Als je luistert naar je lijf wanneer het fluistert,
dan hoef je niet te wachten tot het schreeuwt.

Bij Habitouch komen vaak mensen waarbij het het leven even wat stroef verloopt. De één kampt met wat kleine spanningen, de ander is compleet radeloos. Voor de één uit het probleem zich in een pijnlijke nek, de andere kampt met onverwerkt verdriet en iemand anders kan compleet zijn opgebrand. Iedere massage start met een intakegesprek. Hierin komen verschillende onderwerpen aan bod, zoals hoe je je voelt op dat moment en welke klachten er spelen. 

Een oorzaak van een klacht kan erg verschillend zijn.Tijdens een holistische massage stel ik je verdiepende vragen waardoor je de spanningen in het lichaam heel bewust ervaart. De mogelijke oorzaken zullen we gedurende de behandeling samen onderzoeken. Wat zou de spanning je te vertellen kunnen hebben? Door met aandacht in het lichaam aanwezig te zijn ontstaat er tijdens of na een massage bewustwording van het thema betreffende jouw klacht. Tijdens de sessie is er altijd ruimte voor een gesprek, herinneringen die boven komen of een ervaring die je wil delen. Naderhand bespreken we wat we tegen zijn gekomen en dit alles wordt bijgehouden in een persoonlijk verslag.

Tijdsduur en kosten

– 90min € 85
(Met voor- en nabespreking kan deze behandeling ongeveer 2uur duren)
– 60min € 65
(Met voor- en nabespreking kan deze behandeling ongeveer 1,5uur duren)

 

 

 

⁠”Na jarenlange worstelingen met mezelf kwam ik er tijdens de opleiding tot Holistisch therapeut pas achter waarom mijn zelfbeeld zo laag was en waarom ik zo’n moeite had met het stellen van grenzen.⁠ De ervaringen die ik heb opgedaan tijdens het verwerken van al deze thema’s dienen nu als de fundering waarmee ik Habitouch heb opgebouwd: een plek waar in een veilige setting gewerkt mag worden aan de situaties waar jij mee worstelt in het leven. ⁠

Gun jij jezelf ook een fijner leven waarin jij jezelf op een liefdevolle manier op de eerste plek leert te zetten?

Voel je welkom!”

Sanne van den Oever

Habitouch

Uitwerkingen van holistische massagetherapie

 • Het lichaam kan zich herstellen
 • Zorgt voor ontspanning van spieren, weefsels en gewrichten
 • Kalmeert het zenuwstelsel
 • Stabiliseert de hormoonhuishouding
 • Je komt beter in contact met je Zelf
 • Je ervaart meer rust in de emoties
 • Het draagt bij aan bewustwording en innerlijke groei
 • Je gaat je meer verbonden voelen met het grote geheel
 • De levensenergie gaat weer stromen

Het is even terugkomen in je lijf en in de totale ontspanning duiken. Fijn om te ervaren dat je tijdens een holistische massage dingen oplost die je alleen niet zo snel kan. “

Daphne Hoekstra

“Sanne werkt intensief, maar met respect voor je persoonlijke grenzen. De positieve gevolgen in je persoonlijke leven merk je later nog.”

Nel Basten

Holistische Visie

Mensen begeleiden in hun proces van heling en bewustwording

 • Het lichaam is een geheel van samengestelde delen die onderling met elkaar verbonden zijn (o.a. het spierstelsel, zenuwstelsel, bloedsomloop, celprocessen, spijsverteringsstelsel).
 • Het fysieke lichaam staat niet op zichzelf, maar staat in directe wisselwerking met de emoties, het denken en hoe iemand met zijn omgeving en zichzelf verbonden is. 
 • Het lichaam zoekt altijd naar evenwicht en balans (homeostase).
 • Spanningen en klachten zijn een signaal van het lichaam dat er iets uit balans is geraakt.
 • Door naar spanningen en klachten te luisteren en daar contact mee te maken kan iemand dichter bij zichzelf komen en kan de balans in het lichaam zich herstellen (zelfhelend vermogen).

 

Voor het creëren van nieuwe inzichten en het loslaten van diepgewortelde overtuigingen worden meerdere sessies aangeraden. Om een daadwerkelijke stap te maken naar meer een betere verbinding met jezelf en het vergroten van je zelfvertrouwen raad ik je aan om eens te kijken bij het Habitouch Transformatie Traject.

Contact gegevens
Sperwerhorst 19
5431 KW Cuijk

Tel: 06-51485958
E-mail: info@habitouch-massage.nl

KVK71970517
BTW: NL001900265B49

Bewustwordingsboost nodig?
Volg Habitouch en ontvang wekelijkse inspirerende inzichten!

Aangesloten bij
CAT: Collectief Alternatieve Therapeuten