Voor vastgelopen maar vastberaden meiden en vrouwen
die verlangen naar veerkracht, verbinding en vertrouwen

Waar een holistische massage heling biedt op diepgeworteld niveau is een coachsessie in de natuur juist gericht op het scheppen van helderheid en het creëren van doelen. Door deze krachten met elkaar te bundelen help ik sensitieve meiden en vrouwen een sterk zelfbeeld neer te zetten. Met zelfvertrouwen waarmee zij zich durven neer te zetten in de wereld en mildheid waarmee zij de moed vinden om altijd weer bij zichzelf thuis te komen om liefde bij zichzelf te vinden.

Coachingstraject

Voordat ik zelf zover was gingen er heel wat uren voelen, herbeleven, fouten maken, leren en weer doorgaan aan vooraf, maar inmiddels kan ik met een gerust hart zeggen dat ik blij ben met wie ik vandaag de dag geworden ben. Natuurlijk heb ik ook mijn mindere dagen, deze zijn essentieel als je het mij vraagt! Maar hoe moeilijk het leven soms ook is.. inmiddels weet ik dat, ook als het leven even pittig is, ik altijd op mijn innerlijke wijsheid kan blijven vertrouwen en vanuit daar de keuzes maak die het dichts bij mijn hart liggen, keuzes die bij mij passen.

Ook als gevoelige vrouw is het mogelijk om overeind te blijven staan, zelfs als het leven je soms het vuur aan de schenen legt.

Dit krachtige gevoel gun ik jou ook!

 Als invoelende, nuchtere Harrie neem ik je mee op avontuur. Ondersteund door een intensief coachingstraject dat volledig is afgestemd op jouw thema, kom je er tijdens een holistische massage achter welke diepgewortelde thema’s je ervan weerhouden het leven te leven dat je ten diepste wenst. Vervolgens neem ik je mee naar buiten, de natuur in en dragen de verhelderende en verankerende opdrachten tijdens een natuurcoachsessie bij aan het concretiseren van doelen en het kweken van vertrouwen. Dit alles op spelende en onderzoekende wijze; wanneer er tranen komen staan we samen stil bij wat je voelt en als er ruimte is voor humor zet ik dat met liefde in.

Ben jij een gevoelige (jonge) vrouw* die zichzelf soms kan verliezen in deze overvolle wereld en voel je al een poosje dat je klaar bent voor een andere aanpak? Dan ben je niet voor niets op deze plek terecht gekomen.

Voel maar dat je welkom bent.

 

Bij het doorlopen van deze intensieve innerlijke reis naar begeleid ik je op een manier die veilig voelt. Zo veilig dat je op eigen tempo mag ervaren, doorvoelen en doorbreken, zodat je weer verder kunt met een gelukkig leven.

 

Heling en helderheid

Door de verscheidenheid aan kennis en ervaring, die ik sinds de start van mijn praktijk (in 2018) heb opgedaan, ben ik gaan inzien dat het combineren van heling en coaching een hele mooie verdieping geeft aan een traject. Wanneer je al jarenlang kampt met een bepaalde kwestie, vastzit in een bepaald patroon, of kampt met een negatieve overtuiging dan ets je dat er niet zomaar even uit. Er dient iets wezenlijks binnen in je in beweging te worden gezet. Door holistische massagetherapie leer je je ogen naar binnen toe te openen. Om zo te voelen waar de angst zit, de boosheid, de paniek. Dit alles mag ontstaan in een hele veilige en warme setting. Wanneer je die basis gelegd hebt hebben ontwikkel je een sterker zelfbeeld en meer zelfvertrouwen waar door je verantwoordelijkheidsgevoel groeit. En dat is nodig om de natuurcoach-sessies te kunnen dragen.

 

De natuur heeft een zodanige rustgevende uitwerking waardoor je goed in staat zult zijn om te luisteren naar je innerlijke gevoel, wat een mooie overlap heeft met holistische massages.

