Zelf eens ervaren?

Al deze mooie woorden blijven maar woorden, totdat je zelf een ervaring hebt gehad bij Habitouch.

Bram

HABITOUCH NATUURCOACHING

Ik heb het natuurcoaching traject bij Sanne mogen volgen en het is echt een aanrader. De sessies hebben een goede opbouw en de begeleiding is super. Sanne kan precies de juiste vragen stellen en denkt goed met je mee als je vast loopt. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen en dichter bij mijzelf gekomen.  

Paul van Meegen
Persoonlijk begeleider

Ik ben nu twee keer bij Sanne geweest voor een integrale holistische massage. Door haar interesse en fijne vibe voelde ik me direct op mijn gemak.
Tijdens het masseren was het fijn en pijnlijk. Pijnlijk op momenten dat ze op blokkades stuitte. Daar heeft ze me doorheen geloodst.
Het waren twee intense ervaringen en ik heb er enorm veel uit gehaald. Nieuwe inzichten gekregen en door Sanne ben ik absoluut dichter bij mezelf gekomen.

Daphne Hoekstra

Een massage bij Sanne is echt een verademing. Het is even terugkomen in je lijf en in de totale ontspanning duiken. Sanne voert je naar de geblokkeerde of gevoelige plekken van je lijf en werkt samen met je om blokkades of eventuele pijn los te laten. Sanne voelde heel goed aan waar mijn grens lag en wist me daar subtiel doorheen te leiden, zonder daarin iets te forceren. Het is fijn te ervaren dat je op zo’n moment dingen oplost die je alleen niet zo snel kan. Met de liefdevolle begeleiding van Sanne ging me dat een stuk gemakkelijker af. Ik liep zoveel lichter en meer ontspannen de deur uit. Ik raad iedereen aan regelmatig een bezoekje aan Sanne te brengen, dan kan je een stukje lichter door het leven.

Sarah Bierens

Wat ik dit jaar voor mijn verjaardag wilde? Een integrale massage van Sanne! Ik ben yogadocente en weet hoe belangrijk het is om te connecten met jezelf. Om te luisteren naar je lichaam en het te geven wat het nodig heeft. In mijn yogalessen breng ik dat over op anderen. Maar de laatste tijd kwam ik minder toe aan mezelf. Deze massage kwam dus als geroepen! Je voelt dat Sanne weet wat ze doet. Haar massagetechniek is een mix van ontspanning en spanning opzoeken. Een paar knopen in mijn rug wist ze meteen te vinden. En uiteindelijk te verlichten. Dat voelde niet altijd prettig, maar door de warme, gemoedelijke stem van Sanne kon ik me eraan overgeven. Ze neemt de tijd, laat jou je grenzen bepalen en creëert echt een veilige setting waarin je helemaal jezelf kunt zijn. Superfijn! Ik vond het echt heel bijzonder en een groot cadeau dat ik mezelf vaker gun! Aanrader <3

Margo Raaijmakers
Student Verpleegkundige

Ik heb al veel holistische massages van Sanne mogen ontvangen. Sanne kan precies de spanningen vinden en deze op professionele manier aanpakken. Na elke sessie voelt het als opluchting als de spanningen weer weg zijn. Sanne is een heel fijn persoon waarbij ik mij veilig voel om de herinneringen die boven komen tijdens de massage te delen. Dankzij Sanne heb ik het verlies van een vriendin een plekje kunnen geven. Niet alleen door de massage maar ook daarna heeft Sanne tips gegeven die mij enorm hebben geholpen. Sanne neemt echt de tijd voor je! Ik zou het iedereen aanraden om een massage bij Sanne te nemen.

1 2 3 4

Contact gegevens
Sperwerhorst 19
5431 KW Cuijk

Tel: 06-51485958
E-mail: info@habitouch-massage.nl

KVK71970517
BTW: NL001900265B49

Bewustwordingsboost nodig?
Volg Habitouch op social media!

Aangesloten bij
CAT: Collectief Alternatieve Therapeuten
GAT: Geschillen Alternatieve Therapeuten

Aangesloten bij
https://www.vind-een-coach.nl/