Je hoeft jezelf niet mooi te vinden, als je maar van jezelf houdt

Coachtraject 1: Beschouw je lichaam als je vriend
In 1,5 maand naar een positiever zelfbeeld!

Zelfliefde? Jarenlang walgde ik van mijn eigen spiegelbeeld. Niet alleen worstelde ik met negatieve gedachtes over m’n uiterlijk, ook over wie ik was en hoe ik over zou komen op anderen. Vernietigende gevechten die nauwelijks te winnen waren: ik kon mezelf héél goed overtuigen van het tegendeel. Gelukkig is dat nu allemaal voorbij en kan ik oprecht heel blij worden van wat ik in de spiegel zie. Dit gun ik jou ook!

⁠Bij Habitouch leer je gedurende dit traject om positief te kijken naar wie je bent, hoe je eruit ziet, wat je doet en waar je voor staat.

 

“Ik heb al veel holistische massages van Sanne mogen ontvangen. Sanne kan precies de spanningen vinden en deze op professionele manier aanpakken. Na elke sessie voelt het als opluchting als de spanningen weer weg zijn. Sanne is een heel fijn persoon waarbij ik mij veilig voel om de herinneringen die boven komen tijdens de massage te delen. Dankzij Sanne heb ik het verlies van een vriendin een plekje kunnen geven. Niet alleen door de massage maar ook daarna heeft Sanne tips gegeven die mij enorm hebben geholpen. Sanne neemt echt de tijd voor je! Ik zou het iedereen aanraden om een massage bij Sanne te nemen.

Margo Raaijmakers

Verpleegkundige en Holistisch therapeut in opleiding

Omdat ik eigenlijk mijn hele leven al veel te veel vanuit mijn hoofd leef, ipv uit mijn lijf, hield ik steeds meer spanningen vast. Ik probeerde wel al via meditatie meer bewustwording met mijn lijf te ondervinden, maar vond daarin niet wat ik zocht. Na een aantal sessies met Sanne ben ik verwonderd over het feit wat ik inmiddels al geleerd heb. In een aantal sessies werd ik zeer emotioneel, oude pijn van een verlies van een goede vriend kwam bijvoorbeeld boven. Nooit geweten dat ik dat in mijn lijf kon opslaan. En dat dat zelfs schouderklachten van nu kan veroorzaken.
Samen met Sanne heb ik dit verdriet geleerd meer ruimte te geven. Het er simpelweg te laten zijn. Ze is een hele fijne begeleider tijdens deze intensieve reis naar binnen. Niet alleen tijdens de behandeling maar ook naderhand kan je op steun en reminders van haar rekenen. Ik kan haar iedereen aanraden die last heeft van terugkerende stress- en pijnklachten.

Koen van Amerongen

Biotechnoloog

Coachtraject: ‘Beschouw je lichaam als je vriend’

Bestaat uit:

 • Holistische massagebehandelingen gericht op; terug naar innerlijk kind, bewaken van je grenzen 
 • Verdieping in de verkregen inzichten in de vorm van thuisopdrachten
 • Trajectbegeleiding d.m.v. oefeningen, meditaties, huiswerkopdrachten
 • Verdiepende natuurcoachsessie op de verkregen inzichten die plaatsvindt in de natuur
 • Naslagwerk van de gemaakte stappen in de vorm van een verslag

Tijdsduur:

 • 3 sessies waaronder holistische massagebehandelingen en natuurcoaching van gemiddeld 2 uur per sessie verspreid over 1 tot 2 maanden

Investering:

 • € 250,-

Voor wie:

 • Dit traject is voor (jonge) vrouwen die meer lichaamsbewustzijn willen creëeren en dichter bij hun gevoel willen komen te staan. Na het volgen van dit traject maak jij betere keuzes vanuit je onderbuik gevoel en heb je geleerd milder voor jezelf te zijn.

  Voorafgaand aan het coachingstraject plan ik een telefonische afspraak met je in. Tijdens deze oriënterende stap wordt inzicht verkregen in je klacht, waar je tegenaan loopt in het leven en aan welke doelen je graag met me zou willen werken. Aan de hand van deze informatie wordt de eerste behandeling opgesteld zodat deze persoonlijk op jouw klacht kan worden afgestemd. Via onderstaand aanmeldformulier boek je de eerste afspraak voor coachingstraject: ‘Beschouw je lichaam als je vriend’ en zet je de eerste stap naar en leuker en liefdevoller leven!
   

  Aanmeldingsformulier Traject 1: 'Beschouw je lichaam als je vriend'

  10 + 5 =

  Contact gegevens
  Sperwerhorst 19
  5431 KW Cuijk

  Tel: 06-51485958
  E-mail: info@habitouch-massage.nl

  KVK71970517
  BTW: NL001900265B49

  Bewustwordingsboost nodig?
  Volg Habitouch op social media!

  Aangesloten bij
  CAT: Collectief Alternatieve Therapeuten
  GAT: Geschillen Alternatieve Therapeuten

  Aangesloten bij
  https://www.vind-een-coach.nl/