofdmassage! Bekijk gauw waar de hoofdmassage nog meer goed voor is.

EEN GEZONDE KEUZE

KINDER

MASSAGE

Een massage helpt je kindje weer beter ontspannen

Voor gespannen en onrustige kindjes is massage een prachtige manier om meer rust in zowel het hoofd als het lijfje te krijgen. Deze massage werkt goed als je kindje oververmoeid is van de dag en de rust niet goed kan vinden.

A QUICK FIX!

STOEL

MASSAGE

Een massage ter bevordering van de sfeer en de productiviteit op de werkvloer

 Deze massage wordt vaak geboekt op locatie omdat je hierbij je kleding aanhoudt. De massage is gericht op je rug, schouders, hoofd, armen en handen. Na deze ontspannende massage voel je je weer als herboren en als je deze massage bedrijfsmatig inzet doe je je personeel een groot plezier!

Trakteer een dierbare op een Habitouch cadeaubon!
Even ontladen en volledig naar binnen keren, dat is waar bijna iedereen in deze stressvolle tijd wel naar hunkert. 

Contact gegevens
Maerlantstraat 41
6531 AS Nijmegen

Tel: 06-51485958
E-mail: info@habitouch-massage.nl

KVK71970517
BTW: NL001900265B49

Bewustwordingsboost nodig?
Volg Habitouch en ontvang wekelijkse inspirerende inzichten!

Aangesloten bij
CAT: Collectief Alternatieve Therapeuten