 

 

Een compleet coachingstraject bij Habitouch is dan ook véél meer dan praten, het is uitgaan van het herstellend vermogen van de mens. Op 4 verschillende niveaus onderzoeken we tijdens het coachingstraject de gelaagdheid van je thema. Voor het meest omvattende resultaat begeleid ik je tijdens dit traject vanuit 4 verschillende principes:

 1. Op mentaal niveau door o.a. verdiepende gesprekken, verhelderende thuisopdrachten, het opdoen van inzichten en het begrijpen van jezelf in de bredere context. Dit zorgt voor meer begrip van jezelf, je gedrag en je omgeving.

   

 2. Op emotioneel niveau door gevoelens en emoties te leren voelen tijdens een holistische massage. Je raakt zo niet alleen vertrouwt met je eigen gevoelens, je leert ze ook te interpreteren en er woorden aan leren geven. Dit zorgt ervoor dat je begrijpt wat er bij je speelt, zodat het gemakkelijker voor je wordt om er iets mee te doen.

   

  3. Op fysiek niveau door verankerende lichaamsgerichte oefeningen toe te passen die je meekrijgt na een sessie. De oefeningen en massages helpen je aanwezig te zijn in je lichaam en het verankeren van de diep doorvoelde inzichten. Ze helpen je verantwoordelijkheid te nemen voor het resultaat dat je wenst te behalen. Door deze oefeningen ontstaat er niet alleen ruimte voor een vernieuwde blik op een bepaalde situatie, ze brengen ook ontspanning en opluchting.

  4. Op spiritueel niveau door te werken met de verbinding tussen je ervaringen, de opgedane inzichten en de verschillende lagen van bewustzijn. Zo ontwikkel je een haarscherpe intuïtie die eraan bijdraagt dat je veel beter in staat bent om te anticiperen op situaties die zich in jouw leven voordoen.

  Dit alles zorgt voor veerkracht en zelfvertrouwen! Je staat niet alleen steviger in je schoenen, je maakt keuzes die passen waar jij als (jonge) vrouw voor wil staan. Je gaat jezelf en andere beter begrijpen waardoor je meer ontspannen in het leven staat. Het volgen van het coachingstraject bij Habitouch zorgt ervoor dat je de eigen regie terugpakt en het geluk in je leven zélf leert te creëren.

 

Intuïtief werken vanuit gevoel

De opleidingen die ik de afgelopen jaren gevolgd heb (bij Positive Touch en Innersteps) hebben me zodanig veel kennis en wijsheid verschaft waardoor ik een scherpe intuïtie heb ontwikkeld waarop ik mag vertrouwen tijdens een sessie. De keuzes die hier vanuit ontstaan brengen een beweging tot stand die uiteindelijk bijdragen aan een inzicht, een heldere blik of een doorbraak.

Vanuit de ervaring die ik heb opgedaan door al het lichaamswerk dat ik de afgelopen jaren heb mogen verrichten en de verschillende vrouwen (en mannen) die ik hiermee heb mogen leren doorgronden, zijn er verschillende coachingstrajecten tot stand gekomen. De een net wat uitgebreider dan de ander, maar stuk voor stuk leveren ze je een absolute verandering op! 

Hieronder vind je het aanbod van de verschillende coachingstrajecten. 

Coach Nijmegen en Cuijk
Natuurcoaching Zuid Nederland
Transformatie Traject XL

Coachingstraject Habitouch

Investeren in een van de coachingstrajecten bij Habitouch betekent investeren in jezelf én in je omgeving. Door goed voor jezelf te zorgen ontdek je wat je waard bent en dat daar een leven bij hoort waaruit je voldoening en plezier haalt. Om het luchtige van het leven te zien, ook als het even ongemakkelijk of absurt is.

Ben je klaar voor de transformatie van je leven? Meld je dan nu aan voor het traject dat aansluit op jouw verlangens.

* Ben jij een man en zou je ook heel graag een coachingstraject bij Habitouch aan willen gaan? Neem dan gerust even contact met me op zodat ik op je wensen kan afstemmen.

Contact gegevens
Sperwerhorst 19
5431 KW Cuijk

Tel: 06-51485958
E-mail: info@habitouch-massage.nl

KVK71970517
BTW: NL001900265B49

Bewustwordingsboost nodig?
Volg Habitouch op social media!

Aangesloten bij
CAT: Collectief Alternatieve Therapeuten
GAT: Geschillen Alternatieve Therapeuten

Aangesloten bij
https://www.vind-een-coach.nl/