Holistisch – Zoals de holistische geneeswijze zegt: je kan iemand niet los zien van zijn omgeving: ieder mens wordt beïnvloed door zijn omgeving en vice versa. En zo werkt het ook met de natuur. Zodra je in de gaten krijgt welke krachten er allemaal schuil gaan in de natuur gaat er niet alleen een wereld voor je open, maar je gaat ook ontdekken dat de natuur jou precies datgene geeft waar je wel wat extra kracht van kunt gebruiken.

Habitouch = holistisch, dus allesomvattend. Zo wist ik vanaf dag 1 al dat Habitouch niet ophoudt bij het geven van behandelingen (waar ik trouwens nooit genoeg van zal krijgen), puur omdat er nog zoveel meer fantastische dingen te in het leven te ontdekken zijn. Dus ben ik afgelopen maand begonnen aan een waanzinnig leerzame opleiding tot Kruidenkenner! Mijn droom is om natuurlijke producten samen te stellen met alles wat de natuur te bieden heeft. Deze producten zullen uiteindelijk toegepast worden op het type mens dat je bent en de klachten die je ervaart. Volledig volgens holistisch oogpunt dus!

Bedrijfsuitbreiding – Om deze bedrijfsuitbreiding op touw te zetten is ons huis de afgelopen tijd veranderd in een grote groene oase. Waar je ook kijkt hangen blaadjes te drogen en staan er bakken vol met geurige kruiden. Potjes en pannen staan te verwarmen op het vuur en op de vensterbank, er wordt aan de eettafel gesneden, gebrouwd, geprobeerd, gefaald en gewonnen. Zo wordt de basis gelegd voor het maken van puur natuurlijke producten. Producten die ik niet alleen zelf als aanvulling zal gaan toepassen op diverse behandelingen, maar waar jij ook thuis mee uit de voeten kunt. Diverse tincturen, zalfjes, crèmes en olies zullen namelijk later dit jaar klaar gemaakt worden voor de verkoop.

Al deze met zorg gemaakte producten zijn zelfgemaakt volgens originele recepten. Voor de inhoud heb ik me laten inspireren en begeleiden door de meest verfijnde, de allergrootste en meest zuivere apotheek die er maar bestaat: Moeder Natuur.

Houd de website in de gaten voor alle producten die er er komend jaar aan gaan komen!