De bodem van de put wordt de fundering van je nieuwe leven

Transformatie Traject XL

Sterker, liever, beter:
HABITOUCH

TRANSFORMATIE TRAJECT XL

Het verdriet dat niet spreekt
knaagt aan het hart tot het breekt

Wanneer ons hart zwaar is van verdriet is het moeilijk het te openen, dan gaat ademhalen zelfs moeilijk. Wanneer verdriet wordt ontkent raken onze gevoelens en levendigheid verdoofd. We worden hard en kil. Wanneer verdriet wordt erkent en geuit maak je plaats om het hart weer te openen.⁠

Het schoonmaken van lichaam en geest is een belangrijke taak. Net als dat je je huis en tuin onderhoud geldt dat voor je lichaam en ziel net zo. Met lichamelijk klachten kom je al snel bij de huisarts terecht, maar wanneer je innerlijke processen uit balans zijn vraagt je ziel om aandacht. Aandacht geven aan deze innerlijke processen geeft inzicht, heelt en maakt ruimte voor nieuwe groei.


Het allesomvattende Habitouch Transformatie Traject XL is er voor (jonge) vrouwen die al lange tijd worstelen met
een hardnekkig patroon dat voortkomt uit negatieve overtuigingen. Vrouwen die hard voor zichzelf kunnen zijn en waarbij het lichaam pijn doet van het dragen. Ze voelen dat bepaalde klachten niet langer genegeerd kunnen worden en gunnen zichzelf een drastische, helende en allesomvattende transformatie.

Wil jij voor eens en altijd afrekenen met de negatieve patronen waar je al zo lang mee worstelt?
Ben jij klaar voor een intensieve reis waardoor je al je
innerlijke wonden zult helen
en je weer met een liefdevolle en blik de toekomst in zult kijken?

Dan is dit traject voor jou!

 

De essentie

Het Habitouch Transformatie Traject XL daagt je op verrassende wijze uit om helderheid te verkrijgen rondom een ingewikkeld en hardnekkig vraagstuk. Dat vraagt om loslaten en om te vertrouwen op de natuurlijke flow. De natuur heeft een zodanige rustgevende uitwerking waardoor je goed in staat zult zijn om te luisteren naar je innerlijke gevoel. Terwijl een holistische massage heling biedt door stil te staan bij alles wat je gedurende je leven in je lijf hebt vastgezet, zet een natuurcoachsessie je letterlijk in beweging. Het is therapie op meerdere lagen, zowel lichaamsgericht als op zielsniveau. Het is het opwekken van interactie tussen dat wat er wel is en wat je wel voelt, maar waar je moeilijk je vinger op kunt leggen (het onderbewuste), met de concrete dingen die spelen (het bewuste).

 

In de buitenlucht leef ik op

kom ik tot rust

laat ik al wandelend

negatieve gedachtes achter

en waait de wind mijn zorgen weg

 

Vaak zit de emotie angst diepgeworteld in onze cellen. We ontdekken pas de kracht ervan wanneer we in een situatie belanden die lijkt op de oorspronkelijke gebeurtenis die ten grondslag ligt aan deze angst. Een stuk dat je nog niet verwerkt hebt en wat ernaar verlangt om door jou erkent te worden. Dit kan je doen door het verlangen te onderzoeken die onder deze angst verborgen zit. Tijdens een holistische massage maken we kennis met deze angst. Doorvoelen we de bijbehorende emoties, staan we stil bij dat wat was en dat wat is. Nu zijn we op een belangrijk keerpunt gekomen in het traject. Wanneer je jezelf bewust geworden bent van deze angst realiseer je je tegelijkertijd wat je ervan weerhoudt om naar je zielsverlangen toe te bewegen. Deze angst gaan we onderzoeken; wat is het effect van deze angst, wat wakkert het in je aan? Door dit angst patroon diep te doorgronden rekenen we uiteindelijk af met alle bijbehorende obstakels; dat wat jou er van weerhoudt om je dromen na te jagen. 

 

 

Leer dansen met je angsten

 

Het Habitouch Transformatie Traject XL is een wezenlijk samenspel tussen lichaamsgerichte therapie (holistische massages) en coachsessies in de natuur. Op de behandeltafel leer je vriendschap te sluiten met je lichaam en in de buitenlucht leer je staan voor wie je ten diepste bent.

 

Ben jij een (jonge) vrouw die..
– de vrijheid en de kracht wil voelen om keuzes voor zichzelf te maken
– droomt van grootse plannen maar niet in actie durft te komen
– tijd en ruimte in haar agenda wil en kan maken voor diverse therapie- en coachingsessies
– dichter bij de natuur wil leren staan
– op spelende maar verdiepende wijze wil werken aan persoonlijke ontwikkeling
– vastberaden is en durft te geloven in haar toekomstdromen

Lees dan gauw verder!
Natuurcoaching Nijmegen en Cuijk
Coachingstraject

Het ‘Habitouch Transformatie Traject XL’ 

Bestaat uit:

 • Holistische massagebehandelingen gericht op het gehele chakrasysteem met een totale tijdsduur van 14 uur therapie
 • Persoonlijk op jou afgestemde coachsessies in de natuur. Deze sessies zijn verdiepend, concretiserend, verhelderend en verankerend van aard en hebben een totale tijdsduur van 6 á 7 uur
 • Verdieping in de verkregen inzichten in de vorm van huiswerkopdrachten
 • Trajectbegeleiding d.m.v. oefeningen, meditaties, huiswerkopdrachten
 • Workshop: Op weg naar vertrouwen
  Een compleet dagdeel waarin we in de buitenlucht verdiepende opdrachten en meditaties doen die in het teken staan van het ontwikkelen van een diepgeworteld gevoel van vertrouwen, het vergroten van je draagkracht en het voltooien van het complete traject.

 • Terugkomsessie (in de natuur of op de behandeltafel: waar je voorkeur naar uitgaat).

 • Naslagwerk van de gemaakte stappen in de vorm van een verslag

Voor wie:

 • Dit traject is er voor (jonge) vrouwen die al lange tijd worstelen met een hardnekkig patroon dat voortkomt uit negatieve overtuigingen. Zij zijn zichzelf al een hele poos kwijt en hun lichaam doet pijn van het dragen. Ze voelen dat bepaalde klachten niet langer genegeerd kunnen worden en gunnen zichzelf een drastische, helende en alles veranderende transformatie.

Tijdsduur:

 • 7 sessies holistische massagebehandelingen en 4 verdiepende coachsessies in de natuur van gemiddeld 2 uur per sessie, deze worden verspreid over 6 maanden

Investering:

 • € 2056,-


 • Los van het standaard traject kan je ervoor kiezen om je bewustwording te vergroten op specifiek gebied. Als holistisch therapeut ben ik gespecialiseerd in de volgende onderwerpen: 

  •  Emotionele verdoving d.m.v. verdovende middelen
  •  Hooggevoeligheid 

  .

HABITOUCH NATUURCOACHING

“Ik heb het natuurcoaching traject bij Sanne mogen volgen en het is echt een aanrader. De sessies hebben een goede opbouw en de begeleiding is super. Sanne kan precies de juiste vragen stellen en denkt goed met je mee als je vast loopt. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen en dichter bij mijzelf gekomen.”

Bram

Wil jij nu voor eens en altijd afrekenen met de negatieve patronen waar je al zo lang mee worstelt en ben jij klaar voor een intensieve reis waarin je innerlijke wonden zult helen en met een liefdevolle en hoopvolle blik de toekomst in zult kijken? Dan is dit traject voor jou!

Loslaten stimuleert groei

Voorafgaand aan het Habitouch Transformatie Traject XL plan ik een telefonische afspraak met je in. Tijdens deze oriënterende stap wordt inzicht verkregen in je klacht, waar je tegenaan loopt in het leven en aan welke doelen je graag met me zou willen werken. Na dit gesprek beantwoord je me nog een aantal vragen per mail. Aan de hand van deze informatie wordt de eerste behandeling opgesteld. Via onderstaand aanmeldformulier boek je de eerste afspraak voor het Habitouch Transformatie Traject XL en zet je de eerste stap naar de transformatie van je leven

Aanmeldingsformulier: 'Habitouch Transformatie Traject XL'

2 + 3 =

Contact gegevens
Sperwerhorst 19
5431 KW Cuijk

Tel: 06-51485958
E-mail: info@habitouch-massage.nl

KVK71970517
BTW: NL001900265B49

Bewustwordingsboost nodig?
Volg Habitouch op social media!

Aangesloten bij
CAT: Collectief Alternatieve Therapeuten
GAT: Geschillen Alternatieve Therapeuten

Aangesloten bij
https://www.vind-een-coach.nl/